SEKSUALNOST

Seksualna privlačnost ni pomembna le za razmnoževanje in za ohranitev vrste. Pri ljudeh služi tudi za povezovanje para in skupno preživljanje intimnih trenutkov, ki naj bi oba napolnila z novo energijo.

Seksualna privlačnost in intimnost par povezujeta. Da je prijetna za oba, je dobro poznati, kaj drugemu prija. V čem uživa in mu ta užitek ponuditi. Bolj, kot se partnerja na tem področju poznata in bolj, kot sta drug drugemu pripravljena ugoditi, lažje bosta razreševala vsakodnevne skrb in bolj trdna bo zveza.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Seksualnost v rojstnem horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Seksualnost v rojstnem horoskopu

Na tečaju boste spoznali, da imajo nekateri ljudje “srečo” v ljubezni in v partnerstvu. Da obstajajo drugi, ki doživljajo nepopisne muke zaradi njiju.

Naučili se boste prepoznati, kako je ljubezen in partnerstvo opisano v vašem horoskopu.

Razumeli boste, katere vaše (ali partnerjeve) lastnosti vam povzročajo bolečino in katere so tiste, ki vam omogočajo lahkotno skupno pot.

Z ozaveščanjem in drugačnim pogledom na vajin odnos (sedanji, nekdanji ali prihodnji) boste prejeli priložnost, da izbirate drugačne vedenjske vzorce, če je potrebno. Jih preidete in zaživite, kot si do danes morda niti še ne predstavljate.

Ugotovili boste, da je za nekatere ljudi bolje, da ostajajo v t.i. “svobodni zvezi” in živijo svojo ljubezen brez omejitev. Za druge je bolje, da si poiščejo stalnega partnerja in z njim živijo v partnerskih skupnosti. Kam spadate vi, boste lahko izvedeli, ko boste osvojili snov tečaja.

Primer iz prakse

Na posvet je prišel par srednjih let. Dobro sta se razumela, sta rekla. Težava pa je bila, ker je gospod rad pogledoval za drugimi predstavnicami lepšega spola. Gospa je slutila prevare, vendar je bila pripravljena ohraniti zakon. Na posvetu smo ugotovili, da gospa ne želi dovolj pogosto spolnih odnosov. Gospod pa potrebuje “več”. Vzrok smo hitro odkrili. Gospa je imela zelo odgovorno in stresno službo, zaradi česar zvečer ni imela več energije in želje po spolnosti. Celo ob koncu tedna ji ni bilo do “eksperimentiranja”.

Mož je bil pripravljen sprejeti več odgovornosti za finance, gospa pa je zamenjala službo z nekoliko nižjo plačo. V njej je bila še vedno uspešna, vendar manj obremenjena. Od tedaj imata več časa zase. Vesta, da so njune seksualne želje različne, vendar se potrudita in si ugodila. Njun odnos se je izboljšal. Gospod pravi, da ga druge ženske več ne zanimajo, ker ima doma najboljšo ženo na svetu.

Vsebina tečaja Seksualnost v rojstnem horoskopu

1. O seksualnosti
2. Pravila za razlago seksualnih potreb v rojstnem horoskopu
3. Astrološka znamenja in področje seksualnosti
4. Planeti in želja po seksualnosti
5. Dobri ljubimci in veliki osvajalci nasprotnega spola
6. Celibat
7. Sadizem
8. Mazohizem
9. Fetišizem
10. Homoseksualnost
11. Povzetek

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="75"]

>