Letni horoskop 2018 Bik za astrološko znamenje bika

Letni horoskop 2017 Bik

Letni horoskop 2017 Bik

Letni horoskop 2017 Bik vam obljublja precej zanimivo in pestro življenje. Ob tem pa boste imeli dovolj priložnosti tudi za počitek in uživanje v vaših priljubljenih aktivnostih, ki jih lahko predstavlja tudi poležavanje v vašem najljubšem naslanjaču. Dovolj bo časa tudi za kak piknik z ljudmi, ki jih imate radi. Le nekje v ozadju se vam bo zdelo, da se lahko pojavi nekaj nepričakovanega, kar vas lahko malce spravi iz tira. Zaupajte, da bo vse dobro, pa se bo dobro izšlo.

Skozi vse leto vas lahko vodijo pretirana pričakovanja. Nič ni čudno, saj so vam planeti precej lepo svetili v preteklosti in ste se morda že navadili na več dobrega kot mnogi drugi pripadniki zodiaka. Zlasti v februarju in avgustu se vas zato lahko poloti precejšen nemir. Poskrbite za sprostitev in se obdajte z dobronamernimi ljudmi, ki vam bodo v podporo.

Ljubezen in partnerstvo

Zaradi vaše blage narave vas imajo ljudje radi. V letu 2017 boste imeli precej priložnosti, da svoj partnerski odnos še izboljšate. V kolikor ste samski, pa se v ugodnih obdobjih odpravite med ljudi in tam poiščite nekoga, ki vam bo ogrel srce in dušo. Ugoden čas za ljubezen in partnerstvo je predvsem od aprila do junija, v septembru in v prvi polovici oktobra.

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju se ni bati kakšnih večjih pretresov, če znate ravnati z denarjem. Če ne znate, vam priporočam, da se čim prej naučite veščine, saj se zna zgoditi, da vas zapelje nepremišljen nakup. Ta vas lahko dosti stane. Zlasti v zadnjih mesecih leta skrbno načrtujte porabo. Če ste rojeni v zadnji dekadi, pa pazite, da ne razjezite koga v službi, ker se lahko pozna na plači.

Poklic in kariera

Na poslovnem področju si lahko obetate kakšno spremembo v februarju ali v avgustu. Bolj kot napredovanje, je verjetna premestitev na drugo delovno mesto ali sprememba postopka dela, ki ste ga bili vajeni. To je za vas lahko prava travma, zato se že na začetku leta odločite, da boste odprti do novih predlog. Morebitnega nezadovoljstva pa nikar ne prenašajte na domače. Dom mora ostati vaše varno zavetje pred spremenljivim zunanjim okoljem.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Aktualni mesečni horoskop Bik si lahko preberete na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>