Letni horoskop 2018 Devica za astrološko znamenje devico

Letni horoskop 2017 Devica

Letni horoskop 2017 Devica

Letni horoskop 2017 Devica napoveduje, da je pred vami lahko zelo srečno in uspešno leto, v katerem vam bodo planeti ponujali obilo možnosti, da postanete, kar si želite biti. Ne le to. Dobili boste priložnost, da ponovno zadihate s polnimi pljuči in počnete več tistega, kar vam dosti pomeni. Vaše vrednote bodo prišle do izraza in lahko boste zastavili življenje na svojih v srcu zapisanih zakonih. Le nemir v sebi ukrotite, pa se bo vse odlično izteklo.

Na preizkušnji boste predvsem v februarju in avgustu, ko se vam bo zdelo, da težko razberete kaj drugi želijo od vas. Zdelo se vam bo, da se nekaj kuha v ozadju, a nikakor ne boste mogli stuhtati, kaj natančno se pripravlja. Ohranite trezno glavo in dobre živce ter poskušajte verjeti v dobro v ljudeh. Le tako boste lahko ohranili zdravje in se vsemu skupaj nasmejali. Izzivi naj vam pomagajo do osebne rasti in lepšega življenja.

Ljubezen in partnerstvo

V ljubezni in partnerstvu se lahko izkaže, da boste morali malce popuščati, če boste želeli biti srečni. Sicer se vam obeta sreča na tem področju že v januarju ter od avgusta do oktobra. Le rojeni v sredini znamenja se boste morda morali prej pogovoriti s seboj, kaj sploh pričakujete od odnosa in kako ga speljati. Malce se prilagodite, pa boste dobro zvozili. Zavedajte, da je sreča v dvoje pomembnejša od reda v hiši.

Denar in finančne zadeve

Če komu v zodiaku letos ostala znamenja zavidajo srečo na finančnem področju, ste to vi. Že od konca preteklega leta igra uvertura, letošnje leto pa vas bo veliko bolj bogato obdarilo. Zato se kar odprite in morda celo ozrite okoli sebe. Vrata priložnosti za denar se za vas na široko odpirajo vse do sredine oktobra. Prikažejo se lahko v obliki napredovanja, povišanja plače ali kakšnega nepričakovanega darila.

Poklic in kariera

Poslovno področje letos za vas ni najpomembnejše. Če ste zaposleni, se boste morda morali malce prilagoditi novi situaciji v podjetju. Zlasti februarja in avgusta se lahko pripravlja kakšna zadeva, za katero boste mislili, da je ne morete sprejeti z odprtimi rokami. Bolj kot posel, pa bo za vas pomembna družina. Ne bodite prestrogi in prisluhnite, če pride do kakšnega nesoglasja. Kmalu bo minilo.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Devica si lahko preberete na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>