Magda Lipovec – navdihuje

​Magda Lipovec je navdih za vse nas

Presunjena sem na Facebooku prebrala osebno in zelo intimno izpoved čudovite ženske, slušateljice in neizmerno pogumne osebe, Magde Lipovec.

Z njenim dovoljenjem jo objavljam na svojem blogu, ker sem prepričana, da s posnemanjem njenega poguma lahko premagate prav vsako tegobo, ki se pojavi tokom vašega življenja. ​

Takole je zapisala.... 

Eni veste, drugi spet ne, da sem se pred leti sesedla. Bilo je vsega preveč za eno življenje tam do 40 + ... In ob "pobiranju" mi je nasproti prišla astrologija in z njo Irena Stopar. K njej sem hodila na tečaje in brskala po sebi in Astrologiji. Zadeve sem se začela učiti izključno zato, da bi začela razumeti ZAKAJ ravno jaz...in spet in spet jaz ? Na vseh frontah življenja - od 11 leta dalje. In ogromno še ne vem, veliko pa. In lažje mi je. Ne zato, da bi rekla - krivi so planeti - čeprav ja, je veliko v njihovi postavitvi. Lažje zato, da predvidim kje je nevarnost, da se zaletim in se "oviri" rajše umaknem oziroma se nanjo pripravim. Na veliko situacij v življenju nisem imela vpliva, pa se morala prežvečiti tudi te dele, ki niso "pasali" k meni.

In na Ireninem zidu je včeraj tekla debata o možnosti preobrazbe v Astrološkem pogledu, Astrološki karti rojstva.... In besede so tekle o preobrazbi človeka skozi življenje. Debatirali so drugi. Jaz sem sledila debati in le podražila "Irena Stopar". To žensko zelo spoštujem in je bila ob meni, ko sem si res - dobesedno na tleh lizala rane. Včasih, mi je pljusknila v obraz tako boleče besede, ki pa so bila - dejstva. Dejstva o meni. In na meni je bilo ali sem to sprejela ali ne. S tem se ni za hvalit, ampak na moji rojstni karti so se z mojim dovoljenjem učili njeni mnogi učenci. Ker moja karta je "DBEST" za učit se, kaj je "štala od lajfa". In marsikdo od njenih učencev je, ko je že obvladal, kaj hitro lahko pomislil ... tale pa verjetno ni več "DIHT"...

In njen zadnji komentar (glej spodaj) meni me je zrukal. Zrukal, ker sem se ovedla, kaj vse se mi je zarolalo že v tem življenju. In ja. Sem Carica. Sem ponosna nase. In nimam še dopusta. Ooo ne. Še se dogaja. Še so izzivi.

Ampak, zdaj vsaj vem zakaj in bolje vem, kako se temu življenju streže. 1. pravilo pa - najprej imeti rad samega sebe...ampak razumeti, kaj pomeni imeti rad sam sebe :). Včasih tudi to lahko zelo peče in boli. Stopiti iz "cone ugodja" ... ki pa je dostikrat le navidezna 🙂 ni lahko. In če si pošten sam do sebe (tudi to paše pod imeti se rad!!) pokreneš in delaš korake...

In na vas je, da si mislite "kar čte"...Eni zamahnite z roko, češ larifari... Spet drugi me boste morda celo skenslali...baba nora...

Če pa bom le enemu FB prijatelju na pot pripeljala Ireno, ker to morda potrebuje bom vesela. Ker, če je premaknila mene, bo premaknila še marsikoga.

Takle mam in takle mamo ... smisla za humor pa nikoli nisem izgubila, tudi v največji "temi"...morda jo bom ravno zaradi tega vseeno kolkrtolk zvozila čez tale lajf. V naslednjem, pa bom definitivno lenivc...in tud slučajno se ne bom ukvarjala z odnosi in lenivci na drugih vejah... ker bom počivala od tega lajfa 🙂 🙂 🙂 JJAAAA ... ??!!!
.....

Nekaj komentarjev: 

Magda Lipovec:
Preobrazba ??? Kaj je že to Irena 😉 ?
Všeč mi je · Odgovori · 1 · Včeraj ob 19:15

Irena Stopar
Hahaha... pa prav mojstrica preobrazbe me sprašuje. 🙂 🙂 🙂
Ni mi všeč · Odgovori · 1 · 12 ur

Magda Lipovec:
Drži. In je bolelo. Velikokrat in veliko let...ampak - izplačalo se je ! Tvoj delež Irena, ob moji preobrazbi "iz gosenice v metulja" pa je bil velik. In kot že tolikokrat - HVALA 🙂 !
Všeč mi je · Odgovori · 1 · 12 ur

Irena Stopar:
Draga Magda, ti si naredila vse. Če sem malo posvetila ali ti kdaj dala trenutek vzpodbude, sem hvaležna tebi, ker si sprejela in Vesolju, ker je dovolilo. Veš pa, da sem neizmerno ponosna na to, ker te malce poznam. Tvoja pot je bila tako trnava, da je večina ljudi ne bi zmoglo. Ti si se borila z deveteroglavimi zmaji in se nisi predala niti, ko si bila skoraj smrtno ranjena. Samo občudujem lahko tvoj pogum, moč in zavezanost, da zaživiš lepše. Zame si velika inspiracija, kaj vse zmore človek. Hvala, ker si delila delček svoje poti z menoj. Velik objem 🙂
Všeč mi je · Odgovori · 1 · 10 ur

Tisti, ki Magdo osebno poznamo, vemo, kako čudovita oseba je. Močno upam, da bo imela dovolj časa, moči in poguma, da bo izdala svojo knjigo ali pa več knjig, v katerih boste lahko prebrali o poti junakinje, ki je dobesedno premagala devetglave nepremagljive zmaje. 

Magda, naj se ti še enkrat zahvalim, ker si delila delček svoje trde  poti in nas navdihuješ pri naših spopadih z vsakodnevnimi izzzivi. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>