Polna luna - Luna opozicija Sonce

Lunin mrk 16. septembra 2016

Lunin mrk septembra 2016

Nocoj, 16. Septembra 2016, se bo zgodil Lunin mrk. Ta je zadnji od serije treh mrkov, ki na naš svet prinašajo kar precej stresa, razočaranj in ukvarjanja z zadevami, s katerimi radi odlašate.

Ob tem ne pozabite, da ni vedno vse črno. Tudi tokratni Lunin mrk bo nekaterim prinesel olajšanje in vrsto priložnosti, ki jih je potrebno le opaziti in izkoristiti.

Lunin mrk se bo zgodil na 24° astroloških znamenj devica in ribi. Njegov najmočnejši vpliv boste čutili, če ste rojeni med 19° in 29° omenjenih astroloških znamenj. Prav tako se pripravite nanj, če imate tu postavljenega katerega od planetov.

Lunin mrk v eksaktnih aspektih z vašimi planeti

Osnovno pravilo, ki ga je vredno upoštevati v astrologiji, pravi, da najmočneje čutite, kar se zgodi v eksaktni konjunkciji.

To pomeni, da so planeti in drugi pojavi postavljeni čim bližje, po možnosti čisto na istem mestu. Takšnemu vplivu se skorajda ne morete izogniti in se le stežka pretvarjate, da se ni zgodil.

Lunin mrk v neugodnih aspektih

V kolikor se tokratni Lunin mrk pojavi v katerem od stresnih (neugodnih) aspektov, boste precej nemirni. Na površje lahko pridejo zatajevana čustva in občutki. Prinesejo pa lahko tudi marsikatero okoliščino, s katero se ne želite spopasti in je razreševati. Pa bi jo morali.

Stresni aspekti so konjunkcija, kvadrat, opozicija in inkonjunkcija. Vsi ti prinašajo zgoraj opisano, zato se uprite prepirom. Namesto občutka ogroženosti, se je bolje vprašati, kaj lahko storite bolje, da se situacija ne bi ponovila.

Lunin mrk v ugodnih aspektih

Čisto možno je, da bo tokratni Lunin mrk sestavil katerega od ugodnih aspektov s planeti v vašem horoskopu. V tem primeru, kot že samo ime pove, se boste dobro počutili. Na dan mrka, kak dan prej ali za njim sicer lahko čutite napetost in navale energije, vendar bo to minilo.

Ugodna aspekta sta sekstil in trigon. Prinašata nekaj lepega in prijetnega. Če ste dobili priložnost, da nekaj razrešite, se zdaj osredotočite na rešitve. Mrki sicer zahtevajo, da nekaj izpustite iz življenja, preden dobite razrešitev. To je lahko oseba, okoliščina, način delovanja ali navada.

Lunin mrk v devici in ribah

Sonce se zdaj nahaja v devici, Luna pa v ribah. Zanimivo je, da pod vplivom rib še nebo joče. Kar ozrite se ven in ugotovili boste, da dežuje.

Ta Lunin mrk je najmočneje povezan z delovnim področjem in zdravjem. Zato je pravi čas, da si ta konec tedna vzamete nekaj časa zase in se vprašate, kako ste zadovoljni s svojim delom. Če niste, se vprašajte, ali lahko karkoli storite, da povečate svoje zadovoljstvo.

V kolikor boste pretiravali, vam zdaj lahko zagotovim, da se bo poznalo na vašem zdravju. Govorim tako o fizičnem kot o psihičnem zdravju, saj izgorelost in razočaranja na delovnem mestu pogosto privedeta tako do bolezni telesa kot duha.

Koliko časa bo na vas vplival Lunin mrk?

Mrki na splošno lahko vplive na vaše življenje prinašajo nekaj mesecev do nekaj let. V kolikor v teh dneh čutite karkoli podobnega, kot je opisano v tem članku, se pripravite na ponovno aktivacijo delovanja tudi v naslednjih mesecih.

Seveda se vam mrkov ni potrebno bati. Bolj, kot ste ozaveščeni glede dogajanja na nebu in bolje kot razumete astrologijo, bolje boste vplive prenašali in lažje usmerjali energijo tja, kjer lahko razrešujete težave namesto da bi jih povečevali.

​Razumite vplive z neba na vaše življenje

Če pa bi se radi naučili več o mrkih, je najbolje začeti na začetku, pri osnovah astrologije.

Prav zdaj poteka vpis v tečaj Osnove astrologije, kjer se boste naučili osnovnih astroloških pojmov, astrološkega razmišljanja in sklepanja ter dobili trdne temelje, da boste lahko zatem razložili svoj horoskop in prognozo naredili sami.

Vljudno vabljeni!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>