OSNOVNI TEČAJI

Osnovni astrološki tečaji so tisti, v katerih boste pridobili osnovna znanja o astrologiji, razlagi rojstnega horoskopa in ravnanja pri razlagi horoskopa drugim ljudem. Predstavljajo osnovo ali temelj.

Podobno kot pri gradnji hiše, ko je dobro imeti v roki dober načrt in ob začetku gradnje zgraditi najboljše temelje. Kajti brez njih se bo hiša slej kot prej začela nagibati ali se bo celo podrla.

Enako je pri astrologiji. Nekatere pojme in osnovna pravila razlage morate zelo dobro poznati, če želite najti zanesljive odgovore iz horoskopa. Osnovna znanja so predpogoj, da boste zanesljivo napredovali pri zahtevnejših in specialističnih tečajih.

Podroben opis

S klikom na ime tečaja se bo odprlo novo okno, v katerem si boste lahko prebrali podrobnosti o tečaju in znanju, ki ga boste z udeležbo pridobili.

OSNOVE ASTROLOGIJE

Osnovni astrološki tečaji z astrologinjo Ireno Stopar

Osnove astrologije

Tečaj je delno teoretičen (seznanjanje s pomembnimi teoretičnimi pojmi), delno praktičen (praktična nadgradnja teorije).

Pridobili boste znanje o astroloških znamenjih, planetih, hišah, aspektih in mnogo drugih pojmov, ki jih morate poznati pri razlagi rojstnih horoskopov in vseh drugih horoskopov, ki jih želite razložiti.

Naučili se boste tudi sklepanja o tem, kaj nekaj pomeni v horoskopu.

Kajti kombinacij postavitev planetov in drugega v horoskopih je toliko, da jih ne boste našli v vseh knjigah tega sveta. Zato je pomembno, da veščino dobro osvojite, preden se lotite razlage horoskopov.

RAZLAGA HOROSKOPA I

astrološki tečaj Razlaga horoskopa I z astrologinjo Ireno Stopar

Razlaga horoskopa I

Tečaj je delno teoretičen (ponavljanje in nadgradnja), delno poteka praktično reševanje primerov.

Začeli boste s prvo razlago horoskopa. Pridobili boste znanje, kako postavitve planetov v horoskopu opisujejo karakter osebe. Tiste, ki ji razlagate horoskop. Začeli boste s ključem horoskopa, ki govori o splošnem vedenju nekoga in o njegovi občutljivosti.

Razložili boste postavitev Sonca, Lune, Luninih vozlov, Ascendenta, vladarja Ascendenta, konfiguracij (posebnih povezav med planeti), pomembnih točk in drugih postavitev v horoskopu. Spoznali boste tudi vpliv Kirona in Lilit, ki praviloma povzročata kup težav ljudem.

Ob zaključku tečaja bi morali znati razložiti osnovni karakter osebe, ki ji razlagate horoskop in prepoznati življenjska področja, ki jih je vredno bolj podrobno razložiti.

RAZLAGA HOROSKOPA II

astrološki tečaj Razlaga horoskopa II z astrologinjo Ireno Stopar

Razlaga horoskopa II

Tečaj je delno teoretičen (ponavljanje in nadgradnja), delno poteka praktično reševanje primerov.

Na tečaju Razlaga rojstnega horoskopa I ste že naučili “v grobem” razložiti horoskop. V tem tečaju se boste naučili, kako razložiti posamezna življenjska področja. Prepoznati slabosti in priložnosti, ki naj jih izkoristi tisti, ki mu razlagate horoskop. Ali vi, če razlagate horoskop sebi.

Ukvarjali se boste z načinom razmišljanja, izobraževanja, delom in kariero, denarjem in materialnimi možnostmi, željo po potovanjih, z ljubeznijo, partnerstvom, seksualnostjo, ustvarjanjem doma in družinskih odnosov ter prepoznali svoj talent za astrologijo.

Za uspešno razlago horoskopa morate poznati preprosta pravila, ki vas varujejo pred napačno razlago horoskopa. Zato ta tečaj spada med osnovne tečaje. Pridobili boste znanja za razlago horoskopa, ki jih mora poznati vsak astrolog.

ASTROLOŠKA ETIKA

astrološki tečaj Astrološka etika z astrologinjo Ireno Stopar

Astrološka etika

Horoskop morate dobro poznati, preden o njegovih postavitvah spregovorite lastniku horoskopa ali komu drugemu. Nato se pojavi dilema kaj in kako ravnati z informacijami, ki jih pridobite iz njega. V praksi se lahko znajdete tudi v mnogih drugih situacijah, kot so nastopi v medijih, izražanje vašega mnenja in podobno. O tem se je dobro seznaniti, da boste pravilno ravnali.

Modro je vedeti, kdaj o postavitvah spregovoriti in kdaj je bolje biti tiho, ker vsi ljudje ne prenesejo resnice. Astrologi pa se moramo izogibati vsakemu ravnanju, ki bi lahko prineslo več bolečine v življenje človeka, kot je je čutil, preden je prišel na posvet. Kaj in kdaj povedati ter mnogo drugega, boste spoznali na tečaju.

MALA ŠOLA ASTROLOGIJE

Mala šola astrologije z astrologinjo Ireno Stopar

Mala šola astrologije

Na tečaju boste izvedeli o najpomembnejših pojmih v astrologiji. Spoznali boste astrološka znamenja, planete, hiše in aspekte.

Zatem boste sodelovali pri praktični razlagi horoskopa.

Spoznali boste, kako razložiti osnovni karakter posameznika. Iz ugotovitev boste sestavili zgodbo o dogajanju v njegovem življenju.

Tečaj boste zaključili s spoznanji, kako tranziti ali vsakodnevno gibanje planetov vpliva na vas in kaj vam prihodnost prinaša.

S tem boste imeli v rokah močno orodje, s katerim boste lažje načrtovali svoje osebne in službene obveznosti.

Način pridobivanja znanja

Vsi tečaji so na voljo v spletni učilnici.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko spodnjega obrazca, e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE! PIŠITE MI!

>