Letni horoskop 2015 za vsa astrološka znamenja, astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za leto 2015 za vsa astrološka znamenja

Letni horoskop za leto 2015 za vsa astrološka znamenja

Letni horoskop je splošni horoskop, kakršen lahko velja za veliko ljudi po vsem svetu. Namreč, pripadniki istih astroloških znamenj imajo nekatere skupne lastnosti. Zato se nekateri vplivi lahko zgodijo več ljudem hkrati.

Imate unikaten rojstni horoskop (astrološko rojstno karto), ki z vami iz leta v leto zori. Nekatere svoje slabosti ste do danes že izpilili in ste postali pravi mojstri spremembe. Druge še vedno čakajo, da jih preobrazite. Pri tem vam lahko pomaga horoskop za leto 2015. Enako velja za vaše talente.

Kaj so vam pripravili planeti za leto 2015 splošno, je zapisano v splošnem letnem horoskopu pred vami.

Lahko se zgodi, da se boste tokom leta znašli v težkih dilemah ali se boste odločali o zelo pomembnih stvareh za vas. Takrat vam splošni horoskop ne more ponuditi vseh rešitev in odgovorov na vaša vprašanja.

V takšnih primerih je potrebno temeljito proučiti vaš rojstni horoskop in še nekaj dodatnih horoskopov, ki dajejo informacije o tem, kaj vam je storiti.

Do določene mere si lahko sami pomagate z Osebnim dnevnim horoskopom, ki ga napišem na osnovi vaših rojstnih podatkov. Takšen horoskop, kot pove že samo ime, velja le za vas oz. za osebo, ki ji ga boste podarili.

Kadar se vam zgodi, da ne zmorete dalje, da ne vidite rešitev, pač pa čutite, da se okoli vas vije megla ali kup težav, vam zagotavljam, da bom uporabila vse svoje znanje in izkušnje, s katerimi vam lahko pomagam do lepšega življenja. Verjamem, da si ga zaslužite.

Astrološka opozorila za vsa astrološka znamenja

Ob koncu tega splošnega horoskopa sem dodala še astrološka opozorila za vsa astrološka znamenja.

Predlagam, da si obdobja označite v svojem koledarju in sproti spremljate opozorila v e-novicah, ki jih običajno pošljem tedensko na vaš e-naslov. Če še niste prijavljeni, se prijavite kar zdaj!

[Form id=”86″]

 

Letni horoskop za leto 2015 za vsa astrološka znamenja

 

Oven 21. 03. – 20. 04.

Letni horoskop za astrološko znamenje oven za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje oven

V letošnjem letu se začenja za vas preizkušanje potrpežljivosti. Pravzaprav vam priporočam, da si vse skupaj zamislite kot igrico, v kateri boste tekmovali v razvijanju vztrajnosti in doseganju tistega, po čemer hrepeni vaše srce.

S takšnim pristopom, si lahko obetate kar precej finančnih, poslovnih in celo ljubezenskih uspehov.

Kdo ve, kam vas lahko to leto pripelje? Imate prav. Omejujejo vas le vaše sanje in želje, zato razprostrite krila.

Ugodna obdobja za ljubezen in partnerstvo bodo v januarju, v zadnjem tednu v februarju, v prvi polovici marca, v drugi polovici aprila, v začetku maja, v juniju, v prvi polovici julija in v novembru. Predvsem izkoristite svoj šarm v juniju, nato še v drugi polovici julija in vse do konca avgusta.

Potrudite se in načrtujte svoje poletne počitnice v tem času, za zimske počitnice izberite drugo polovico januarja ali prvo polovico februarja.

Vse do začetka avgusta si lahko ovni obetate tudi zelo dobre finančne možnosti, zato že takoj ob začetku leta začnite z načrti, kako boste leto izkoristili v tej smeri. Vložite vso svojo energijo na področja, ki jih imate radi, pa uspeh ne bi smel izostati. Če vas pritegnejo igre na srečo, se jim raje izognite, zlasti, če bi vas pritegnili večji vložki.

Družinski odnosi so lahko tudi letos nekoliko napeti. Zato ne popustite trenutnim pritiskom, pač pa umirite žogo in se pokažite spravljivi, če le ne bodo drugi »hodili po vaših vrednotah«. Družinski člani bi vam lahko parali živce predvsem v začetku leta, v drugi polovici junija in v juliju. Ker pa je takrat ugoden čas za ljubezen, boste morda lažje prenašali njihove zahteve. Vsekakor se potrudite, da ne boste uničevali v tem času, kar si želite obdržati.

Zdravje vam bo dobro služilo, vendar bodite malce bolj pazljivi pri svojih aktivnostih v septembru in novembru. Avgust in naslednji meseci vam lahko prinesejo tudi nezdrav način življenja, prekomerno težo ali kaj podobnega, ki se lahko pokaže v slabšem imunskem sistemu.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Bik 21. 04. – 20. 05.

Letni horoskop za astrološko znamenje oven za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje oven za leto 2015

V letu pred vami boste morda res morali bolj zategniti pas v prvi polovici leta, vendar si lahko že v drugi polovici obetate nagrado za vaša prizadevanja. V času, ki vam ni tako zelo naklonjen v finančnem smislu, premislite, kaj bi radi oplemenitili v drugi polovici leta. Naredite dober načrt in ostanite pri njem. Če imate nov načrt za delo, ki vam je še posebej pri srcu, vam priporočam, da se pozabavate z mislijo, kako bi lahko postalo vaš novi hobi, od katerega bi lahko živeli.

Na ljubezenskem in partnerskem področju si lahko biki obetate srečo predvsem v mesecu februarju, v drugi polovici marca in prvih aprilskih dneh, v maju, v oktobru in decembru. Izkoristite prijeten čas ljubezni v marcu in aprilu, pa tudi v oktobru.

Poletne počitnice načrtujte ob koncu junija, v prvi polovici julija, konec avgusta ali v septembru. Na zimske pa bo ugodna prva polovica januarja, konec februarja ali prva polovica marca.

Kadar se vam bo zazdelo, da družinski člani zahtevajo več pozornosti od vas, kot jim jo lahko podarite, malce odklopite od vseh obveznosti, ki jih imate. Poskrbite za sproščanje in ne popustite pod pritiski jeze, zlasti v mesecu marcu in juliju. Na počitnicah boste lažje prenašali njihove želje, zato je tu dodaten razlog, da jih načrtujete v predlaganem času. Ker pa ste po naravi vztrajni in dobronamerni, boste že našli ravnotežje, da bo volk sit in koza cela.

Z zdravjem se ne obremenjujte preveč. V oktobru ne pozabite na kakšno dodatno dozo vitaminov ali krepitev imunskega sistema. V prazničnem decembru pa poskusite omejiti željo po sladkih dobrotah in omamnim alkoholnim hlapom, da ne boste imeli težav s težo. Skozi vse leto, zlasti od avgusta dalje, si privoščite redne sprehode ali rekreacijo, da boste ohranjali težo na primerni ravni in si ohranili razpoloženje.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Letni horoskop za astrološko znamenje dvojčka za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje dvojčka za leto 2015

Pripravite se na prijetno leto, polno priložnosti in presenečenj, ki vam lahko spremenijo tok življenja. Vaš največji izziv v tem letu bo red in disciplina, ki ju boste čutili kot breme predvsem rojeni v prvi tretjini znamenja. Najbolje boste leto lahko izkoristili rojeni v drugi polovici Dvojčkov, in sicer vse do avgusta, ko se vam obeta resnično veliko dobrih možnosti za srečo in uspeh.

Na ljubezenskem in partnerskem področju se boste lahko sprostili v mesecu januarju, zadnji teden v februarju, v prvi polovici marca, v drugi polovici aprila, v začetku maja, v juniju, v prvi polovici julija in v novembru.

Ugoden čas za poletne počitnice za dvojčke bo v prvi polovici junija, v drugi polovici julija in do sredine avgusta. Zimske počitnice načrtujte ob koncu januarja ali v prvi polovici februarja.

Do začetka avgusta izkoristite tudi finančne možnost. Imate možnosti zaslužka od prodaje (tudi od dela v prodaji), vzgoje otrok ali intelektualnih dejavnosti. Nekdo v vaši okolici ali bližnji sorodnik ima lahko koristen namig za vas.

V družinskem krogu boste presrečni konec junija in v prvi polovici julija. V mesecu avgustu pa se zna zgoditi kakšen spor ali nesporazum, ki ga boste družinskim članom težko odpustili. Ne pozabite, da je družina ena sama in je vredno gojiti lepe vezi tudi v malce bolj stresnih časih.

Zdravje vam bo dobro služilo. Le v začetku leta in od avgusta dalje, predvsem v mesecu oktobru in novembru, vam priporočam previdnost v prometu in pri delu. Kadar se vam bo zdelo, da postajate nepremišljeni, raje odložite pot ali uredite zadeve preko telefona oz. interneta, če je le mogoče.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Rak 21. 06. – 22. 07.

Letni horoskop za astrološko znamenje rak za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje rak za leto 2015

Zvezde bodo v prihajajočem letu prijazno osvetlile vašo pot. Splošno je lahko leto zelo plodno za vas, polno prijetnega dogajanja in celo finančnih uspehov. Življenje mora biti uravnoteženo, zato se vam v drugi polovici leta obeta nekaj stresnih vplivov in občutljivosti na družinskem področju. Vzemite si čas zase in se umirite.

Srečo boste imeli raki tudi v ljubezni in na partnerskem področju. Izkoristite februar in december. Sicer pa se vam prijeten čas za ljubezen nasmiha v mesecu februarju, v drugi polovici marca, v začetku aprila, v maju, v oktobru in v decembru.

Počitnice načrtujte konec junija, v prvi polovici julija, konec avgusta ali v septembru. Zimske počitnice organizirajte konec februarja ali v prvi polovici marca.

Omenila sem že, da boste finančno precej uspešni, zato si vzemite nekaj dni in naredite odlične načrte za uspeh. Letošnje leto je resnično lahko vaše najuspešnejše leto doslej, zato se vam splača investirati čas in poiskati dodatne informacije, če še ne veste, kako natančno boste uresničili svoje finančne cilje. Takšne, ki vam bodo omogočili več udobja in več kvalitetnega časa v družinskem krogu.

Čas konec junija in v juliju, ko boste praznovali svoj rojstni dan, bo izjemno srečen in ugoden za spletanje še tesnejših družinskih vezi. V oktobru vam bodo družinski člani sicer poskušali povedati kaj, kar vam ne bo najbolj všeč, vendar ob vsej sreči, ki vam je namenjena v tem letu, pozabite na malenkosti in se prilagodite. Če pa bodo njihove zahteve prevelike, odločno recite »Ne.« in poskrbite zase. Počasi bodo že spoznali, da je prav prijetno v vašem zavetju.

Glede zdravja ne skrbite. V drugi polovici novembra in v decembru sicer ne bo odveč nekaj dodatnih vitaminov. Sicer pa vam lahko pri krepitvi imunskega sistema skozi vse leto pomagajo tudi sprehodi in rekreacija.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Lev 23. 07. – 22. 08.

Letni horoskop za astrološko znamenje lev za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje lev za leto 2015

Vse do sredine avgusta lahko pričakujete srečo, uspeh in obilje. Z nekaj nemira, se bo leto tudi kasneje nadaljevalo v tej smeri. Polno bo priložnosti za osebnostno rast. Novo pridobljena znanja vam bodo omogočila uresničitev vaših sanj in želja.

Za ljubezen in partnerstvo vam zvezde napovedujejo priložnosti v juniju, v drugi polovici julija in v novembru. pojavile se bodo tudi v mesecu januarju, zadnji teden v februarju, v prvi polovici marca, v drugi polovici aprila, v začetku maja.

Poletne počitnice levom predlagam, da jih načrtujete v prvi polovici junija, konec julija ali v prvi polovici avgusta. Zimske pa si raje privoščite v drugi polovici marca ali v začetku aprila.

Omenila sem že plodno leto, v katerem lahko pomembno izboljšate svoje finančno stanje. Jupiter, vladar denarja in obilja, bo v vašem znamenju še vse do avgusta. Predvsem se ozrite za priložnostmi rojeni v drugi polovici znamenja. Prvi polovici znamenja bodo planeti na tem področju bolj naklonjeni v drugi polovici leta. Ker imate resnično odlične možnosti, da osvojite še lovoriko iz financ, se potrudite in naredite dober načrt, kako boste izkoristili priložnosti.

Družinska sreča vam dosti pomeni, čeprav se drugim včasih zdite neomajni in pretirano zahtevni. Izkoristite svoje ustvarjalne talente in pokažite, kako prijetni znate biti. Malce več tolerance boste potrebovali v novembru, ko se vam lahko zdi, da »nihče več ne uboga« in vsakdo dela proti vaši volji. Je že tako, da je vsak človek poseben in to posebnost včasih izrazi drugače, kot si želite.

Glede zdravja ne skrbite, če si boste le privoščili zdrav način življenja. Malce vam ga lahko načne ob koncu leta. Bolj, kot prehladi in imunski sistem, je za vas dobro, da omejite pretiravanje ob obloženi mizi proti koncu leta.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Devica 23. 08. – 22. 09.

Letni horoskop za astrološko znamenje devica za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje devica za leto 2015

Za vami je leto, ki je od vas zahtevalo, da več kot običajno naredite za druge. Brez skrbi. Že v letošnjem letu, tam v drugi polovici, se bo vse dobro začelo vračati. Leto vam je namenilo nagrade za dobra dela. Paziti boste morali le na svoje kilograme, ki se lahko začnejo kopičiti, če se boste predali lenarjenju.

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste imele device kar precej priložnosti. Pokažite svojo nežno plat in se prepustite romantiki. Najboljši čas za ljubezen bo v marcu in oktobru. Priložnosti bodo še v mesecu februarju, v prvih aprilskih dneh, v maju in decembru.

Počitnice si letos privoščite konec junija, v prvi polovici julija, konec avgusta ali v septembru. Zimske načrtujte v začetku januarja, konec februarja ali v marcu.

Leto boste začeli delovno. Lahko se vam zazdi, da vas je sreča pri denarju malce obšla in niste dovolj nagrajeni za ves trud, ki ga vlagate. A ta občutek bi moral miniti od avgusta dalje, ko bo sreča naklonjena prav vam. Čeprav boste morali malce dlje čakati na nagrado, bo druga polovica tu kot bi mignili s prstom. Takrat boste imeli možnost prejeti bonus ali boste našli projekt, ki bo začel prinašati denar.

V družini bo vse teklo kot do sedaj. Vaš največji izziv bo kontrolirati svojo prirojeno kritičnost, s katero spravljate ob živce druge, manj redoljubne in disciplinirane ljudi okoli sebe. Spravite jo pod kontrolo in vse bo v redu. Zlasti se na nasvet spomnite v septembru in decembru, da ne boste uničevali, kar imate tako zelo radi.

V začetku leta, nekje do sredine februarja, obstaja večja nevarnost nevroz. V nemirnem času poskrbite za več gibanja in se ne predajajte nezdravim prehrambnim navadam. Enako se vam obeta v drugi polovici leta. Morali boste paziti na težo, sicer pa vam bo zdravje dobro služilo.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Letni horoskop za astrološko znamenje tehtnica za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje tehtnica za leto 2015

V leto boste vstopili z občutkom, da je vse v redu in vas vsepovsod spremlja sreča. Pravzaprav vas občutek ne vara. Zavedajte se sreče in jo gojite. Le rojeni v sredini in drugi polovici znamenja boste čutili več nemira, zato boste potrebovali več sproščanja skozi vse leto.

Na ljubezenskem in partnerskem področju vam bodo zvezde naklonjene zlasti v januarju. Pa tudi kasneje boste imeli veliko priložnosti, med njimi v mesecu januarju, zadnji teden v februarju, v prvi polovici marca, v drugi polovici aprila, v začetku maja, v juniju, v prvi polovici julija in v novembru.

Priporočam, da si tehtnice poletne počitnice privoščite v prvi polovici junija, konec julija ali v prvi polovici avgusta. Zimske načrtujte konec januarja, v prvi polovici februarja ali konec marca.

Skozi vse leto do avgusta, zlasti v drugi polovici julija in avgusta boste imeli izjemno dobre možnosti, da finančno zadihate in celo ustvarite več, kot pričakujete. V poletnem času imate celo nekaj možnosti za zadetek pri igrah na srečo. Dovolj bo minimalno vplačilo, če ste na vrsti za dobitek. Do konca leta boste morali zavihati rokave, če boste želeli obdržati standard, ki ste ga postavili v začetku leta. Nekomu boste imeli priložnost pomagati in to je najbolje, kar lahko storite v tem času.

Odnosi so za vas izjemno pomembni. Ne le partnerski, tudi družinski. Ker si zanje prizadevate, prejemate naklonjenost s strani družinskih članov. V mesecu januarju, juliju in decembru se vam bo lahko zazdelo, da so vaša prizadevanja brezplodna. Takrat se sprostite, preden reagirate. Premislite, kaj lahko sprejmete in nato odločno stojte za svojimi odločitvami.

Glede zdravja ne skrbite. Moralo bi vam dobro služiti. Največ dela boste imeli z odpravljanjem nemira in morebitno nespečnostjo. Zato boste potrebovali odklop v mirnem počitniškem kraju, kjer bo dovolj časa in možnosti za počitek in sproščanje. Priporočam masažo.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.

Letni horoskop za astrološko znamenje škorpijon za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje škorpijon za leto 2015

V zadnjih letih ste bili kar precej pod stresom, obremenjeni z mnogimi zahtevami, ki so začele načenjati vaše moči. K sreči je tega obdobja konec. Le še od junija do avgusta zna biti naporno.

Do avgusta pazite tudi na pretiravanje kakršne koli vrste. Sicer pa so škorpijonom zvezde naklonjene in vam bodo še bolj od druge polovice leta dalje.

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste našli srečo v februarju in marcu. Čas bo ugoden tudi v prvih aprilskih dneh, v maju, v oktobru in decembru. Zaupajte partnerju in dovolite, da vam pokaže svojo pripadnost.

Odličen čas za poletne počitnice bo konec junija, v prvi polovici julija, ob koncu avgusta ali v septembru. Zimske načrtujte v začetku januarja, konec februarja ali v prvi polovici marca.
Finančno se bo leto začelo, ko se vam je godilo v letu 2014. Lahko se zgodi, da vaši dohodki včasih ne bodo zadostovali in boste morali malce zategniti pas, saj vam tudi drugi ljudje na tem področju niso preveč naklonjeni. K sreči pa se vam obeta kar precej drugačna slika od avgusta dalje, ko si lahko obetate povsem drugačno prihodnost. Vaša prizadevanja bodo tudi drugi opazili in lahko si obetate kakšno dodatno nagrado ali bonus. Izkoristite priložnosti! V drugi polovici leta imate tudi nekaj možnosti za dobitek pri igrah na srečo. Dovolj je majhno vplačilo.

Družinski člani bodo preizkušali svoje in vaše meje v drugi polovici januarja, v februarju in v juliju. Nikar se ne pustite izzvati. Opazujte, kot znate, se v sebi nasmejte in ne reagirajte z agresivnostjo oz. manipulacijo. Boste videli, da se vam bo pošteno obrestovalo, ko boste vsi srečni in povezani.

Toplo se oblecite v marcu in aprilu, ko vam jo lahko zagode oslabeli imunski sistem. Vsi napori, ki jih imate, pač slej kot prej pokažejo zobe in vas poskušajo položiti za nekaj dni v posteljo. V prometu pa bodite posebej pazljivi v maju in juniju.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Letni horoskop za astrološko znamenje strelec za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje strelec za leto 2015

V letošnjem letu se boste morali spopasti z več reda in discipline, ki vam bosta predstavljala dodatno omejitev. Tega pa ne marate. Predvsem velja za rojene v prvi tretjini znamenja. Če ste rojeni v drugi polovici znamenja, se boste temu smejali, saj se vam še vse do avgusta obeta polno priložnosti.

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste najbolj srečni v drugi polovici februarja in v marcu. Precej sreče in priložnosti se vam tu obeta tudi v mesecu januarju, zadnji teden v februarju, v prvi polovici marca, v drugi polovici aprila, v začetku maja, v juniju, v prvi polovici julija in v novembru.

Poletne počitnice načrtujte v prvi polovici junija, konec julija ali v prvi polovici avgusta. Zimske pa raje načrtujte konec januarja, v prvi polovici februarja ali konec marca.

Na finančnem področju strelcem svetujem, da dobro izkoristite dobre trende vse do avgusta. Zlasti to velja za rojene v drugi polovici znamenja. Od avgusta dalje boste morali za svoj denar vložiti nekoliko več truda, saj vam planeti prinašajo obilje od prizadevnega dela. Če si želite izboriti povišico, boste lažje uspeli v prvi polovici leta.

V družinskem krogu se bo sreča prepletala z nekaj izzivi in igrami, ki jih igrate med seboj. Zlasti v mesecu februarju in marcu, pa tudi v juniju in juliju, boste morali malce umiriti svoj ego in željo po prevladi v družini. Sproščenost, zanimivo dogajanje in odkritost lahko v tem času naredi čudeže. V sebi nosite dovolj igrivosti in imate fantastične zamisli, s katerimi lahko vzpodbujate druge, da vam sledijo. Uporabite svoje adute v družinskem krogu.

Glede zdravja ne skrbite, če boste le poskrbeli za zdrav način prehrane, zadosten vnos vitaminov in mineralov ter primerno aktivnost. Potrebni bodo zaradi naporov, s katerimi se boste srečali pri vašem delu. Saj veste, vse je potrebno uravnotežiti, če želite ostati pri močeh.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Letni horoskop za astrološko znamenje kozorog za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje kozorog za leto 2015

V prihajajočem letu boste potrebovali kar precej počitka in odmika v svoj svet, v katerem se boste lahko popolnoma sprostili. Nekje do sredine avgusta boste čutili, da stvari še ne tečejo po vašem scenariju, a se lahko vse spremeni do konca leta. Skozi vse leto boste precej nemirni in nepotrpežljivi, zato boste sprostitev resnično potrebovali.

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste srečni v marcu in aprilu. Poleg teh dveh mesecev boste prejeli tudi precej priložnosti za srečo v mesecu februarju, v maju, v oktobru in decembru. Pomembno je, da pokažete, kaj čutite. Partner vam bo v obilju vračal čustva.

Predlagam vam, da načrtujete poletne počitnice konec avgusta ali v septembru. Na zimske se odpravite v prvi polovici januarja, konec februarja ali v prvi polovici marca. S seboj ne nosite dela. To je čas, v katerem morate popolnoma uživati in si nabrati moči za svoje podvige!

V prvi polovici leta kozorogom svetujem, da živite v skladu s svojimi zmožnostmi. Saj ste vajeni in eni redkih v zodiaku, ki to zmorejo. Vem, da vam ni všeč, ampak samo še malo počakajte, ker se bo že v drugi polovici leta začela sreča na finančnem področju nasmihati prav vam. Zato naredite dober načrt. Premislite, ali bi lahko izkoristili priložnosti za poslovanje, povezano s tujino (lasten posel, zaposlitev, …). Tu se lahko skriva pravi skriti zaklad za vas.

Vem, da morate precej trdo delati, da dosežete svoje cilje, vendar ne dovolite, da delo vpliva na vaše družinske odnose. Potrebujejo vas. Če vas ne bo ali ne boste z njimi kvalitetno delili nekaj svojega časa, vas znajo preizkušati v mesecu marcu in aprilu, nato pa še v juniju in juliju. Pa nikar ne zavidajte nekomu, ki ima prav letošnje leto »sijoče«. Tudi vaša srečna leta se bližajo!

V kolikor ste rojeni v sredini znamenja, vam polagam na srce in dušo, da si vzamete čas zase, ker boste tako lahko ohranjali svoje zdravje. Zlasti v maju in juniju boste zelo obremenjeni. Nemir vam lahko celo krati spanec, zato boste čez dan morali nadoknaditi energijo s počitkom, sprehodi, rekreacijo ali drugimi oblikami sproščanja.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Letni horoskop za astrološko znamenje vodnar za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje vodnar za leto 2015

Za vas je leto pripravilo kar nekaj prijetnih presenečenj. Dodalo mu je ščepec ravnotežja, ki se bo izkazalo v prevelikih pričakovanjih, nemiru in želji po novih doživetjih. Vem, da obožujete novosti in neslutene daljave. Priporočam vam, da ostanete na realnih tleh in izkoristite tisto, kar vam je pač dano. Obrestovalo se vam bo, ker boste pripravili plodna tla za prihodnost.

Na ljubezenskem in partnerskem področju se vodnarjem obeta polno priložnosti. Ste se odločili, da se boste popolnoma predali partnerju ali boste iskali vznemirjenje v kratkotrajnih zvezah? Karkoli se boste odločili, priložnosti za oboje boste našli v mesecu januarju, zadnji teden v februarju, v prvi polovici marca, v drugi polovici aprila, v začetku maja, v juniju, v prvi polovici julija in v novembru.

Poletne počitnice si privoščite v prvi polovici junija, pogojno proti koncu julija in v prvi polovici avgusta. Zimske počitnice raje načrtujte konec januarja, v prvi polovici februarja ali konec marca.

Na finančnem področju se kaj dosti ne bo spremenilo. Čeprav boste rekli, da vam denar nič ne pomeni, se vprašajte, ali je to res. Kakšno bi bilo vaše življenje brez hrane, stanovanja, počitnic, …? Prav veliko posebno dobrih priložnosti v letošnjem letu se ne bo pojavilo. Lahko pa sami naredite odličen načrt in mu sledite. Glavnina nagrad bo sicer sledila kasneje, ampak enkrat je dobro začeti, kajne? Predlagam vam, da je to kar letos.

Z družinskimi člani boste lahko najbolje vzpostavili stik pri raznovrstnih norčijah, za kakršne vam nikoli ne zmanjka idej. Še malce čustev dodajte, povejte jim, kako jih imate radi in jih stisnite k sebi. Lahko se zgodijo čudeži. Tudi takšni, ki vam bodo pomagali premostiti malce bolj stresen čas, nekje v aprilu, maju in v juliju.

Glede zdravja ne skrbite, ker vas tu zvezde podpirajo. Več stresa in nemira vam lahko prinese nespečnost ali malce oslabljen imunski sistem v času od junija do septembra. Rešitev je v zdravi prehrani in rednem gibanju.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Letni horoskop za astrološko znamenje ribi za leto 2015, avtorica astrologinja Irena Stopar

Letni horoskop za astrološko znamenje ribi za leto 2015

Leto pred vami je lahko zelo lepo in prijetno. Se pa boste morali naučiti nekaj lekcij, ki sicer niso tipično vaše. Lahko se vam bo zdelo, da vam drugi povzročajo krivice. To je zelo dobro, če boste spregledali v nekem odnosu, kjer vas nekdo resnično izkorišča. Razčistite ga! Pri vseh drugih pa dajte pritoževanje na stran in poglejte z optimističnimi očmi na svet.

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste najbolj uživali v maju. Za vas bo to »mesec ljubezni«. Priložnosti za srečo v ljubezni boste prejeli tudi v mesecu februarju, v drugi polovici marca in prvih aprilskih dneh, v oktobru in v decembru.

Poletne počitnice ribe načrtujte konec junija. Če ne boste uspeli, pa konec avgusta in v septembru. Zimske počitnice raje organizirajte v začetku januarja, konec februarja ali v prvi polovici marca.

Na finančnem področju se vam obeta zgodba, podobna lanski. Vaši prejemki bodo precej odvisni od vašega dela in prizadevanj, tako trenutnih, kot iz preteklosti. Lahko ste nagrajeni za nekaj, kar ste dobro naredili v preteklosti in ste mislili, da so na vas že pozabili. Čas je naklonjen umetnikom in iskalcem na področju osebnostne rasti. Če se vam bo zdelo, da se letos preveč zahteva od vas, si poiščite pomoč, da boste lažje kos vsem izzivom, ki jih lahko pričakujete.

Družina in družinski člani vam znajo pokazati svojo ljubezen in svoje zobke. Naj imate še tako radi ljudi okoli sebe, se jim posvečate ali jih včasih tudi malce izkoristite, vam zna občasno malce prekipeti. Svojo voljo boste poskušali uveljaviti v mesecu maju in juniju. Nekaj blažjih preizkusov v obliki »kdo bo koga« se lahko zgodi do druge polovice julija.

Leto je na vas naložilo kar nekaj izzivov, ki bi jih želeli odložiti, a jih boste morali opraviti. Zato se boste podzavestno želeli zateči v udobje svojega doma. To se lahko zgodi kot viroza ali oslabljen imunski sistem. Poskrbite za psihično stabilnost, preventivo in vitaminske napitke.

V vašem osebnem dnevnem horoskopu za leto dni boste lahko spremljali dneve, ko morate biti še posebno pazljivi in tiste, v katerih lahko izkoristite ugodne vplive. Če ga še nimate, ga lahko prejmete v nekaj dneh na povezavi tukaj.

 

Za vsa astrološka znamenja

Ne glede na to, v katerem astrološkem znamenju ste rojeni, se vam lahko zgodi, da boste imeli težave pri nakupih, v sporazumevanju, pri podpisovanju pogodb ali v prometu v mesecu januarju, februarju, maju, juniju, septembru in oktobru. Več o tem, vas bom sproti opozarjala, zato spremljajte e-novice.

V ljubezni pa se obeta več napetosti od avgusta do oktobra. V tem času bodite pozorni na svoje in partnerjeve želje in potrebe, naredite vse, da s pogovorom razrešite nejasnosti in nezadovoljstvo, saj se v nasprotnem lahko zgodi, da boste postali ali ostali samski. Več o tem, vas bom sproti opozarjala, zato spremljajte e-novice.

 

Želim vam nepozabno leto, polno zanimivega dogajanja.

Zvezde vam vselej naložijo samo toliko, kolikor lahko nosite.

Zaradi senc nikar ne spreglejte priložnosti, ki se vam lahko obetajo prav v vsakem trenutku prihajajočega leta.

Zmorete izkoristiti vse, kar vam pride nasproti. Verjemite vase in postanite (še) bolj srečni!

Želim vam, da bi bilo leto 2015 vaše najbolj srečno leto doslej.

 

Da boste sproti obveščeni o dogajanju, se prijavite na prejemanje e-novic kar zdaj!

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>