Karmična astrologija opisuje vzroke dogajanj

KARMIČNA ASTROLOGIJA

Karmična astrologija - zakon vzroka in posledice


Kolikokrat v življenje ste se vprašali, zakaj se dobrim ljudem godijo slabe stvari ali poskušali razumeti, zakaj "vrabca" se je nekaj zgodilo, čeprav ni popolnoma nobenega racionalnega razloga za tisto? Ste opazovali sebe (ali nekoga drugega), kako ste se spremenili skozi čas in spremenili svoje vrednote, pogled na svet, način komunikacije ali karkoli drugega? 

No, s karmičnega vidika je to zelo zanimivo opazovanje. Še več. Karmična astrologija daje zanimive odgovore na poti osebnostne in duhovne rasti

Karma je zakon vzroka in posledice. Kaže na vaše pretekle in sedanje odločitve ter ravnanja. Karmična astrologija je pomembna veja astrologije, s pomočjo katere razumete vzroke in posledice svojih ravnanj.

Sočasna razrešitev pretekle in prihodnje karme

Nekateri astrologi, še pogosteje pa vedeževalci in jasnovidci poskušajo najprej definirati “kaj ste bili v preteklem in kaj boste v prihodnjem življenju”. Moje mnenje, ki ga tudi poučujem, je, da je potrebno na takšne ugotovitve pogledati z distance.

Menim, da je bistvo proučevanja karmičnih horoskopov v tem, da si razložite vzroke in posledice svojih ravnanj. Zato se boste v tečaju Karmična astrologija naučili predvsem prepoznavanja prirojenih vzorcev vedenja. Razumeli boste, od kje prihajate in kam greste ter kateri so vaši najpomembnejši "življenjski izpiti". 

Naučili se boste, kako v zdajšnjem trenutku s pomočjo svojih reakcij, odzivov in dejanj vplivate na to, kar se vam bo zgodilo. Najbolj presenetljivo se zdi, da s tem, ko živite prizemljeno življenje na planetu Zemlja, ko z ljubeznijo in razumevanjem sprejemate vse okoli sebe, hkrati rešujete težave preteklosti in prihodnosti.

Karmična astrologija se začenja z rojstnim horoskopom in nadaljuje s karmičnimi horoskopi. Karmični horoskopi so tisti, ki vam povedo o preteklih in prihodnjih življenjih. Z njihovo pomočjo razberete svoje najpomembnejše lekcije ali kot jim sama rada rečem "življenjske izpite", ki jih morate osvojiti, če želite razrešiti svojo karmo.

Vsega tega in še veliko več se boste naučili v tečaju Karmična astrologija pod mojim mentorstvom. 

Vsebina tečaja Karmična astrologija

1. Uvod v karmično astrologijo in Lunin vpliv v karmični astrologiji
2. Vpliv ostalih planetov v karmični astrologiji
3. Pomen 12. hiše v karmični astrologiji
4. Pomen Saturna in 10. hiše v karmični astrologiji
4. Lunina vozla v karmični astrologiji
5. Retrogradni planeti v karmični astrologiji
6. Karmične direkcije
7. Karmične progresije
8. Harmoniki v karmični astrologiji
9. Praktični primeri razlage karmičnih horoskopov

Na tečaju Karmična astrologija boste v uvodnem delu kratko ponovili temeljna teoretična znanja, ki jih boste skozi naslednje module nadgradili s pravili in opisi karmične astrologije. Del tečaja poteka kot praktična razlaga in izračun karmičnih horoskopov.

Po tečaju boste znanje uporabili za razlago karme sebe ali komurkoli drugemu

Predznanje

Znanje tečaja boste najlažje uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Izračune boste z lahkoto razumeli, če imate znanje iz Prognostike

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v spletnem tečaju, ki poteka preko interneta v dosedanji spletni učilnici Šole astrologije Astro. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične primere razlage.

Za uspešno znanje priporočam Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. V spletni učilnici boste prejeli še dodatno gradivo z bistveno razlago teorije karmične astrologije. 

Urnik tečajev

Dostop boste imeli urejen takoj po urejenem vpisu. 

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

>