IRENA STOPAR – VAŠA MENTORICA

Vse moje delo in tudi življenje na splošno se vrti okoli iskanja načinov, kako bi ljudje lahko postali bolj srečni in bi lepše živeli.

Poleg astrologije uporabim tudi druga znanja

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

S pomočjo astrologije lahko diagnosticiram in ljudem pomagam izbrati, kaj je “v njihovem svetu” vredno živeti. Z mnogimi drugimi znanji, ki segajo na področje psihologije, poslovnih in finančnih ved, pa poskušam pokazati poti, kako preseči omejitve, se znebiti dolgov, si postaviti dosegljive cilje ter jih doseči v zastavljenem roku.

Predvsem se posvečam raziskovanju, kako izkoristiti in nadgrajevati talente, odnose, samozaupanje in poštenje, ki živi v človeku. Kako preseči vse tisto, kar ga omejuje in pušča praznega, razočaranega in obupanega. Vsa spoznanja takoj, ko so preverjena, delim z ljudmi, ki mi zaupajo s tem, da me izberejo za svojo astrologinjo in mentorico.

Zato se kljub predanosti razvoju astrologije v Sloveniji, ne počutim “le” kot astrologinja. Resda sem ustanoviteljica in direktorica Šole astrologije Astro, avtorica projekta in zbirke učbenikov s skupnim naslovom ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR, pisateljica, učiteljica astrologije in astrologinja. Pa vendar pri svojem delu uporabljam toliko različnih znanj, ki mi pomagajo ublažiti stiske mojih klientov in slušateljev, da bi bilo nepravično reči, da sem “le” astrologinja.

Na področju astrologije delujem že od leta 2005. Na posvetih, tečajih in delavnicah sem pomagala že preko 1.500 ljudem. A se kljub vsemu bolje počutim v vlogi spec. preobrazbe. Kajti z astrologijo vam lahko odgovorim na aktualna vprašanja. S terapijami preobrazbe pa vam lahko dejansko pomagam zaživeti na novo. Tako, kot si vi želite, ne glede na to, kaj bodo o vas povedale zvezde.

Irena Stopar, diplomirana ekonomistka

Irena Stopar, diplomirana ekonomistka

Nekaj o meni

Rodila sem se leta 1967 v Ljubljani. Od malega so me zanimale knjige, zgodovina, filozofija, astronomija in pisanje. Že v osnovni in srednji šoli sem napisala nekaj prostih spisov ter kasneje člankov, ki so bili javno objavljeni, ter zanje prejela nekaj simboličnih nagrad (knjige in priznanja).

Po končani osnovni šoli sem se vpisala na srednjo ekonomsko šolo in kasneje diplomirala na Visoki šoli za podjetništvo. Že sam naslov diplomske naloge “Osebnostni razvoj managerja in delovna kariera” govori o tem, da me zelo zanimajo ljudje in njihov osebnostni ter duhovni razvoj. Nekaj certifikatov in diplom dosedanjega študija se nahaja na povezavi tukaj.

Neformalna izobraževanja in praksa

Kasneje sem uspešno zaključila še šolo horarne astrologije. Uspešno sem zaključila vrsto programov s področja nevro lingvističnega programiranja, kot so NLP Praktik, NLP Mojster, NLP Coach, NLP Praktik hipnoze in še mnogo drugega.

Pri svojem delovanju sem poleg dobrih teoretičnih osnov pridobila tudi bogate praktične izkušnje na področju podjetništva. Prva leta sem si nabirala izkušnje v računovodstvu. Od tam me je pot vodila v komercialo. V letu 1990 sem postala soustanoviteljica in direktorica trgovskega podjetja, ki je na območju Slovenije postalo vodilno podjetje v svoji panogi. Zaradi nastalih priložnosti na trgu sem postala soustanoviteljica in direktorica proizvodnega podjetja.

Tempo v podjetjih mi je onemogočal, da bi uresničila svoje sanje iz otroštva, zato sem odprodala svoje deleže v obeh podjetjih in se začela profesionalno ukvarjati s poslovnim svetovanjem. Svojo veliko ljubezen sem našla v poučevanju astrologije.

Diplomirala sem na področju horarne astrologije, ki jo obožujem zaradi njene enostavnosti in natančnosti. Za svetovno znano astrološko revijo ASTROLOGIE HEUTE sem izvedla anketo in zbrala podatke o stanju astrologije v Sloveniji. Ob svojem delu se neprestano izobražujem in izpopolnjujem ter sledim najnovejšim izsledkom različnih področij, zlasti s področja popolne osebnostne preobrazbe, za kar sem se specializirala.

Irena Stopar - astrološka etika

Irena Stopar – astrološka etika

Pri svojem delu sledim načelom Astrološkega etičnega kodeksa. Prav zaradi mojega prepričanja o pomembnosti etike v astrologiji, je Šola astrologije Astro postala prva slovenska astrološka šola, ki je etična pravila uvrstila med tečaje šole.

Svoje znanje črpam iz mnogih virov. Poleg kopice knjig s področja astrologije, podjetništva, osebnostne in duhovne rasti, sem v času študija spoznala tudi mnoge strokovne ter osebne poglede drugih učiteljev in astrologov. Ves čas se še dodatno izobražujem na področju mističnih ved, kot tudi na področju bolj priznanih ved v javnosti.

Izpostavim Kabalo, izdelavo in iniciacijo energijskih slik, amuletov, talismanov, uporabe barv in uvajanja določene vrste hrane za namen spreminjanja življenja. V letu 2013 sem zaključila 3-letno izobraževanje s področja NLP (nevro lingvistično programiranje), ki zajema učinkovite tehnike za samo-spoznavanje, preoblikovanje omejujočih vzorcev, prepričanj, postavljanje in doseganje ciljev, hipnozo in še mnogo drugega ter pod vodstvom dr. Aleksandra Šinigoja pridobila Certifikate, podpisane od samega g. Richarda Bandlerja, soustanovitelja NLP. Bogatijo me tudi lastne bogate praktične življenjske in delovne izkušnje.

Iskana in brana avtorica

Sem avtorica knjig in gradiv, ki jih boste potrebovali pri študiju v Šoli astrologije Astro. Delujem kot urednica nekaj spletnih strani, pri čemer izpostavim www.astro.si, www.astrolog.si, www.nasvet.si in mojaakademija.si​.

Irena Stopar - diploma horarne astrologije

Irena Stopar – diploma horarne astrologije

V knjižni obliki je leta 2007 v samozaložbi izšla moja prva knjiga iz zbirke ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR s podnaslovom Učbenik za osnove astrologije. Do sedaj je dosegla že nekaj ponatisov in bila prodana v preko 1.300 izvodih. Če svojega izvoda še nimate, jo lahko prejmete preko povezave tukaj ali v večjih knjigarnah po vsej Sloveniji.

Sodelovala sem v oddaji Moja soseska, ki jo je vodil Sašo Hribar, bila gostja na Radiu Geoss, sodelovala v Jutranji Budilki Radia HIT in na Radiu Antena. Pisala sem članke za reviji Super Mami, Starš si in Karma Plus. Več o meni lahko preberete tudi v ekskluzivnem intervjuju za pozitivke.net ter v intervjuju v reviji Karma Plus.

Bila sem gostja novinarke Smiljane Baranja, ki je posvetila jutro na Radiu Koper prav astrologiji. Z Radijem Koper sem sodelovala tudi kasneje. Sodelovala sem tudi z go. Janjo Širnik v intervjuju Koroškega radia. Postala sem urednica rubrike “Zvezde nam povedo” na spletni strani Expressnovice-Dinamika.com.

Pripravljala sem tudi ljubezenski horoskop za spletni portal zakonsketezave.net. Vrsta mojih člankov se pojavlja tudi na spletnih portalih lunin.net, duhovnost.eu in svetloba.si. Sodelovala sem v nočnem programu Radia SI, kjer sva z g. Ivom Koresom odkrila nekaj zanimivosti s področja astrologije.

Sodelovala sem v oddaji Preprosto naravno, kjer sem imela priložnost predstaviti astrologijo povsem na sproščen in zelo uporaben način. Napisala sem vrsto komentarjev za Dnevnik, Večer, Aktiv, Bodi Eko in še mnoge druge medije. Po odhodu izjemne astrologinje Mete Malus, sem sprejela izziv pisanja nekaterih njenih rubirik. Sem avtorica Luninih Bukev. Več let sem pisala tedensko kolumno Utrinki z neba za Nedelo.

Pomagam razumeti in spremeniti

Spoznala sem, da lahko s svojim znanjem, sposobnostmi, bogatimi delovnimi ter življenjskimi izkušnjami učinkovito pomagam ljudem v osebnem in poslovnem življenju.

Irena Stopar - Licencirani in certificirani Mojster Praktik NLP

Irena Stopar – Licencirani in certificirani Mojster Praktik NLP

Pri svojem delu uporabljam predvsem zdravo pamet. Izkoriščam znanje, ki sem ga pridobila v času študija podjetništva, izkušnje v podjetniškem in v osebnem življenju. Astrologijo uporabljam kot učinkovito orodje za hitro prepoznavanje vzrokov problemov. Vsa preostala znanja mi služijo kot orodja za preobrazbo tistega, kar posameznik želi spremeniti.

Delujem na ozko specializiranem področju preobrazbe. Preobrazbe osebnosti posameznikov in uspešnosti podjetij.

Pomagam vam lahko pri mnogih težavah. Kajti prav širina znanj, specializacij in spoznanj, mi omogoča, da vas lahko dokaj hitro usmerim v učinkovito reševanje specifičnih problemov. Poleg tega vam lahko pomagam tudi s konkretnimi napotki, ki preizkušeno delujejo v praksi.

Odločila sem se, da svoje poklicno delovanje posvetim predvsem svojemu življenjskemu poslanstvu – osveščanju ljudi, ki želijo bolje spoznati sebe, razrešiti vzroke svojih problemov ali želijo pomagati drugim do srečnega zasebnega življenja in/ali uspešnega poslovanja.

Hladen akademski pristop k astrologiji me ne zanima. Prepričana sem, da smo ljudje prejeli znanje o astrologiji zato, da si z njeno pomočjo ustvarimo čim lepše življenje. Ljudem želim pokazati, kako jo uporabiti v vsakodnevnem življenju. Astrologija je veda, ki govori o odnosih, zato si pri svojem delu prizadevam za čim več človečnosti in topline v odnosu do vseh svojih slušateljev in strank. Veliko več o tem si lahko preberete na moji spletni strani www.nasvet.si

Pridružite se prejemnikom brezplačnih e-novic o astrologiji na tej spletni strani ali posebnim brezplačnim e-novičkam, namenjenim astrološkemu izobraževanju in izpopolnjevanju.

>