SPECIALISTIČNI TEČAJI

Na specialističnih astroloških tečajih boste pridobili specialistična znanja različnih vej astrologije. Vsi temeljijo na poznavanju osnovnih znanj, ki jih pridobite v osnovnih tečajih.

Za uspešno pridobivanje znanj specialističnih tečajev potrebujete osnovna znanja. Izjema sta Šola horarne astrologije in Astronomija za astrologe.

V Šoli horarne astrologije boste pridobili vsa potrebna znanja, tudi osnovna, s katerimi boste lahko zanesljivo našli odgovore na zastavljena vprašanja. Pri tečaju Astronomija za astrologe, boste snov lahko razumeli tudi brez njih.

Podroben opis

S klikom na ime tečaja se bo odprlo novo okno, v katerem si boste lahko prebrali podrobnosti o tečaju in znanju, ki ga boste z udeležbo pridobili. Na tej strani je dodan le krajši opis.


astrološki tečaj Horarna astrologija z astrologinjo Ireno Stopar

Horarna astrologija

HORARNA ASTROLOGIJA

Na tečaju se boste naučili, kako zastaviti konkretna vprašanja. Takšna, na katera lahko zelo hitro in zelo natančno odgovorite.

Na večino horarnih vprašanj je mogoče odgovoriti le z “Da.” ali “Ne.”. Na nekatera pa je potrebno poiskati odgovor, kdaj se bo nekaj zgodilo, kje se skriva izgubljeni predmet ali opisati okoliščine.

Po tečaju boste znali odgovoriti na vse vrste horarnih vprašanj. Omejitev je pri opisnih vprašanjih, kjer boste potrebovali znanje tečaja Razlaga rojstnega horoskopa I in Razlaga rojstnega horoskopa II.


Astrološki tečaj Šola horarne astrologije z astrologinjo Ireno Stopar

Šola horarne astrologije

ŠOLA HORARNE ASTROLOGIJE

Šola horarne astrologije je zaokrožen program vsega znanja, ki ga potrebujete pri razlagi horarnih horoskopov. Zato se zaključi s pisanjem izpita. Po uspešnem zaključku boste prejeli tudi Certifikat z nazivom Certificirani horarni astrolog.

Pridobili boste osnovna znanja, ki jih potrebujete, preden bi lahko začeli študirati horarno astrologijo. Sledi obsežno znanje, kako odgovarjati na horarna vprašanja. Ta del poteka s pomočjo praktičnih primerov horarnih horoskopov iz prakse. Seznanili se boste tudi z astrološko etiko in napotki, kako ravnati pri odgovorih iz horoskopov drugih ljudi.


Astrološki tečaj Karmična astrologija z astrologinjo Ireno Stopar

Karmična astrologija

KARMIČNA ASTROLOGIJA

Karma je zakon vzroka in posledice. V kolikor lahko verjamete v reinkarnacijo, regresijo, pretekla in prihodnja življenja, boste znanje uporabili za raziskovanje preteklih in prihodnjih življenj.

V kolikor ste skeptični do reinkarnacije in regresije, boste ugotovili, da so odgovori karmičnih horoskopov zelo uporabni tudi pri ocenjevanju, zakaj se vam nekaj godi ali kaj se bo zgodilo kot posledica vaših današnjih ravnanj.


astrološki tečaj Zvezde stalnice in ozvezdja z astrologinjo Ireno Stopar

Zvezde stalnice

ZVEZDE STALNICE

Zvezde stalnice so zvezde, oddaljena sonca, ki jih lahko opazujete ponoči na jasnem nebu. Ne vidite vseh, o katerih boste na tečaju spoznali, kako delujejo v vašem življenju. Po tečaju boste vedeli, kako vplivajo na vaše življenje.

Tečaj je mistično in mitološko obarvan, saj boste spoznali mnoge zgodbe grške mitologije. Te so vtkane v razlago horoskopa. Od postavitev planetov blizu zvezd stalnic je odvisno, kako doživljate okoliščine in s kakšnimi ljudmi ste obdani.

Po tečaju boste z lahkoto pokukali v svet nezavednega, ki ga je brez horoskopa zelo težko razumeti. Še težje si je brez horoskopa razložiti, zakaj tako.


astrološki tečaj Mundana astrologija z astrologinjo Ireno Stopar

Mundana astrologija

MUNDANA ASTROLOGIJA

V tečaju Mundana astrologija se boste naučili prepoznati horoskope Slovenije in dogodkov, ki vplivajo na gospodarsko, politično ali drugo pomembno področje v svetu in pri nas.

Znanje boste povezali z lastnim horoskopom, ko boste ugotovili, kakšne možnosti za uspeh imate v Slovenji. Ugotovili boste lahko, ali bi bilo bolje ostati tu ali se preseliti v katero drugo državo. Poiskali boste lahko tisto, v kateri boste lahko uspešni in zadovoljni. Priporočam uporabo v kombinaciji z Astrokartografijo.


Astrološki tečaj astrokartografija z astrologinjo Ireno Stopar

Astrokartografija

ASTROKARTOGRAFIJA

Tečaj je vsakokrat izjemna izkušnja za ljudi, ki radi potujejo in se spominjajo, kako so se na nekem geografskem območju počutili. Ponuja znanje, s pomočjo katerega boste lahko izbrali najugodnejše kraje za potovanja, selitev, študij, ustanavljanje podjetja in mnogo drugega.

V prvem delu se boste naučili izbrati območja v svetovnem merilu (ves svet). V drugem delu se boste naučili izbrati primeren kraj, ulico, zgradbo, del zgradbe v Sloveniji oz. v lokalnem okolju. Ob zaključku tečaja se boste naučili preurediti vaš dom ali poslovni prostor s pomočjo horoskopa tako, da boste bolj srečni, zadovoljni in uspešni.


Tečaj Astronomija za astrologe v Šoli astrologije Astro

Astronomija

ASTRONOMIJA ZA ASTROLOGE

Tečaj Astronomija za astrologe bi moral preštudirati vsak astrolog. Kajti ponuja astronomski pogled na pojme, s katerimi se vsak dan srečujete v praksi.

Seznanili se boste o tem, kaj je vesolje, kaj v resnici je retrogradnost planetov, geocentrični, heliocentrični pogled, o času in koledarju ter mnogih astronomskih pojmih, kot jih pojasnjujejo astronomi.


Način pridobivanja znanja

Vsi tečaji so na voljo v spletni učilnici ali kot predavanja v klasični učilnici.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko spodnjega obrazca, e-pošte irena@astro.si ali me pokličite na tel. št. 051/414-863.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE! PIŠITE MI!

[Form id="17"]

>