Letni horoskop 2018 Tehtnica za astrološko znamenje tehtnico

Letni horoskop 2017 Tehtnica

Letni horoskop 2017 Tehtnica

Letni horoskop 2017 Tehtnica pravi, da ga ni v zodiaku, ki vam ne bi zavidal vsega dobrega, kar lahko pričakujete v letu 2017. V kolikor ste rojeni v sredini znamenja, vas bo še vedno pričakalo nekaj nujnih zadev, ki jih boste morali spremeniti pri sebi. Vsi ostali pa se lahko sprostite in uživate v zmagoslavju, ki bo trajalo vsaj do prve polovice oktobra, na finančnem področju pa se bo nadaljevalo še v naslednje leto. Posvetite se sebi in poskrbite za svoje finance, pa boste srečni kot še nikoli.

S srečo, ki se giblje skozi vaše astrološko znamenje v tem letu, prihajajo tudi množične priložnosti za osebno rast, duhovni razvoj in srečo v dvoje. Obetate si lahko tudi kakšen dodaten kilogram. Ne skrbite glede tega. Z nekaj sprememb v prehrani in rednim gibanjem lahko zadevo nadzorujete. Zavedajte se, da ste lepi takšni kot ste, zato se osredotočite na svoje talente.

Ljubezen in partnerstvo

V ospredju bosta ljubezen in partnerstvo, ki sta kot zrak za vaše življenje. Samozavest in zaupanje v življenje, ki vas bosta obdajala, vam bosta v veliko pomoč pri navezovanju stikov z različnimi ljudmi. V kolikor ste še samski, izkoristite priložnosti, ki jih leto pred vami ponuja, in poiščite partnerja, s katerim boste uživali. Če ste v resnem odnosu, imate odlične možnosti, da odnos še polepšate.

Denar in finančne zadeve

Če komu v zodiaku zdaj ni potrebno skrbeti glede denarja, ste to vi! Lahko se zgodi, da pridejo zaslužki na malce lažji način kot običajno. V kolikor menite, da prepoceni prodajate svoje talente, izdelke ali storitve, je čas, da malce dvignete cene. Z vsem dobrim, ki ga dodajate, bodo ljudje pripravljeni plačati več. Kljub lepim finančnim napovedim, pa nikar ne porabite vsega denarja.

Poklic in kariera

Poslovno področje za vas letos ni tako zelo pomembno kot je bilo morda v preteklosti, saj se boste glede vaše prihodnosti odločali, ko se dogovorite s seboj, kdo ste v resnici in kaj natančno si želite. Če ste rojeni v sredini znamenja, pa se pripravite na nekaj ovir, ki vam bodo pokazale, kje morate skreniti na drugo pot. Februarja in avgusta si lahko obetate še dodatno pošiljko podpore v obliki ustvarjalnosti in prijateljskih vezi.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>