direktni Merkur

Merkur je direkten – čas za akcijo!

Merkur je direkten – čas za akcijo!

Danes imam za vas dobro novico, ki ste jo morda že nestrpno pričakovali. Merkur je direkten! Pod vplivom kar dveh osebnih in še ostalih treh retrogradnih planetov, so mnogi ljudje čutili pomanjkanje energije.

Čas ni bil ugoden za sprejemanje novih odločitev. Zadeve, ki ste se jih lotevali v tem času, znajo spodleteti ali bodo potrebovale vsaj manjše prilagoditve. Ampak, ta čas se bo počasi iztekel in ponovno boste pridobili več energije.

Merkur je direkten, Sonce je že vstopilo v astrološko znamenje dvojčka, počasi pa bo vanj pripotovala še Venera. Mars pa bo iz Strelca poskrbel, da vam ne bo dolgčas in se boste ukvarjali z nasprotujočimi si mnenji, ki so lahko v bistvu znanilci možnih rešitev.

V znamenju dvojčka

Poenostavljeno bi lahko rekla, da bo v naslednjih tednih vse dogajanje v znamenju dvojčka. Na vrsti bodo prave ideje, ki jih je vredno uresničiti. Življenje bo dobilo bolj zabavne barve. Na vrsti sta igrivost in radovednost. Ljudje vas bodo lažje razumeli in vi njih, zato se lahko izboljšajo tudi odnosi.

Seveda se tudi zdaj vse na nebu premika. Planeti bodo sestavljali in razstavljali različne aspekte. Mnogi bodo neharmonični. Takšni, ki bodo prinašali stres in izzive. Po času, ko se je Merkur gibal direktno, so pravzaprav dobrodošli.

Neharmonični aspekti so dobrodošli

V kolikor ste se v zadnjih tednih posvečali sebi, boste ugotovili, da stresni aspekti prinašajo na plan nezadovoljstvo. To pa lahko v največji možni meri izkoristite za premik na bolje. S tem, ko boste doživeli nekaj, kar vam ne bo prav pri srcu, boste lahko ugotovili kaj morate spremeniti.

Bodite pogumni in se odločite po lastni meri. To vam bo prineslo več miru in več zadovoljstva pri vsem, kar počnete. Izboljšate lahko svoje odnose, se lotite uresničevanja zamisli iz preteklosti, poenostavite svoje življenje in še mnogo več.

Merkur je direkten – misli se bodo zbistrile

Počasi prihaja čas, ko se boste lahko bolj sprostili in zaupali sebi ter svojim odločitvam. S pritokom nove energije, boste lahko tudi konkretno uresničili, kar si želite. Pojavila se bo jasnost.

Merkur je direkten in vaše misli bodo zato ponovno tekle v smeri uresničitve vaših sanj. Poleg tega boste še nekaj časa čutili trigon med Merkurjem in Jupitrom. To je zelo blagodejen vpliv z neba, saj prinaša zadovoljstvo s tem, o čemer razmišljate.

Le nekaj več poguma boste potrebovali, da boste ideje uresničili, kajti Mars, planet akcije, je še vedno retrograden. Če ste dobro razmislili o svojih željah, se nikar ne bojte podati novim zmagam nasproti. Če pa ste čas retrogradnega Merkurja zamudili, boste že v avgustu dobili novo priložnost, da se obrnete vase.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
>