ZAHTEVNEJŠI TEČAJI

Zahtevnejši astrološki tečaji so namenjeni tistim, ki že poznajo osnove astrologije in znajo razložiti rojstni horoskop. So nadgradnja in ponujajo bolj podroben vpogled v dogajanje v človeku.

Z znanji, ki jih boste pridobili v teh tečajih, boste lahko pomagali sebi in drugim razumeti, kaj se pripravlja v prihodnosti. Razložili boste lahko kaj se obeta v ljubezenskem, družinskem ali poslovnem odnosu.

Naučili se boste tudi ugotoviti katera obdobja so ugodna za začetek nečesa in kdaj je bolje odložiti pomembne odločitve.

Podroben opis

S klikom na ime tečaja se bo odprlo novo okno, v katerem si boste lahko prebrali podrobnosti o tečaju in znanju, ki ga boste z udeležbo pridobili. Na tej strani je dodan le krajši opis.


PROGNOSTIKA
(pogled v prihodnost)

Astrološki tečaj prognostika  z astrologinjo Ireno Stopar

Astrološki tečaj prognostika

Tečaj je delno teoretičen (ponavljanje in nadgradnja znanj, ki jih že imate), delno praktičen (praktična razlaga dogajanja v prihodnosti).

Na tečaju bi se morali naučiti vrste prognostičnih tehnik, ki vam bodo omogočile ugotoviti, kakšno obdobje se obeta vam ali osebi, ki ji razlagate horoskop. Ves čas se boste osredotočali na dve vprašanji: “Kaj se obeta?” in “Kateri dogodki se lahko zgodijo ob tem ali onem vplivu planetov?”.

Spoznali boste vse najpogosteje uporabljene tehnike za razlago horoskopov prihodnosti. Med njimi vpogled iz rojstnega horoskopa, sekundarni horoskop, terciarni horoskop, tranzitni horoskop, direktivni horoskop, horoskop povratkov planetov.

Naučili se boste razložiti Solarni, Lunin, Venerin, Merkurjev, Marsov, Jupitrov in Saturnov povratek. Spoznali boste vpliv horoskopov Lunacij in Mrkov na prihodnost in življenjska obdobja, v katerih se pogosto ljudem dogajajo pomembne prelomnice.


SINASTRIJA(astrologija odnosov)

astrološki tečaj Sinastrija - astrologija odnosov  z astrologinjo Ireno Stopar

Sinastrija – astrologija odnosov

Tečaj je delno teoretičen (ponavljanje in nadgradnja znanj, ki jih že imate), delno praktičen (praktična razlaga dogajanja v različnih odnosih).

Odnosi so najpomembnejše, kar se vam zgodi v življenju. Odnose vzpostavljate z drugimi ljudmi, z okoliščinami, celo z znanjem, denarjem ali čemer koli drugim.

Na tečaju se boste naučili iz horoskopa prepoznati tri najbolj pogoste vrste odnosov z drugimi ljudmi. To so ljubezenski in partnerski odnosi, družinski odnosi in poslovni odnosi.

Na tečaju boste spoznali, ali ima ljubezenski oz. partnerski odnos smisel in se je zanj vredno potruditi ali ga je bolje zaključiti. Vključno s spoznanji, v čem sta si s partnerjem podobna in v čem različna ter kaj narediti, da se bosta bolje razumela.

Spoznali boste, kaj vpliva na odnose v družini. Kajti starši pogosto zatrjujejo, da so pri dveh ali treh otrocih uporabili enak način vzogoje, pa sta otroka povsem različna. S pomočjo horoskopov vseh udeleženih boste vedeli, zakaj tako. Pa tudi, zakaj ima nek človek občutek, da ga starši nimajo tako radi kot brata ali sestro. Ugotavljali boste, ali lahko družina živi v slogi skupaj ali je bolje, da se otroci odselijo na svoje.

Posebno poglavje so poslovni odnosi. Razumeli boste, kateri sodelavci zlahka sodelujejo med seboj in kateri se bodo hitro sprli. S primerjavo horoskopa nadrejenega in zaposlenega, boste razumeli, kaj je pomembno narediti, da bosta bolje sodelovala. Razumeli boste tudi, s katerimi poslovnimi partnerji je dobro sodelovati in katerim se je bolje izogniti.


ELEKTIVNA ASTROLOGIJA
(kdaj je najugodnejši čas za začetek nečesa)

Astrološki tečaj Elektivne astrologije z astrologinjo Ireno Stopar

Elektivna astrologija

Tečaj je delno teoretičen (ponavljanje in nadgradnja znanj, ki jih že imate), delno praktičen (iskanje ugodnih datumov in komentarji primerov iz prakse).

Vojaški vojskovodje vedo, da je potrebno iti v bitko takrat, ko ste popolnoma prepričani v svojo zmago.

S pomočjo znanj elektivne astrologije boste imeli v rokah močno orožje, ko boste lahko sami določili, kdaj začeti z nečem, kar je za vas pomembno. Seveda zato, da se bo udejanjilo tako, kot si vi želite.

Ljudje želijo pomoč na tem področju predvsem ob poroki, selitvi, odpiranju podjetij in poslovnih enot ter še ob mnogih drugih dogodkih.

Ugoden trenutek za takšen začetek vam daje več možnosti za dobro počutje. Poslovno pa večji uspeh na področju, kjer želite uspeti.


Način pridobivanja znanja

Vsi tečaji so na voljo v spletni učilnici ali kot predavanja v klasični učilnici.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko spodnjega obrazca, e-pošte irena@astro.si ali me pokličite na tel. št. 051/414-863.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE! PIŠITE MI!

[Form id="17"]

>