Venera in Neptun

Ljubezen na pohodu

Ljubezen na pohodu

Upam, da ste v službi vse postorili, saj bo ta vikend pod močnim vplivom želje po zabavi, ljubezni, zaljubljenosti in romantiki.

Z vsem lepim boste zasuti ne glede na to, ali ste še samski ali še čakate tistega pravega ali pravo dušo dvojčico.

Venera in Neptun podpihujeta romantiko

Na nebu se namreč sestavlja zanimiv sekstil med trenutno zelo prizemljeno Venero, vladarico ljubezni, in Neptunom, vladarjem romantike in idealov.

Venera vam trenutno blago sveti predvsem, če se spogledujete z resnim odnosom in ljubeznijo, ki naj premaga vse tegobe.

Poleg njenega šarma, vam bo Neptun pomagal z romantičnimi gestami in idealiziranjem tega, kar boste opazili pri partnerju ali potencialnemu partnerju.

Za resna partnerstva

V kolikor ste v resni zvezi, se ta konec tedna le posvetite partnerju. Povejte mu, kaj pri njem najbolj cenite in kako je vaše življenje lepše, ker sta skupaj.

Pripravite kakšno romantično večerjo, ob kateri naj ne manjka niti kozarček dobrega vina. S popivanjem pa ne pretiravajta, saj lahko dosežete ravno nasproten učinek od želenega.

Sprostita se in se posvetita drug drugemu. Videli boste, kako je lahko krepčilen odklop v dvoje, pa četudi si ga privoščita v objemu svojega doma.

Samski pozor!

V kolikor ste še samski, se ta konec tedna ne zapirajte med štiri stene. Čas je, da se odpravite v družbo in po želji na »lov« za skritim srčnim zakladom.

Zdaj boste imeli srečo in boste veliko lažje spoznali nekoga, ki vam bo ogrel srce in dušo. Vedeti morate le nekaj. Zdaj je poleg želje po ljubezni in romantiki na delu tudi idealiziranje partnerja.

Tokrat nikar ne iščite idealnega partnerja, ker je zelo verjetno, da se boste ušteli. Nekaj časa bo sicer trajalo, preden boste spregledali, a dlje, kot bo trajal odnos, bolj bo bolelo, ko se konča.

Spustite že tisto svojo predstavo  o vašem idealu, ki vas vedno znova zapelje v napačen odnos. Lahko se vam zgodi, da nekdo ne bo ustrezal vaši predstavi, pa bo pravi za vas. Naj vas ideali ne omejujejo, da bi mu podali roko.

Vsak ima unikaten horoskop

Ne morem mimo opozorila, da imate unikaten horoskop. Vpliv boste morda zelo močno čutili ali pa ga boste spregledali.

Kakšen konec tedna se vam obeta, preverite še v Osebnem dnevnem horoskopu. Če je v njem karkoli zapisanega povezano z romantiko, bo tokratni splošni vpliv opise le še okrepil.

Pa uživajte na polno!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>