Sinastrija - ljubezenski, partnerski, družinski in poslovni odnosi

Sinastrija - astrologija odnosov z astrologinjo Ireno Stopar

Sinastrija je veja astrologije, ki govori o odnosih vseh vrst. Odnosi so namreč ena najpomembnejših zadev, ki lahko uničijo ali obogatijo življenje.

Vsak človek si želi živeti v harmoniji s seboj in drugimi ljudmi. Najsi to pokaže ali ne, dejstvo je, da smo rojeni za življenje v dvoje. Iz dvojine ustvarjamo družino, prijateljske in poklicne vezi.

Sinastrija je nadvse pomembna veja astrologije, ki govori o odnosih. O partnerskih, družinskih in poslovnih odnosih.

Česa se boste naučili v tečaju Sinastrija?

Na tečaju se boste naučili bolje razumeti sebe. Zlasti sebe, povezane z drugimi ljudmi.

Verjetno so vam nekateri ljudje naravno “zoprni” in jih “ne prenesete”, čeprav morda niti ne veste zakaj. Spet tretji so vam pri srcu. Morda jih nihče drug ne ceni preveč, vendar se ob njih dobro počutite. Po zaključenem tečaju bi morali razumeti, zakaj tako.

Razumite sebe, svojega partnerja, družinske člane in poslovne odnose

Osredotočili se boste predvsem na partnersko zvezo. Obstoječo ali prejšnjo. Spoznali boste, zakaj se partner vede, kot se. Bolje boste razumeli njegove potrebe, želje, cilje, način izkazovanja ljubezni ali druge naklonjenosti, vajine seksualne potrebe ter še mnogo drugega.

Podobno boste lahko proučili tudi vaš odnos z ostalimi družinskimi člani. Zlasti boste bolje razumeli svoj odnos s starši, otroci, sorodniki. Z ljudmi, ki so vam blizu in do njih čutite naklonjenost. Pa tudi razloge, zakaj se z nekaterimi ne želite znajti v istem prostoru, se z njimi pogovarjati in deliti svojih skrivnosti.

Dotaknili se boste tudi proučevanja poslovnih vezi. Podjetnike običajno zanimajo odnosi s poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Ostale mnogo bolj odnosi s sodelavci in nadrejenimi. Vse to boste spoznali na tečaju, ki govori o odnosih; na tečaju Sinastrija - astrologija odnosov.

Vsebina tečaja Sinastrija - astrologija odnosov

1. Uvod v sinastrijo
    (astrologijo odnosov)
2. Planeti v sinastriji 
    (kaj lahko pričakujete v odnosu)
3. Ujemanje v partnerstvu
    (vajine sorodne lastnosti in kaj vaju razdvaja)
4. Kompozit
    (namen vajinega odnosa in poslanstvo, ki ga imata v odnosu)
5. Družinski odnosi
    (razumevanje družinske dinamike in odnosa z različnimi družinskimi člani)
6. Poslovni odnosi
   (razumevanje poslovnih odnosov in presoja, ali vam poslovno sodelovanje lahko prinese koristi)
7. Praktični primeri razlage
   (celoten tečaj poteka v obliki razlage snovi in praktičnih primerov razlage horoskopov odnosov)

Na tečaju Sinastrija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja iz osnov astrologije in razlage rojstnega horoskopa. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami razložite horoskop in končno razumete drugo osebo bolje kot morda razume sama sebe. 

Predznanje

Tečaju boste najlažje sledili in izkoristili napotke v celoti, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Licencirani in certificirani natalni astrolog.

V kolikor boste naknadno ugotovili, da nečesa še ne znate dovolj dobro, imate možnost tisto znanje pridobiti naknadno. V tečaj Sinastrija pa se vrnete, ko manjkajočo snov razumete. 

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega razlago teoretičnih pojmov (gradivo z opornimi točkami) in praktične vaje (primeri horoskopov različnih odnosov).

Za osnovno znanje priporočam  Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi vse materiale, ki jih potrebujete za vaje tečaja.

Vaša mentorica Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako se znebiti dolgov, preseči omejitve, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Vaš uspeh in  več sreče ki ju boste zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Urnik tečajev

Tečaj je v celoti prenovljen in poteka preko spleta v Moji Akademiji.  

Vse urnike po urejenem vpisu prilagajate sami in prejmete dostop 24/7/365 - vse dni v letu, razen nekaj dni, ko poteka nujno posodabljanje in vzdrževanje zaradi varnosti vaših podatkov.

Svoje odnose lahko prepoznate že v nekaj dneh. 

Pridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

>