Kako izbrati astrološko storitev?

Kako izbrati astrološko storitev - razlika med rojstnim horoskopom, osebnim dnevnim horoskopom in osebnim posvetom.

Zadnje čase je najpogostejše vprašanje, ki ga prejemam z vaše strani, povezano z razliko med rojstnim horoskopom, osebnim dnevnim horoskopom in osebnim posvetom. Zato vam bom danes poskušala povedati o razlikah med njimi.

Rojstni horoskop

Iz rojstnega horoskopa boste lahko razbrali svoje pozitivne in negativne lastnosti. Tisto, kar vas naredi prijetne, prijazne in razumevajoče, pa tudi tisto, kar je potrebno spremeniti in preobraziti, če želite postati bolj srečni in bolj uspešni v svojem življenju.

Primeren je za samostojno raziskovanje in je izdelan v obliki 6 poglavij, o katerih si lahko preberete tukaj.

Za zahtevnejša vprašanja le Rojstni horoskop ne zadostuje. Preprosto zato, ker so v njem opisi tistega, kar vam je bilo položeno v zibko. Opisi vas kot osebe, vaših talentov, slabosti in kako jih preiti, ne pa sedanjih dogodkov in natančno določenega obdobja.

Osebni dnevni horoskop

Pri organiziranju vaših dni vam je lahko v veliko pomoč Osebni dnevni horoskop, ki je namenjen predvsem načrtovanju vaših dni in vaših odzivov. Vnaprej, da ne prihaja do neprijetnih presenečenj. Pomembne zadeve (pogovori, razčiščevanja, dogovori, načrti za prihodnost, povezovanja z drugimi, ...) je dobro urejati na "dobre" dneve.

V "slabih" dneh pa je bolje urejati zadeve, pri katerih se ne srečujete toliko z drugimi, saj vas takrat težje razumejo in sprejemajo. Še sami sebi ste pogosto odveč v takih dneh. V svoje življenje pa v stresnih dneh hitro pritegnete nezaželene okoliščine ali prav tisto osebo, ki bi jo najmanj želeli srečati tisti dan.

Zato se vnaprej pripravite, da se pomembnim zadevam izognete v slabih dneh in zanje izkoristite najboljše dneve v tednu. Včasih to ni mogoče. Pomaga vam lahko že samo zavedanje, da je dan takšen, kot je in se lahko nanj bolje pripravite ter izberete bolj pozitiven odziv.

Kdaj na osebni posvet?

V življenju vsakega od nas obstajajo obdobja, ko "še kar gre", ko je "odlično" in ko "ima hudič mlade". V stresnem času je težko ostati objektiven, celo, če si sami že znate razložiti svoj horoskop. Takrat je skrajni čas za osebni posvet, na katerem poleg vašega horoskopa izrišem še vsaj 4 druge vrste horoskopov in jih primerjam, preden lahko podam svoje mnenje.

Kaj pričakovati od osebnega posveta?

Osebni posvet vam lahko odkrije vzroke, zakaj se vam zadeve komplicirajo in rešitve, kaj bi bilo potrebno storiti, da bi se vaše življenje lahko izboljšalo.

Na osebnem posvetu uporabim astrologijo in druga znanja. Tista, za katera ocenim, da so vam lahko najbolj v pomoč. Naj navedem nekaj primerov iz prakse.

    • Včasih se izkaže, da nekdo le pretirava s svojimi aktivnostmi. Takrat je najbolje, da se umirite in usmerite pozornost v eno samo zadevo. Ljudem, ki se jim to dogaja, se je težko ustaviti. Pomagam vam lahko razumeti, na kaj in za koliko časa se osredotočiti.
    • Drugič se izkaže, da je vzrok težav v napačni komunikaciji. Vem, kako težko se je naučiti pogovarjati na nov način, ampak pogosto je dovolj samo to, pa lahko lepše zaživite. Tako v partnerstvu, na družinskem ali na poslovnem področju. Z nevtralnim vpogledom v vaše življenje boste lažje ozavestili in se lotili drugačnega pogovora, ki ga lahko tudi vadiva, da boste bolj samozavestni pri tem, kar želite povedati ali doseči.
    • Kadar ste v finančnih težavah, lahko vpogled v vaše horoskope pojasni zakaj se vanje zapletete in kdaj lahko pričakujete izboljšanje. Poleg tega vam toplo priporočam, da me izkoristite za temeljito prenovo vaših financ. Pokazala vam bom svoj v praksi preizkušen sistem, s katerim sem se že večkrat v življenju izvila iz dolgov in začela varčevati.
    • Ste si zadali kak cilj v življenju, vendar česa še niste dosegli? V horoskopu je zapisano, zakaj tako in kaj morate spremeniti, da boste zaživeli v skladu s tem, o čemer danes le še sanjarite. Če veste kaj si želite doseči, ne veste pa kako, vam lahko na posvetu pomagam z učinkovitimi nasveti, kako se lotiti in uresničiti vašo željo.

Naj navedem konkreten primer klientke, ki se je odločila za astrološki posvet, zatem še za mentorstvo s področja osebnostne preobrazbe. Pred letom dni je imela kup želja. Želela je iti na počitnice, odpotovati čez lužo, si kupiti stanovanje, urediti partnerski odnos in precej shujšati, a se je vrtela v začaranem krogu. Svoje cilje, ki jih je definirala kot skoraj nemogoče, sem ji pomagala uresničiti v letu dni.

Odšla je na počitnice, odpotovala v ZDA, si kupila stanovanje, prekinila nezdrav partnerski odnos, spoznala zanimivega moškega, s katerim bi lahko zgradila partnerski odnos in letos pomladi začela hujšati. Zdaj mora le nadaljevati v skladu z napotki, ki jih je prejela. V dveh letih lahko ima vse, kar si je pred letom dni le želela. Podobno lahko pomagam tudi vam, da boste uresničili svoje želje.

Skratka, vzrokov za težave in rešitev je toliko, kot je ljudi. Zato je splošno nemogoče reči, kaj je vaša "Ahilova peta".

Vem pa, da je vse rešljivo, če vam nekaj pomeni dovolj, da ste pripravljeni pristopiti k reševanju zadeve in spremeniti, kar je mogoče ter sprejeti, česar ne morete spremeniti.

Kaj pa čarobna paličica?

Žal mi je, čarobne paličice nimam. Vsaj ne v takšni obliki, kot bi jo mnogi želeli. Po posvetu je potrebno zavihati rokave in na osnovi novih informacij ali pa potrditev tega, kar ste že sami dognali, začeti spreminjati nekaj čisto konkretnega.

Včasih to pomeni le, da se je potrebno odločiti in začeti, včasih nekaj izpustiti, drugič spet si vzeti nekaj časa zase in najprej v miru "preglodati", kaj vam dosti pomeni. Toliko, da ste pripravljeni na nov korak.

Seveda imejte realna pričakovanja v skladu z vašimi realnimi možnostmi. Če imate danes nekaj dolga, po enem posvetu ne boste postali milijonarji. Če ste danes najemnik brez prihrankov, ne verjamem, da boste jutri kupili hišo le zato, ker ste me enkrat obiskali in se pogovorili z menoj.

Postavitev planetov pokaže kdaj je pravi čas za začetek in kdaj je bolje še malce počakati z vašimi načrti, ker se lahko še nekaj spremeni. Osebnostna preobrazba pa vam pomaga, da najprej naredite tisto, kar morate, preden boste lahko srečno zaživeli in izkoristili najboljše vplive iz svojega horoskopa. 

Upam, da zdaj razumete, da ima vsaka storitev svoj namen. Izberite pa tisto, za katero menite, da vam bo lahko v tem trenutku najbolj v pomoč.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>