Lunin mrk v avgustu 2017

Lunin mrk v avgustu 2017

Letošnji prvi avgustovski mrk bo Lunin mrk. Zgodil se bo v ponedeljek, 07. avgusta v večernih urah. 14 dni zatem se bo zgodil še Sončev mrk.

Vsako leto se zgodijo vsaj štirje mrki. Vsaj dva od njih sta Lunina in vsaj dva Sončeva mrka. Mrki sicer niso nič drugega kot lunacije, a zaradi bližine Luninih vozlov v sebi nosijo precej večjo moč od le-teh.

Lunin mrk v avgustu se bo zgodil na 15° 25' na osi astroloških znamenj lev/vodnar. Med drugim to stopinjo astrologi označujemo kot »kraljevsko stopinjo«.

Najmočneje ga boste čutili, če se vaše Sonce, Luna ali kateri koli od drugih planetov nahaja okoli 15° omenjenih znamenj.

Lunin mrk in njegovi vplivi

Najmočneje bodo torej mrk čutili levi in vodnarji.

A, četudi niste rojeni s Soncem v levu ali vodnarju, boste vpliv močno čutili, če imate okoli 15° kjerkoli postavljenega katerega koli od planetov iz rojstnega horoskopa.

O vplivu mrkov si lahko dodatno preberete na povezavi tukaj. V današnjem prispevku pa se bom osredotočila predvsem na vpliv tokratnega Luninega mrka.

Lunin mrk prinaša …

To je mrk, ki prinaša predvsem zavedanje sebe, svoje osebnosti in povezovanje z drugimi ljudmi.

Nič več niste samo posameznik, pač pa postajate posameznik, ki se vse bolj zaveda tesne soodvisnosti z drugimi ljudmi.

Čas je še kako ugoden za razvoj osebne rasti. Ozavestite svoje cilje in želje, ki vas vodijo iz dneva v dan.

Priznajte si, da jih imate. Kajti zdaj ni čas za sramežljivost, pač pa morate prevzeti odgovornost za svoje življenje in svoje ravnanje.

V kolikor ste do sedaj še kakorkoli omahovali, je čas za premišljeno akcijo. Četudi bodo vaša ravnanja povezana predvsem s tem, kar si sami želite uresničiti, boste to zdaj težko storili brez podpore drugih ljudi, zato se jim odprite.

Lunin mrk in astrološka znamenja

Tokratni Lunin mrk prinaša zelo ugodne vplive ovnom, dvojčkom, tehtnicam in strelcem. Če ste rojeni v sredini teh znamenj, je zdaj čas, da se (ponovno) postavite na svoje noge.

Dovolite si sanjati in storite vse, kar je v vaši moči, da uresničite svoje sanje. Obrestovalo se vam bo in to s pozitivnimi obrestmi.  🙂 

Levi in vodnarji boste čutili precej več omejitev. Lahko se pojavi utrujenost in nejevolja, saj energija Luninega mrka pritiska na vas.

S čimerkoli odlašate, se bo zdaj postavilo kot ovira, ki jo morate premagati. Če je ne boste, boste čutili, kako vam energija odteka. Pojavljajo pa se lahko negativne okoliščine.

Z izzivi se bodo srečevali biki in škorpijoni. Vam nekaj ne bo po godu. Po naravi ste trmoglavi in se težko premaknete kamorkoli, česar si niste sami zadali.

V kolikor ste odlašali z nečem pomembnim, se bodo toliko časa dogajale napetosti, dokler ne boste popustili. Če nekaj zadržujete na silo, raje spustite, ker bi v nasprotnem izgubili preveč dragocene energije.

Vsa ostala znamenja bodo kot na tehtnici. Del časa se boste počutili vsemogočni. Če boste v tem pretiravali, se pripravite na nove izzive, ki jih boste morali reševati.

Vse skupaj pa ni nič drugega kot test vaše pripravljenosti, da se prilagajate in pogledate na svet z drugačnimi očmi.

Lunin mrk ne deluje enako na vsakogar

Ne glede na zapisano, vedite, da imate unikaten rojstni horoskop. Od planetov, postavljenih v njem, je odvisno, ali boste čutili predvsem ugodne ali neugodne vplive.

V koliko se noben od vaših rojstnih planetov ne nahaja okoli 15°, se lahko zgodi, da vas bo vpliv povsem obšel.

Če vas, seveda, ne čaka skorajšnji Sončev mrk, ki bo povzročal izzive tistim, ki imajo planete postavljene ob koncu znamenj. Več o njem vam povem v kratkem.

Lunin mrk je čas počitka

Na vas zdaj vplivajo močne energije, zato si boste morda morali vzeti več časa za počitek. Četudi bi mrk vzpodbujal samo ugodne dogodke, se lahko zgodi, da jih bo toliko, da vas bodo utrudili.

K sreči so zdaj mnogi na dopustu, kjer si bodo počitnice dobro zapomnili.

Če pa morate ostati v službi, popijte dodaten kozarec vode, ohladite telo in pred svojimi odzivi na okoliščine raje premislite. Pomaga tudi jutranji ali večerni sprehodi v naravo.

Nepremišljeni odzivi zdaj lahko jezijo druge ljudi. Ustvarjajo se nepotrebna jeza, žalost in razočaranja.

In… nenazadnje… Bodite vsaj nekaj dni bolj prijazni do sebe. Prepoznajte svoje potrebe in jim poskušajte v največji možni meri podrediti svoje aktivnosti.

O tem, ali bo ta Lunin mrk na vas vplival dobro ali ga boste čutili kot naporno, poiščite v moji knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ki jo lahko naročite na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

>