ELEKTIVNA ASTROLOGIJA

Modri ljudje pravijo, da je od začetka odvisno vse, kar se bo zgodilo v nadaljevanju. Elektivna astrologija je veja astrologije, ki se ukvarja z izbiro najugodnejšega trenutka za začetek nečesa.

Kaj izbiramo?

Ljudje se za izbiro ugodnega trenutka najpogosteje odločajo pred poroko. Kajti v zakonu, ki se začne na ugodni trenutek, je veliko lažje reševati težave. Te pa se slej kot prej pojavijo v vsakem odnosu. Poroka na ugoden trenutek vam kasneje daje več možnosti, da bosta s partnerjem lažje usklajevala vajine različnosti in pritegnila v svoje življenje več dobrega. Bolje se bosta razumela.

PODROBNOSTI IN VPIS V TEČAJ ELEKTIVNA ASTROLOGIJA 

Pred selitvijo je modro preveriti, v kakšnem trenutku se boste preselili. Kajti trenutek, ko se vselite v stanovanje ali hišo, govori o tem, kako se boste v njej počutili. Smiselno se je preseliti v trenutku, ko na nebu vlada sloga, mir in drobna zadovoljstva. Takšna, ki polepšajo življenje in ustvarjajo dobre družinske vezi.

Pogoste so poslovne izbire ugodnega trenutka. Predvsem za odpiranje podjetja, za otvoritev prodajaln, za zaposlitev novih sodelavcev, odpiranje bančnega računa in podobno. Podjetja s tem lahko prihranijo zelo veliko denarja, saj že ob startu obidejo mnoge težave, ki bi jih pričakale.

Najbolj preproste izbire so tiste, ki jih lahko načrtujete s pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa. Kajti vsak dan ima svojo energijo in je primeren za kaj drugega.

Z njegovo pomočjo lahko načrtujete svoje aktivnosti tako, da pomembne stvari opravite v ugodnih dneh. S tem močno povečate svoje zadovoljstvo in uspešnost. Izognete se mnogim preprekam, ki bi vam v nasprotnem lahko jemale energijo, voljo in moč.

Takrat, ko imate pred seboj zelo pomembno odločitev, običajno potrebujete bolj zanesljivo znanje. Predvsem ni dovolj, da pogledate le v en horoskop, pač pa morate sestaviti zgodbo iz mnogih. No, tukaj pride v ospredje znanje elektivne astrologije, s katerim zanesljivo najdete najboljši čas za začetek nečesa, kar naj bi raslo in bilo srečno ter uspešno.

Vsebina tečaja Elektivna astrologija

1. Uvod v elektivno astrologijo

2. Planeti, hiše, aspekti, mrki v elektivni astrologiji

3. Planetni dnevi in planetne ure

4. Pravila za izdelavo elektivnega horoskopa

5. Praktični primeri sestave in interpretacije elektivnih horoskopov

Na tečaju Elektivna astrologija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop. Prejeli boste tudi napotke, kako samostojno sestaviti oz. izbrati horoskop, v katerem bodo postavitve planetov najbolje podpirale dejavnost, s katero želite začeti.

Celoten tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo njegovih podatkov. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu ali v programu Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I, Razlaga horoskopa II in Prognostika.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Urnik tečajev

V spletni učilnici pa lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

PODROBNOSTI IN VPIS V TEČAJ ELEKTIVNA ASTROLOGIJA

>