Polna luna - Luna opozicija Sonce

Božična polna luna

Božična polna luna

Astrologija je veda, ki proučuje vpliv nebesnih teles na Zemljo, njene prebivalce in dogodke. Še posebno napet in naporen je čas, ko na nebu lahko opazujete polno luno.

Takrat sta Sonce in Luna v aspektu opozicije. Bolj preprosto povedano, se v horoskopu nahajata natančno nasproti drug drugega. Velja za tokratno polno luno in za vse druge polne lune.

​Polna luna - napetosti in razočaranja

Že naši predniki so vedeli, da polna luna mnogim ljudem prinaša napetosti in razočaranja. Pa vendar ne vsem.

Kajti ne bomo jo vsi enako močno čutili. »Luna bo nosila« predvsem tiste, ki imajo v svojem horoskopu tako postavljene planete, da jo bodo negativno čutili. Nekaterim bo namesto negativnih zadev, prinesla veliko lepega: čustva, nežnost in toplino.

​Polna luna in odnosi

Simbolično polna luna nakazuje tudi na odnose. Niste le posameznik, ki sam živi v tem svetu. Vsak dan znova se povezujete z drugimi ljudmi. Prav srečanja z njimi vas bogatijo. Včasih skozi stres in razočaranja, drugič skozi podporo, občutek zaupanja in skupnega reševanja izzivov.

Polna luna, ki jo boste lahko opazovali na božični večer, zgodila pa se bo na 3° osi rak - kozorog, bo močno povezana z družino in družinskimi odnosi. Prinesla vam bo priložnosti, da se vprašate, kaj vam pomeni družina, božični večer in kako usklajujete zasebne ter poklicne izzive skozi vse leto.

​Ozavestite svoje želje in potrebe

Prejeli boste priložnosti, da se soočite s seboj, s svojimi željami in potrebami. Tisto, kar v vas povzroča nemir, poskušajte čim bolje ozavestiti.

Šele nato, nekaj dni po polni luni, boste vedeli, kaj bi bilo dobro storiti. Vsega, kar vam je všeč, se zdaj tesno oklenite in vzemite s seboj v novo leto. Ostalo pustite v preteklosti.

Karkoli se že godi, vzemite to kot dobro. Naj se vam nikamor ne mudi. Vzemite si čas zase in za svoje drage. Bodite blagi do sebe in drugih.

​Bodite nežni s seboj in drugimi

Privoščite si lenarjenje, če ga imate radi ali si oddahnite v peneči kopeli. Zvečer pa prižgite bele, srebrne ali druge sveče, ki bodo v vaš dom prinesle luč optimizma.

Naredite si uslugo. Še danes spremenite svoj pogled na polno luno. Njen naravni ritem uporabite za ustvarjanje miru, topline in razumevanja.

Prav teh vam v obilju želim v prihajajočem novem letu 2016.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>