Letni horoskop 2018 Vodnar za astrološko znamenje vodnarja

Letni horoskop 2017 Vodnar

Letni horoskop 2017 Vodnar

Letni horoskop 2017 Vodnar označi leto 2017 kot tisto, v katerem bo polno odličnih priložnosti za vas. Bo zanimivo, pestro, pa vendar prijetno. Na toboganu dobrega in malce stresnega, se boste počutili domače. Skratka, ne bi vam smelo biti dolgčas! Vse leto pa boste v ospredju vi osebno. Morali boste delati na sebi in se intenzivno ukvarjati z osebnostno rastjo. To je področje, ki vas naravno vabi in vam je blizu, zato stresa, ki se bo pojavil ob spremembah, ne bi smeli pretirano močno čutiti. Ob tem vam toliko planetov prijazno sveti, da preprosto morate uživati.

Že kmalu po začetku leta, v februarju in nato v avgustu ter septembru, se bodo planeti začeli intenzivno ukvarjati z vami. V kolikor bo dogajanje preveč intenzivno, poskrbite, da boste energijo pokurili z rekreacijo, dodatnim delom ali dobrimi in intenzivnimi debatami. Bolj, kot boste lahko v tem času sprejeli tradicionalne vrednote, lepša prihodnost se vam obeta.

Ljubezen in partnerstvo

Blesteli boste v družbi in pri komunikaciji z drugimi ljudmi. V tem letu vam bodo prisluhnili celo tisti, ki vas sicer radi prezrejo. Ob vsem vrvenju med ljudmi se lahko med njimi skriva vaš skrivni oboževalec, oseba, ki komaj čaka, da vas spozna in vam prinese srečo v dvoje. Odprite se ljubezni in poskrbite, da jo boste delili s partnerjem, če ga imate. V nasprotnem pa ga v januarju, februarju, maju ali juniju poiščite.

Denar in finančne zadeve

Denar za vas ne predstavlja najvišje vrednote, za katero bi se bilo vredno truditi, vendar vas je življenje naučilo, da ga potrebujete, če želite preživeti. Zlasti februarja se lahko pojavi nerazumna potreba po trošenju. Mogoče boste mislili, da z njim lahko nekomu pomagate, a se motite. Raje osebo naučite bolj smotrnega ravnanja z denarjem, kot da se ujamete v začarani krog zaradi nje.

Poklic in kariera

Glavno dogajanje na poslovnem področju se vam obeta od druge polovice oktobra dalje. Bodite pozorni na nove priložnosti v obstoječem ali novem poslu. Zadeve, s katerimi ste se že dlje časa ukvarjali, lahko postanejo še pred koncem leta veliko bolj dobičkonosne kot v preteklosti. Ugoden trend pa se bo nadaljeval še v naslednjem letu. Kujte železo dokler je vroče!

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Vodnar si lahko preberete na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>