SINASTRIJA - ASTROLOGIJA ODNOSOV - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Shares

Sinastrija - ljubezenski, partnerski, družinski in poslovni odnosi

Sinastrija - astrologija odnosov z astrologinjo Ireno Stopar

Sinastrija je veja astrologije, ki govori o odnosih vseh vrst. Odnosi so namreč ena najpomembnejših zadev, ki lahko uničijo ali obogatijo življenje.

Vsak človek si želi živeti v harmoniji s seboj in drugimi ljudmi. Najsi to pokaže ali ne, dejstvo je, da smo rojeni za življenje v dvoje. Iz dvojine ustvarjamo družino, prijateljske in poklicne vezi.

Sinastrija je nadvse pomembna veja astrologije, ki govori o odnosih. O ljubezenskih in partnerskih, a tudi o družinskih in poslovnih odnosih.

Česa se boste naučili v tečaju Sinastrija?

Na tečaju se boste naučili bolje razumeti sebe. Zlasti sebe, povezane z drugimi ljudmi.

Verjetno so vam nekateri ljudje naravno “zoprni” in jih “ne prenesete”, čeprav morda niti ne veste zakaj. Spet tretji so vam pri srcu. Morda jih nihče drug ne ceni preveč, vendar se ob njih dobro počutite. Po zaključenem tečaju bi morali razumeti, zakaj tako.

Razumite sebe, svojega partnerja, družinske člane in poslovne odnose

Osredotočili se boste predvsem na ljubezensko ali partnersko zvezo. Obstoječo ali prejšnjo. Spoznali boste, zakaj se partner vede, kot se. Bolje boste razumeli njegove potrebe, želje, cilje, način izkazovanja ljubezni ali druge naklonjenosti, vajine seksualne potrebe ter še mnogo drugega.

Podobno boste lahko proučili tudi vaš odnos z ostalimi družinskimi člani. Zlasti boste bolje razumeli svoj odnos s starši, otroci, sorodniki. Z ljudmi, ki so vam blizu in do njih čutite naklonjenost. Pa tudi razloge, zakaj se z nekaterimi ne želite znajti v istem prostoru, se z njimi pogovarjati in deliti svojih skrivnosti.

Dotaknili se boste tudi proučevanja poslovnih vezi. Podjetnike običajno zanimajo odnosi s poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Ostale mnogo bolj odnosi s sodelavci in nadrejenimi. Vse to boste spoznali na tečaju, ki govori o odnosih. Na tečaju sinastrije.

Vsebina tečaja Sinastrija

1. Uvod v sinastrijo
    (astrologijo odnosov)
2. Planeti v sinastriji v hišah in aspektih 
    (kaj lahko pričakujete v odnosu)
3. Ujemanje v partnerstvu
    (vajine sorodne lastnosti in kaj vaju razdvaja)
4. Kompozit
    (namen vajinega odnosa in poslanstvo, ki ga imata v odnosu)
5. Praktični primeri razlage partnerskih odnosov
6. Družinski odnosi
    (razumevanje družinske dinamike in odnosa z različnimi družinskimi člani)
7. Poslovni odnosi
   (razumevanje poslovnih odnosov in presoja, ali vam poslovno sodelovanje lahko prinese koristi)

Na tečaju Sinastrija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja iz osnov astrologije in razlage rojstnega horoskopa. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami razložite horoskop in končno razumete drugo osebo bolje kot morda razume sama sebe. 

Predznanje

Tečaju boste najlažje sledili in izkoristili napotke v celoti, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega razlago teoretičnih pojmov (gradivo z opornimi točkami) in praktične vaje (primeri horoskopov različnih odnosov).

Za uspešno znanje vam predlagam, da uporabite Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo z opornimi točkami in dodatnimi opisi.

Vaša mentorica Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Urnik tečajev 

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Šole astrologije Astro.

Vse urnike si po urejenem vpisu prilagajate sami in prejmete dostop 24/7 - vse dni v letu, razen nekaj dni, ko poteka nujno posodabljanje in vzdrževanje zaradi varnosti vaših podatkov.

Svoje odnose lahko prepoznate že v nekaj dneh, ko je mogoče zaključiti tečaj. Vse, kar morate storiti, je izpolniti prijavnico in ravnati v skladu z navodili, ki jih prejmete po uspešno oddani prijavi. 

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

  • bančno nakazilo
  • paypal - plačilo s kreditno kartico

PRIJAVLJAM SE NA TEČAJ SINASTRIJA - ASTROLOGIJA ODNOSOV

Ime in priimek:*
Naslov s hišno številko:*
Poštna številka in kraj:*
E-pošta:*
Vaša telefonska številka:*
Želim brezplačni izris horoskopa:
Dan, mesec, leto rojstva:
Ura in minuta rojstva:
Kraj rojstva: (če je manjši kraj, navedite najbližji večji kraj)
Naročam:
Vaše sporočilo:
Prijavljam se na novice.

>