CERTIFIKATI

Večina ljudi si želi svoje znanje, ki ga na novo pridobijo, okronati tudi s potrdilom, ki dokazuje, da so pridobili nova znanja. Jih osvojili in so pripravljeni na novo poklicno pot.

Zakaj pridobiti Certifikat ali Diplomo?

S certifikatom ali diplomo Šole astrologije Astro boste sebi in svojim domačim pokazali, da zmorete. Zmorete aktivirati svoje možganske celice. Premorete vztrajnost in uspeh pri študiju.

V kolikor se boste odločili za poklicno pot astrologa, boste imeli v rokah dokazilo, da ste opravili obsežen in dovolj zahteven izobraževalni program. Takšen, ki dokazuje, da ste se naučili tako teorije kot prakse že tokom vašega študija.

Postanite astrolog - pridobite certifikat ali diplomo Šole astrologije Astro

Certifikati in diploma

Mnogi udeleženci tečajev so izpit opravili, da sebi dokažejo, da zmorejo.

Kajti nekateri so se bali izpitov še od časa osnovne šole in strogih učiteljev.

Mnogi moji slušatelji so s tem, ko so izpit opravili, sebi dokazali, da to ni tolikšen “bav-bav”, kot se ga spominjajo iz šole.

Slušatelj, ki celoten tečaj preštudira v Šoli astrologije Astro, z veseljem raziskuje snov in naučeno uporablja v svojem življenju. Zato zagotovo dovolj zna, da lahko opravi vsakega od razpisanih izpitov.

Pri odgovorih na izpitu iščem izključno znanje.

Namig

Imate doma otroka ali najstnika, ki sovraži šolo? Nekatere mame so s svojimi ocenami in certifikati vzpodbudile otrokovo tekmovalnost in pripravljenost za učenje.

Vrste certifikatov

Natalni astrolog

Certifikat z nazivom Natalni astrolog lahko pridobite po opravljenih izpitih tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I, Razlaga horoskopa II in Astrološka etika.

Horarni astrolog

Certifikat z nazivom Horarni astrolog pridobite po opravljenih izpitih tečajev Osnove astrologije, Horarna astrologija in Astrološka etika s podpisano izjavo o spoštovanju vodil astrološke etike.

Astrolog svetovalec

Certifikat z nazivom Astrolog svetovalec lahko pridobite po pridobljenem certifikatu Natalni astrolog in opravljenih izpitih tečajev Prognostika, Sinastrija, Elektivna astrologija in Horarna astrologija.

Diplomirani astrolog

Diplomirani astrolog lahko postanete po pridobljenem nazivu Astrolog svetovalec, opravljenih izpitih tečajev Zvezde stalnice, Mundana astrologija, Astrokartografija, Karmična astrologija in uspešnem zagovoru diplomskega dela.

Prispevek za isti tečaj le enkrat

Včasih kdo izbere kombinacijo tečajev, ki mu zagotovijo čim hitrejšo pridobitev Certifikata za poklic astrologa. Takšna primera sta Certifikat Natalni astrolog in Horarni astrolog, kjer se pri obeh zahteva znanje tečaja Osnove astrologije (v celoti ali delno) in Astrološke etike.

V primeru, ko ste že opravili izpit, vam tečaja in ponovnega opravljanja izpita pri naslednjem izobraževalnem programu ni potrebno ponavljati. Takšne izpite avtomatično priznavam kot opravljene. Ponovno pa ga, seveda, lahko pišete, če želite izboljšati oceno.

ŽELIM POSTATI VRHUNSKI ASTROLOG! VPRAŠAJTE ME, KAKO!

[Form id="17"]

>