HORARNA ASTROLOGIJA - www.astrolog.si

HORARNA ASTROLOGIJA

Tečaj Horarna astrologija ima novo predstavitveno stran s podrobnim opisom vsebine.
Kliknite tukaj ali na gumb pod tem tekstom

Horarna astrologija je hitra in učinkovita

Horarna astrologija je najbolj preprosta veja astrologije, ki se ukvarja prav z odgovori na konkretna, jasno postavljena vprašanja. Le na jasno vprašanje je mogoče hitro in natančno odgovoriti.

Običajno je odgovor pritrdilen ali nikalen. Kratek in jedrnat, brez odvečnih opisov, ki so v domeni natalne astrologije. Tiste, ki temelji na razlagi rojstnega horoskopa z nadgradnjo prognoze (kaj se lahko zgodi).

Bistvo horarne astrologije

Saturn in družinska karmaPri horarni astrologiji je bistveno zelo natančno postavljeno in oblikovano vprašanje. S pomočjo pravil, ki veljajo le za horarno astrologijo, relativno hitro dobite točen in zelo zanesljiv odgovor.

Bolj kot je vprašanje konkretno in jasno, hitreje boste našli natančen odgovor.

Enako jasne odgovore boste prejeli v primeru, če si na neko dilemo ne znate odgovoriti ali kadar želite dobiti potrditev pravilnosti vašega razmišljanja ali kot »drugo mnenje«.

Pogoj zanje je zelo jasno in konkretno postavljeno vprašanje. Katera so dovolj natančno postavljena, boste izvedeli na tečaju.

Rojstnih podatkov ne potrebujete

V primeru postavljanja horarnih oz. konkretnih vprašanj, rojstnih podatkov ne potrebujete. Zato je horarna astrologija primerna tudi za odgovore tistim ljudem, ki so sumničavi in le neradi podajo svoje rojstne podatke.

Astrologija na 090 linijah

Astrologi, ki odgovarjajo ljudem na njihova vprašanja preko 090 (komercialnih) telefonski linij, so pogosto pod pritiskom. Ljudje pogosto želijo odgovor na svoje dileme in vprašanja v nekaj minutah. To je s pomočjo proučevanja rojstnih horoskopov in dodatnega proučevanja prognostičnih horoskopov skoraj nemogoče.

Zato se vse več ljudi, ki želijo kvalitetno delati na teh linijah, dodatno usposablja v moji Šoli horarne astrologije. Prednost spletnega študija je, da se lahko dodatno usposabljajo medtem, ko čakajo, da bo ponovno zazvonil telefon in tako koristno izkoristijo čas.

Česa se boste naučili?

Prepričana sem, da se ne želite vpisati "še v en tečaj" ali "še eno šolo". Dobro se zavedam, da želite pridobiti znanje, da boste samostojno in samozavestno lahko odgovorili sebi in/ali drugim na mnoga vprašanja. 

Na tečaju horarna astrologija vas bom naučila, kako odgovore na svoje dileme poiščete in najdete v nekaj minutah. Celo za najzahtevnejša vprašanja ne boste potrebovali veliko časa. 

Z odgovori, ki jih boste poiskali s pomočjo horarnih horoskopov, se boste bolje odločali. Prenehali se boste zaganjati v tisto, kar vam prinaša le smolo, nesrečo in slabe odnose. Odgovore boste lahko uporabili za kreiranje lepšega, bolj polnega življenja.  

V tečaju se boste naučili vsega, kar morate vedeti, preden postavite konkretno vprašanje in nanj dobite odgovor. Svoje znanje boste izpilili na nešteto praktičnih primerih iz prakse. Preden boste samostojno začeli razlagati karkoli, boste prakso pridobili v varnem okolju, kjer se učite celo na napakah. 

Primeri vprašanj horarne astrologije

»Ali me ljubi?«, »Je pravi (prava) zame?«, »Kaj si on (ona) misli o meni?«, »Vem, da je poročena, pa vendar si želim njene bližine. Ali bova imela razmerje?«, »Imam kaj možnosti za resno vezo z njim (njo)?«, »Ali se bova poročila?«,…

»Ali bo ta projekt, ki ga razvijam, uspešen?«, »Ali je moj poslovni partner pošten?«, »Ali bom dobil-a to službo?«, »Naj zaposlimo to osebo?«, »Kakšna bo plača?«, »Je moj šef pošten človek?«, »Nam bo naš novi kupec za program kovinskih vijakov pravočasno plačal račun?«, »Pred pol leta sem podjetju xy predstavil-a nov projekt. Zdelo se je, da so navdušeni, vendar nikakor ne morem narediti ničesar, s čimer bi prišlo do sodelovanja. Dvomim, da bo moj trud kdaj poplačan. Ali bom lahko letos kaj prodal-a podjetju xy?«, …

»Ali bom kupil-a to stanovanje?«, »Je ta človek, ki me je ravno klical, tisti, ki bo kupil mojo hišo?«, »Se bomo selili v novo hišo?«,..

»Ali bom zmagal v tem sodnem sporu?«, »Je sodnik poštena oseba?«,..

»Kje je moj lepi zeleni šal?«, »Ne najdem kolesa. Ga je morda vzel moj sin in se z njim odpeljal v šolo?«, »Se bo moja mačka vrnila? Ji je dobro?«, »Ali bom naredila izpit iz matematike naslednji teden?«, »Mi bo uspelo, da se vpišem na pravno fakulteto?«, »Bo brat kupil nov avto?«, … in podobna vprašanja.

Znanje za odgovore na zgornja vprašanja

Ob koncu tečaja bi morali znati odgovoriti na zastavljena vprašanja. Za nekatera pa boste kljub končanemu šolanju morali narediti še nekaj lastnih praktičnih primerov.

Izobraževalni program vam priporočam zaključiti s poznavanjem astrološke etike, kjer se boste naučili, na kakšen način pristopati do strank, na katera vprašanja odgovarjati, kdaj stranko zavrniti, kako zaračunati storitev in marsikaj drugega.

Program tečaja

 • Uvod v horarno astrologijo
 • Splošna pravila v horarni astrologiji
 • Ljubezenska horarna vprašanja
 • check
  Horarna poslovna, finančna vprašanja, delo, zaposlitev
 • check
  Časovno določanje v horarni astrologiji
 • check
  Iskanje izgubljenih stvari v horarni astrologiji
 • check
  Konzultacijska karta (konzultacijski horoskop) v horarni astrologiji
 • check
  Razna horarna vprašanja (primeri vprašanj, povezanih z življenjskimi situacijami)

Na tečaju Horarna astrologija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja osnov astrologije in dodali preprosta pravila, ki jih boste uporabili pri razlagi horoskopa.

Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop. Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. 

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije. V kolikor teh znanj še nimate, vam priporočam vpis v zaključen izobraževalni program Certificiran horarni astrolog, ki poteka pod imenom Šola horarne astrologije.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Tečaj poteka v obliki video posnetkov razlage bistva ter webinarjev, na katerih razložim snov. Glavnino časa namenimo reševanju praktičnih primerov. 

Za uspešen študij vam priporočam Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi primere izrisanih horoskopov in tabel aspektov, ki jih potrebujete za uspešno reševanje primerov.

Osrednji del, ki predstavlja horarno astrologijo, je razdeljen je na teoretični in praktični del. Teoretični del zajema pravila za proučevanje horarnih horoskopov. Osrednji del tega dela tečaja predstavlja praktični del, ki zahteva praktično iskanje odgovorov iz horoskopov.

To pomeni, da boste še pred zaključkom tečaja naredili dovolj praktičnih primerov, da se boste lahko podali na poklicno astrološko pot, če si boste želeli.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo. 

Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije.

Urnik tečajev

V spletni učilnici Moje Akademije lahko začnete študirati kadarkoli po urejenem vpisu. Celo danes.

PRIDRUŽITE SE ZADOVOLJNIM UDELEŽENCEM TEČAJA ŠE DANES! 

>