Letni horoskop 2018 Ribi za astrološko znamenje ribi

Letni horoskop 2017 Ribi

Letni horoskop 2017 Ribi

Letni horoskop 2017 Ribi pravi, da v letu 2017 ni pričakovati kakšnih res velikih in pomembnih sprememb v vašem življenju. Glavnina zadev bo tekla po ustaljenem redu in vas morda celo malce uspavala. Hkrati določene zadeve, kot so vaše finance, uvajanje več reda in discipline ter odnosi s partnerjem, lahko malce razburkajo vaš svet. Zlasti, če ste rojeni od druge polovice znamenja dalje, se lahko pripravite na več dogajanja. A tudi ostalim planeti že trkajo na vrata.

Verjetno najpomembnejši čas za vas se obeta v februarju. Takrat se boste morali intenzivno ukvarjati s seboj in z vsem drugim, kar je po vašem mnenju najbolj pomembno za vas. Najmočnejši vpliv bo sicer prešel relativno hitro, vendar ga boste čutili še nekaj mesecev. Ne zatiskajte si oči. Pomembno je, saj prav to dogajanje in rešitve lahko povzročijo razkol ali pripomorejo k boljšim odnosom.

Ljubezen in partnerstvo

V ljubezni in partnerstvu si lahko obetate kar nekaj zelo lepih obdobij. Če ste še samski in bi radi našli srečo v dvoje, pojdite v družbo in tam poiščite primerno osebo. Zelo ugoden čas za vas bo v januarju, februarju, maju in juniju. V kolikor ste v resni zvezi, ne iščite utehe drugje. S partnerjem morata skupaj reševati in rešiti zadeve. To bo verjetno predstavljalo kar precejšen izziv v februarju in marcu.

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju vas zna potegniti želja za hitrimi in lahkimi zaslužki. Predvsem se uprite kakršni koli možnosti za nepotrebno zapravljanje večjih zneskov za igre na sreče. Za vas je letos prepovedano tudi kakršno koli igranje z investicijami, ki obljubljajo zelo visoke ali zelo hitre donose. Preveč so tvegane in zdaj bi lahko izgubili preveč. Umirite strasti!

Poklic in kariera

Nekaj dodatnih izzivov vas čaka tudi na poslovnem področju. Ne prilizujte se šefu, če ga imate! Če pa vodite svoj mali posel, se sprijaznite z dejstvom, da največji poslovni uspeh dosežejo ljudje, ki vedo kaj počnejo in zelo natančno svoj uspeh načrtujejo. Nato naredijo vse, kar je potrebno, da ga uresničijo. V letu 2017 se morate lekcije naučiti, saj se bo že naslednje leto vpliv umaknil in boste izgubili priložnost, da bi se naučili zelo pomembne veščine.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Ribi si lahko preberete na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>