Lunin in Sončev mrk

Lunin mrk v marcu 2016

Sončev in Lunin mrk 

Mrki so v astrologiji pomembni, saj označujejo pomembne mejnike v vašem življenju.

Pogosto nekaj odnesejo iz vašega življenja. Praviloma prinesejo v ospredje dogodke ali situacije, ki jih opisujejo planeti, s katerimi se zgodijo v konjunkciji.

Pokažejo na zadeve, pri katerih je potrebno nekaj spremeniti. Nič več se ne morete sprenevedati, da je vse v redu. Postanete lahko nezadovoljni.

Vse je odvisno od vas

Spoznate, da je potrebno vzeti vajeti v svoje roke. Premisliti o dogajanju, izpustiti nekaj iz svojega življenja in nadomestiti z boljšo rešitvijo.

Vplivajo pa tudi preko vseh drugih aspektov, zato jih ne čutijo le tisti, ki imajo na stopinji mrka ali v neposredni bližini postavljenega katerega od planetov.

Sončev mrk 

9. marca se je zgodil Sončev mrk na 18° astrološkega znamenja ribi. Njegova naloga je bila pokazati na področje, kjer boste morali v kratkem nekaj zaključiti.

Mnoge je v tem času obiskal kakšen prehlad, druga bolezen in morda še občutek, da se "vam bo zmešalo". ​Morda tudi zaradi delovnih in vsakodnevnih obveznosti. 

Če se vam je dogajalo kaj podobnega, pripišite mrku, spremenite način življenja in stopite dalje po svoji življenjski poti z dvignjeno glavo. 

Mnogim je prinesel nezadovoljstvo in mnoga razočaranja. Namen njegove postavitve je pokazati na katerem življenjskem področju niste zadovoljni.

Preko omejitev in razočaranj vas prisili, da pogledate vase. Biti morate povsem iskreni do sebe, četudi drugim ne bi za nič na svetu priznali, da je še kaj nerešenega v vašem življenju.

Odgovorite si na naslednja vprašanja

Za vas imam nekaj vprašanj, ki vam lahko pomagajo osvetliti kaj se v resnici dogaja. Ni se vam potrebno pogovarjati o njih s komerkoli dokler si ne pridete na čisto. Dobro pa bo za vas in vaše življenje, če si boste nalili čistega vina. Za začetek vsaj zase.  

  • Kaj vas spravlja v obup?
  • Kaj se vam zdi, da vas omejuje?
  • Kaj vam kaže pot do neuspeha in občutka, da nikoli ne bo bolje?

Če ste med tistimi, ki vas je tokratni Sončev mrk »zadel«, si vzemite nekaj časa zase in premislite kaj se v resnici godi. Skoraj nikoli ni tako črno kot se lahko zdi v tem trenutku.

Vedno obstaja rešitev. Ker pa se še vedno kopičijo negativni vplivi, ki vam vztrajno dodatno dopovedujejo, da ne morete ničesar storiti, imate lahko občutek nemoči.

Ampak to je le občutek. Ko se boste dvignili nad situacijo in si jo neobremenjeno ogledali, boste našli novo, lepšo pot.

Lunin mrk

V sredo, 23. marca 2016 se bo zgodil Lunin mrk. Sonce se bo nahajalo na 3° ovna, Luna pa na 3° tehtnice.

Tokratni bo zadnji iz serije na osi oven – tehtnica. S tem bo počasi izzvenelo osredotočanje na odnose. Dogajanje v tem času bo pošteno zaznamovalo tako partnerske kot vse druge odnose.

Zlasti bo ta Lunin mrk pomemben za vas, če ste rojeni v prvih dneh astrološkega znamenja oven ali tehtnica. Močno ga boste čutili tudi, če ste rojeni v prvih dneh raka ali kozoroga.

Sončev mrk vam bo prinesel priložnosti, da se še enkrat poglobite v svoje odnose. Če s čimerkoli niste zadovoljni, boste prejeli priložnost, da to spremenite. Če ste srečni in zadovoljni, boste imeli možnost odnos še poglobiti.

Povezava med obema mrkoma

Ko opazujem postavitve planetov v horoskopih obeh mrkov, ne morem mimo opazke, da ima vsak od njiju svoj namen.

Prvi opozarja na negotovost, ki lahko privede do zdravstvenih in psihičnih težav. Drugi pa postavlja ovire na partnerskem področju. V bistvu sta povezana.

Da bi lahko ohranili zdravo pamet, zdravo telo in bili sposobni narediti, kar od vas zahtevajo vsakodnevne okoliščine, morate biti v harmoniji s seboj in z drugimi ljudmi.

Najbolj srečni in uspešni ljudje imajo urejene odnose. Ob sebi imajo zveste zaveznike, ki jim stojijo ob strani, ko je vse dobro in kadar jih karkoli muči. Svoje veselje lahko delijo z mnogimi.

Ob njihovi podpori lahko ustvarijo še več tistega, kar vsem koristi. So ustvarjalni, napredni in vedno odprti za nove možnosti. Kajti spravljeni so s seboj in se lahko osredotočajo na sedanjost in prihodnost. 

Tudi vam želim, da bi se pridružili peščici srečnih ljudi. Takšnih, ki se dobro poznajo in in se imajo radi. V svoji bližini pa srečujejo le dobronamerne ljudi. Greste z nami? Več na povezavi tukaj. ​

V komentarju spodaj povejte, kako močno vi čutite tokratni vpliv marčevskih mrkov. Imate morda posebno metodo, s katero se boriti z njima? Ste ju že sprejeli kot pomočnika, ki vam bosta pokazala pot v (še) lepšo prihodnost?

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>