Kvadrat Urana in Plutona – Kaj se bo zgodilo na borzi?

Kvadrat Urana in Plutona – Kaj se bo zgodilo na borzi?


Kvadrat Urana in Plutona – Kaj se bo zgodilo na borzi?

Tokratni članek namenjam vplivu Urana in Plutona ter njunega vpliva na borzi.

Razlog so zaskrbljena pisma obiskovalcev moje spletne strani, ki me sprašujejo kaj se bo zgodilo z delnicami.

Sredi marca se bo dovršil še zadnji kvadrat med Uranom in Plutonom.

K sreči »bomo zatem imeli nekaj časa mir« pred tem stresnim aspektom.

Gre za mundani aspekt.

Torej za aspekt, ko je pričakovati, da se bo stresel in kar nakopičil negativen vpliv po vsem svetu.

Nihanje na borzah

Astrologi lahko napovemo, da se pripravite na nihanja pri vrednosti delnic in pri drugih naložbah.

Vpliv zagotovo ne bo naklonjen rasti vrednosti, vendar bi rada dodala še eno opozorilo. Vpliv je splošen in, kot sem že omenila, bo zatresel ves svet.

Noben vpliv planetov ne more prinesti enakih pričakovanj vsem ljudem in vsem dogodkom.

Zato je pričakovati, da se bo poleg močnih padcev zgodilo tudi nasprotno. Nekatere delnice ali druge naložbe lahko zrastejo oz. se oplemenitijo, zato je pred prodajo delnic vredno razmisliti, ali je resnično potrebna.

Moje mnenje je sledeče. V kolikor ste za informacijo slišali iz medijev, jo vzemite »z rezervo«. V kolikor pa ste obiskali finančnega astrologa, ki je naredil analizo vaših delnic, ste ga verjetno izbrali zato, ker mu zaupate. Zakaj ga ne bi poslušali?

Kdo lahko postane finančni astrolog?

Finančni astrolog lahko postane le neodvisni finančni svetovalec, ki je usposobljen za finančno svetovanje, in ima veliko poglobljenih znanj s področja gibanja finančnih trgov.

Samo znanje astrologije ne zadostuje. Tovrstno prakso astrološka etika prepoveduje!

Sama specializiranih finančnih znanj nimam. Zato lahko tokratni članek predstavlja le moje osebno mnenje, ne pa finančnega nasveta.

Vem, da mnogi astrologi že govorijo in pišejo v javnosti, da se pripravite na ponoven pretres na področju financ. Moje osebno mnenje je, da ni pametno na nos na vrat hiteti s prenagljenimi odločitvami.

V letu 2008, ko je Pluton vstopil v astrološko znamenje Kozorog, se je začela splošna svetovna finančna kriza in z njo sovpadel začetek recesije. Od takrat dalje se je kvadrat med Uranom in Plutonom zgodil že večkrat.

V kolikor ste do sedaj zdržali vse pritiske, ne najdem nobenega dobrega razloga za nepremišljeno prodajo vaših delnic ali drugih naložb po podcenjeni vrednosti.

Pričakovati je, da se bodo mnoge vrednosti dvignile, ko bo »neurje« pojenjalo. Kako bo z vašo, splošen vpliv planetov ne more nikoli razložiti.

Kako se sama odločam pri delnicah in naložbah?

Kadar sem sama v precepu, kaj storiti, vzamem rojstni horoskop podjetja, katerega delnice me zanimajo. Iz njega in prognostike, ki jo dodam proučevanju, poskušam ugotoviti, kakšen bo trend rasti ali padcev vrednosti tega podjetja v prihodnje.

Kadar ugotovim, da je pričakovati nihanje, torej rast ali padec vrednosti, si pomagam še s poslovnimi poročili tega podjetja.

Zato bi bil moj nasvet tudi za vas, da se naučite čim prej brati poslovna poročila, če se jih še niste lotili. V njih se skrivajo dragocene informacije, ne le finančne, pač pa tudi strategija razvoja in pričakovanj podjetja za poslovanje v prihodnjih letih.

Kadar je trend več let negativen, je delnice verjetno bolj zdravo prodati, kot zadržati. V kolikor je dolgoročni trend pozitiven, pa četudi se je eno leto nekje malce zalomilo, je smiselno delnice zadržati tudi v času neugodnih astroloških vplivov. Zlasti v obdobjih, ko je pričakovati, da se le-ti ne bodo ponovili.

Vam je bil članek v pomoč? Povejte svoje mnenje v komentarju in se prijavite na prejemanje brezplačnih novic.

[Form id=”86″]

 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>