Doživljenjski non-stop dostop do astroloških tečajev v spletni učilnici pod mentorstvom Irene Stopar

DOŽIVLJENJSKI NON-STOP DOSTOP

Doživljenjski non-stop dostop

Obveščam vas o vrsti novosti, ki vam bodo olajšale študij vaših astroloških tečajev pod mojim mentorstvom v spletni učilnici.

Sporočam vam, da sem uspela končati vse spremembe v spletni učilnici. S tem imate vsi, ki ste bili vpisani v kateri koli tečaj na dan 01.01.2015 omogočen DOŽIVLJENJSKI NON-STOP DOSTOP.

V kolikor ste kateri koli tečaj že preštudirali v spletni učilnici pred 01.01.2015 in želite ponoven dostop, mi pišite na e-naslov irena@astro.si. Navedite svoje podatke in ime tečaja, do katerega želite neomejen dostop. Omogočila vam ga bom v roku 1-3 delovnih dni. Ta ponudba za vas velja brez doplačila do vključno 20.04.2015.

Neomejen doživljenjski dostop pomeni, da do svojega tečaja lahko neomejeno dostopate 24 ur dnevno, vse dni v letu. Tečaj pa se po dogovorjenem času ne bo več zaprl, pač pa boste imeli dostop do njega vse, dokler bo deloval v obstoječi spletni učilnici.

Vaše MENTORSTVO ostaja, kot je dogovorjeno ob vpisu:

  • Za kratke astrološke tečaje: 3-mesece od vpisa.
  • Za posamezen astrološki tečaj: 6 mesecev do 1 leta od vpisa.
  • Za celoten letnik oz. Licencirani in Certificirani Natalni Astrolog: 2 leti od vpisa.

V tečaje Osnove astrologije – 20-urni tečaj, in sicer: Uvod v astrologijo, Astrološka znamenja, Hiše in Aspekti ter v tečaj Razlaga horoskopa I v predstavitveni del sem dodala povezave do You Tube posnetkov iz serije izobraževalnih oddaj, posnetih na ATV Litija. Predlagam, da si jih pogledate.

You Tube kanal bom postopoma dodajala še več posnetkov, zato vas vabim, da se naročite nanj. To storite tako, da ob posnetku kliknete rdeči gumbek Naroči.

Do konca leta 2015 načrtujem še več novosti, ki vam bodo v pomoč pri študiju, zato spremljajte dogajanje.

V kolikor imate kakšen predlog, kako bi še lažje pridobili znanje, mi napišite e-sporočilo. Z veseljem vam pridem nasproti, če bo le izvedljivo. 🙂

[Form id=”17″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
>