Astrološki tečaji v Šoli astrologije Astro

Festival Ugodnosti v Šoli astrologije Astro

​Šola astrologije Astro praznuje 

V letošnjem letu Šola astrologije Astro, ki jo vodim, praznuje že 10. rojstni dan.

Namesto tortic in druženja ob točno določenem času na točno določenem kraju, ko mnogi ne bi mogli priti, čeprav bi si želeli, sem se odločila, da bo letošnje praznovanje potekalo nekoliko drugače.

Denar, ki bi ga porabila za organizacijo dogodkov, bom namenila vam!

Praznovanje se začenja v obliki Festivala Ugodnosti, ki jih lahko izkoristi prav vsakdo.

Kot se za šolo spodobi, sem namenila večino denarja za subvencionirani vpis v tečaje Šole astrologije Astro.

Ugotovili boste, da so tečaji in horoskopi zdaj na voljo z vse do 50% SUBVENCIJO!

Pričakujem, da bom do 15. avgusta razdelila vse ali vsaj večino namenjenega denarja za promocijo, zato pohitite in izkoristite ponudbo kot je še ni bilo.

Kliknite tukaj ali v meniju zgoraj TEČAJI in si izberite svojega.

Vpišete se lahko v enega ali v vse tečaje šole. Čisto po vaši izbiri.

Vem, da se vsakdo ne želi naučiti astrologije. Brez skrbi, nisem pozabila na vas ali vaše prijatelje.

V kolikor vam je ljubše spoznavanje sebe s pomočjo horoskopa in astrologije, boste neznansko uživali v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop.

Za tiste, ki imate astrologijo radi, a še nimate časa za poglabljanje vanjo, so na voljo Rojstni horoskopi in Osebni dnevni horoskopi pod izjemnimi pogoji.

Sebe lahko začnete spoznavati v drugačni luči s pomočjo Rojstnega horoskopa. V njem boste našli opise planetov in njihovih vplivov na vašo osebnost ter vaše življenje.

Vsak dan znova lahko bolje načrtujete svoje dneve in kdaj pa kdaj tudi okrivite planete, če vam jo zagodejo. Dnevni horoskop, ki velja samo za vas, boste spremljali s pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa.

Pravila igre:

  • Vpišete se lahko v neomejeno število tečajev.
  • Posameznik lahko naroči največ 5 Rojstnih horoskopov.
  • Posameznik lahko naroči največ 5 Osebnih dnevnih horoskopov.
  • Vse ugodnosti so zapisane v prijavnicah, ki so dodane za opisom tečaja ali ponudbe. Drugih ugodnosti ni na voljo.
  • Garantiram vam, da bo cena za posamezen tečaj in omejeno število horoskopov ostala znižana 30% do 50% na redno ponudbo do vključno 15. avgusta 2016.
  • Če želite subvencijo izkoristiti, mora vaše nakazilo prispeti na poslovni račun, zapisan na prijavnici do vključno 16.08.2016.
  • Za plačila, prejeta po tem datumu, subvencija ne bo veljala, razen v primeru, če bo denar, namenjen za promocijo še na voljo.
  • Subvencija ni na voljo za plačila preko PayPala.
  • Po oddani prijavnici boste prejeli potrditveno sporočilo, da bo vse urejeno v roku 3 delovnih dni. Pričakujem večji odziv kot skozi leto, zato si pridržujem pravico, da vaš vpis uredim v roku 1-5 delovnih dni, horoskope pa vam pošljem v roku 3-7 delovnih dni po prejemu prijavnice in nakazila.

Povej naprej!

Med vašimi prijatelji, sorodniki in znanci so ljudje, ki jih astrologija zanima, pa vam o tem morda še nikoli niso povedali.

Zato naredite dobro delo in delite ta post na Facebooku in drugih družabnih omrežjih. Nekdo vam bo hvaležen, ker ste mu povedali za ugodnosti, ki bi jih z veseljem izkoristil.

Se vidimo na tečaju in v naslednjih novičkah!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>