Kje se nahaja vaše bogastvo?

Vaše bogastvo v rojstnem horoskopu

Bogastvo v vašem rojstnem horoskopu

Že vrsto let se srečujem z ljudmi, ki pravijo, da je bogastvo nepravično razporejeno. Da bogati le še bolj bogatijo, revni pa postajajo vedno bolj revni. No, čas je, da si pogledava, ali je temu res tako.

Moje razmišljanje je nastalo v času osebne anekdote, ki sva jo skupaj preživljala s sinom v času mojega študija astrologije.

Pred časom sva skupaj razlagala horoskop ene od slavnih oseb, ki ima Marsa v 12. hiši. Čez nekaj časa mi sin reče: »Mami, tole pa je bogata oseba!«. »Seveda je.«, odgovorim. Pa nadaljuje: »A si predstavljaš, da ima kar 12 hiš…«.

Zatem sva se spogledala in bruhnila v smeh. Očitno je bilo, da se zafrkava, ampak tole anekdoto iz najinega druženja ob astrologiji lahko prenesem tudi na višji nivo.

Se sploh zavedate, kako bogati ste?

Tudi vi imate 12 hiš v horoskopu in vsaka od njih prinaša drugačno vrsto bogastva.

Karl May je v Winnetou-ju zapisal nekako takole: »Obstaja več vrst bogastva. Bogastvo v zlatu, bogastvo v duhu, bogastvo v mišljenju in tako dalje.«. Skratka, nekako tako mi je ostalo v spominu zapisano v knjigi še od najstniških let. Zlahka pa njegove opise povežem z astrologijo in rojstnim horoskopom

Sprehod skozi vaše bogastvo

Vi, denar, neposredno okolje in družina​

Največje bogastvo ste vi. Od tega, kako se predstavite ljudem in kako zgledate, je odvisno, kako vas bo okolje sprejelo. Verjemite mi, da ni naključje, da ste prav vi opisani v prvi hiši horoskopa. Rojstni horoskop je samo vaš in zato je prav, da se začne z vami. 

Vaš denar, najsi ga imate veliko ali malo, je del drugačnega bogastva. Denar (tisti na osebnem računu banki, v denarnici ali v žepu) vam omogoča, da kupite hrano, obleko, plačate položnice in še kaj več. Vse to pripada vaši drugi hiši.

V tretji hiši ste obdarjeni z bogastvom znanja in načina razmišljanja, s katerim lahko najdete rešitev za kakršen koli problem. Obkrožajo vas sorodniki, sosedje in učitelji, ki vam lahko pomagajo pri marsičem. Včasih pa vam naredijo problem, da je vse skupaj bolj zanimivo.

Vaša četrta hiša predstavlja vaše nepremičnine. Če imate lastno streho nad glavo, ste neznansko bogati. Še zlasti, če ste jo že odplačali. Največje bogastvo pa se skriva v družini in toplih družinskih vezeh, ki jih lahko ustvarite z domačimi.

DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI

Knjiga predstavlja priročnik s praktičnimi nasveti kaj storiti od stanja zadolženosti do vaše finančne svobode.

Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Ljubezen, delo, zdravje, odnosi in podpora drugih​

V peti hiši vas bogati ljubezen do druge osebe, do otrok in vsega drugega, kar imate radi. V tej hiši so hobiji, ki vas osrečujejo in vam dodajajo energijo ter vitalnost. In, kaj v življenju je več vredno od osebnega zadovoljstva ter sreče?

Čeprav boste morda rekli, da služba in delo nista prav visoko na lestvici bogastva, pomislite na vse tiste ljudi, ki so brez službe. Da ne govorim o zdravju, ki ga mnogi začnejo ceniti šele takrat, ko zbolijo. Oboje pripada šesti hiši. Če imate službo in zdravje, ste neznansko bogati. 

V sedmi hiši vas bogatijo odnosi z drugimi ljudmi. Se sploh zavedate, kako pomembno za vas je imeti tople odnose s partnerjem in drugimi ljudmi? V človekovi naravi je, da ne more živeti sam, ločen od vseh drugih. Lepi odnosi vas bogatijo iz dneva v dan. 

V osmi hiši živi največje bogastvo sveta. V njem so investicije in podpora drugih, pomembnih ljudi za vas. Če ste koristno uporabili bogastvo iz prvih sedmih hiš, boste tu vedno imeli dovolj denarja za varno prihodnost in ga boste nekaj zapustili tudi vašim naslednikom. V nasprotnem se v osmi hiši skrivajo dolgovi in razočaranja. 

Modrost, javna podoba, prijateljstva in samota​

Bogastvo v modrosti je opisano v deveti hiši. Ko svoje znanje razširite in ga ponesete v svet, lahko postanete slavni in bogati. Tu se lahko zanesete na modre ljudi, ki vam bodo s svojim nasvetom vedno stali ob strani.

V deseti hiši svoje bogastvo pokažete vsem na očeh. Vaša kariera je plod vaših odločitev in dejanj v preteklosti. Močneje, kot vplivate na druge, bolj vidno je, kdo ste in za kaj si prizadevate. Bolj, kot čas teče, bolj se vsi oziramo za tistimi, ki imajo pozitivno javno podobo in delujejo dobronamerno. Ja, tudi dobra javna podoba, dosežki in modrost predstavljajo bogastvo.

Mnogi ljudje lažje živijo brez ljubezni in partnerja kot brez prijateljev. V enajsti hiši imate zveste zaveznike, ki vas sprejemajo takšne kot ste. Nikoli ne sodijo in z veseljem priskočijo na pomoč. V trenutku stiske ni večjega bogastva od pravega prijatelja. 

Boste rekli, da v dvanajsti hiši ne morete najti bogastva? Motite se. V samoti lahko ustvarite svoj svet in nekomu nesebično pomagate. Preko delovanja v ostalih hišah prenašate svojo najboljšo vizijo boljšega sveta. Če se znajdete v stiski, se tu skriva vaš angel varuh.

​Odločitve so vas pripeljale ...

Zavedajte se, da v astrologiji lahko vse, kar prepoznate, uporabite kot izgovor za samo-pomilovanje. Vedno boste našli nekaj, na kar se boste lahko izgovarjali. Uporabite izgovore, če vam je lažje, ampak ne za dolgo časa in ne prepogosto.

Astrologija ni namenjena temu.

Lahko pa se odločite, da se boste naučili poiskati najboljše, kar predstavlja posamezna postavitev v vašem rojstnem horoskopu in nato s svojim znanjem pomagali še nekomu iz začaranega kroga.

Pretekle odločitve so vas pripeljale na mesto, kjer se nahajate danes. Današnje vas bodo popeljale do sreče in bogastva ali do še več težav. ​Izbira je vedno vaša.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>