Včasih pride čas, ko si preprosto rečete, da imate dovolj vsega in ne želite narediti niti ene spremembe več.

Dost mam!

»Dost mam«!  

Spremembe so zvezda stalnica življenja vsakega od nas. Osebnostno rastete, si prizadevate, da bi bili boljši kot včeraj, si želite izboljšati svoje odnose in svoje življenje.

Ampak, včasih pride čas, ko si preprosto rečete, da imate dovolj vsega in ne želite narediti niti ene spremembe več. 

Zelo dobro poznam takšna obdobja. Kljub temu, da se večino svojega časa (poklicno in zasebno) ukvarjam prav s preobrazbo in spremembami, vem, da pride čas, ko človek preprosto »zablokira«.

Ko ne želite ničesar spremeniti

Moje mnenje je, da je sprememba, ki jo v tistem času potrebujete, spoznanje, da ne želite ničesar spremeniti. Da preprosto ni pravi čas in ste morda že utrujeni od vseh zahtev, ki jih pred vas postavljajo okoliščine in drugi ljudje. Zato »za spremembo« ne boste naredili nič novega.

Včasih se je dobro ustaviti, v miru premisliti, kaj se godi in si zastaviti nove cilje ali želje, ki jih želite uresničiti. Zlasti, ko zadeve ne tečejo, kot si želite, je to dobro narediti, preden se lotite novega izziva.

Morda ste utrujeni in se počutite nemočne. Takrat boste bolj težko spreminjali stvari na bolje, pa naj vam horoskop govori tako ali drugače. Kadar potrebujete počitek in oddih, je bolje zadeve »prespati« in si odpočiti. Nabrali si boste moči in drugače videli sebe ter svet okoli sebe.

Konec koncev ste morda toliko časa posvečali sebi in drugim, da ste že siti nenehnega spreminjanja in si želite le uživati v tem, kar ste ustvarili.

Razvijate se vse življenje

Vzemite si svoj čas. Rima niso zgradili v enem dnevu in vam se ni potrebno popolnoma spremeniti v nekaj mesecih ali v letu dni. Zavedajte se, da se razvijate vse svoje življenje. Pri tem se nenehno srečujete z nihanji. Saj veste, za vami so slabi in dobri časi. Vedno je bilo tako in tudi v prihodnje lahko pričakujete valovanje obojih.

Osebnostna preobrazba

Vzemite osebnostno preobrazbo kot nekaj zelo pomembnega za vas. Pomagala vam bo lažje sprejemati težke čase in okoliščine. Zato iz njih ne boste delali drame, dogajanje pa boste lažje prenašali.

Omogoča vam zavedanje, da se vse spreminja. Vi, okolje, v katerem živite in ljudje, ki vas obkrožajo. Veste, da za dežjem vedno posije sonce in se bodo tudi vaše okoliščine spremenile.

Sama se s spremembami in nihanji dokaj uspešno spopadam. Mnogi udeleženci mojih tečajev tudi.  Nekateri preprosto le odkrijejo, da pravzaprav nočejo sprememb. Tudi to je ogromen napredek.

Za vsakega od nas pride čas, ko si rečemo, da ne bomo naredili niti koraka dalje. Da ne želimo, nočemo, ne bomo! Če se kaj podobnega zgodi vam, se nasmejte in si recite, da imate »dost!«.

Do tega imate pravico, saj niste bog, pač pa le človek s svojimi potrebami, željami in neizmernim hrepenenjem po sreči. Odpočijte si!

Nato pa nadaljujte z naslednjo spremembo ali preobrazbo, ki čaka na vas. Veliko bolje jo boste uresničili, kot če bi jo poskušali uveljaviti na silo.

Podajam vam žogico. Vesela bom komentarjev, kako vi doživljate spremembe in kako pogosto se vam zgodi, da »imate dost«.  

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>