LJUBEZEN IN ZAKON

Odnosi so ena najpomembnejših stvari, ki jih doživimo v svojem življenju. Zato jim je vredno posvetiti posebno pozornost.

Odnos lahko gradite s seboj, z drugo osebo, z družinskimi člani, s prijatelji, s sodelavci, s psom ali mačko, s podjetjem, z dogodki in vsem drugim, kar se vam dogaja.

Ta tečaj je namenjen spoznanju, kako pomembna je za vas ljubezen in partnerski odnos.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Ljubezen in partnerski odnosi  z astrologinjo Ireno Stopar

Ljubezen in partnerski odnosi

Na tečaju boste spoznali, da imajo nekateri ljudje “srečo” v ljubezni in v partnerstvu. Da obstajajo drugi, ki doživljajo nepopisne muke zaradi njiju.

Naučili se boste prepoznati, kako je ljubezen in partnerstvo opisano v vašem horoskopu.

Razumeli boste, katere vaše (ali partnerjeve) lastnosti vam povzročajo bolečino in katere so tiste, ki vam omogočajo lahkotno skupno pot.

Z ozaveščanjem in drugačnim pogledom na vajin odnos (sedanji, nekdanji ali prihodnji) boste prejeli priložnost, da izbirate drugačne vedenjske vzorce, če je potrebno. Jih preidete in zaživite, kot si do danes morda niti še ne predstavljate.

Ugotovili boste, da je za nekatere ljudi bolje, da ostajajo v t.i. “svobodni zvezi” in živijo svojo ljubezen brez omejitev. Za druge je bolje, da si poiščejo stalnega partnerja in z njim živijo v partnerskih skupnosti. Kam spadate vi, boste lahko izvedeli, ko boste osvojili snov tečaja.

Primer iz prakse

Gospod je bil poročen skoraj 30 let. Bil je nezadovoljen s seboj in zakonom, čeprav mi je ves čas posveta zatrjeval, da je “čisto srečen in ima vse”. Da bi rad le razumel, zakaj ga obhaja nemir. V svojem horoskopu je imel opisano partnerstvo, v katerem se je moralo marsikaj dogajati, zato sem ga previdno vprašala, ali je bil ves čas zvest ženi. Nasmejal se je in mi pošteno povedal, da “tega pa ni zmogel”. Vedela sem, ker so postavitve planetov kar kričale po prevari in avanturah.

Kasneje se je odločil, da se loči. Odselil se je, si poiskal novo partnerko. Ob ponovnem obisku mi je povedal, da tudi sedanjo partnerko vara. Dodal je še, da ji ne bo povedal, ker “če ne ve, ne boli”. To je primer uspešne in na videz zelo zadovoljne osebe, ki ima vse, kar si želi. Žal pa se mu vsakokrat znova zalomi, ko bi moral prestati preizkušnjo resnice in zvestobe.

Vsebina tečaja Ljubezen in zakon v rojstnem horoskopu

1. O ljubezni in zakonu
2. Pravila za razlago ljubezni in zakona v rojstnem horoskopu
3. Astrološke hiše, vladarji in astrološka znamenja v ljubezni in zakonu
4. Planeti, ljubezen in zakon
5. Povzetek

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="74"]

>