DOM IN DRUŽINA

Mama je ena sama. Prav tako dom in družina, ljudje, s katerimi ste “krvno” povezani. Izbirate si lahko prijatelje, sodelavce, partnerja in druge ljudi, ki jih boste spustili v svojo bližino.

Družine pa si ne morete prosto izbrati, ker ste se vanjo rodili. Kakršna koli že je, vaša je in prav je, da vse družinske člane sprejmete takšne kot so. Ne glede na to, ali vam je to všeč ali ne.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Dom in družinski odnosi z astrologinjo Ireno Stopar

Dom in družinski odnosi

Na tečaju boste spoznali, da je družina eno najbolj zanimivih in pogosto tudi eno najtežjih življenjskih področij, s katerimi se boste ukvarjali.

Raziskovali boste, kako drugi družinski člani, zlasti starši (mama in oče) vplivajo na vas.

Spoznali boste, kaj vpliva na dobre družinske odnose in kateri dejavniki v rojstnem horoskopu jih rušijo.

Skozi proučevanje horoskopa boste lahko svoje starše in druge družinske člane videli v novi luči. Jih lažje razumeli in jim lažje pomagali, če bodo potrebovali vašo pomoč.

Nikakor tečaj ni namenjen iskanju igle v senu in gojenju zamer. Vaše novo pridobljeno znanje naj bi vam služilo za ustvarjanje tesnejših družinskih vezi.

Razumeli boste, da je bilo dogajanje v družini zapisano že ob vašem rojstvu, torej vam je bilo položeno v zibko. S sprejemanjem okoliščin in vrsto “aha” prebliskov vam je dano razumeti, sprejeti, kar ne morete spremeniti in spremeniti, kar je mogoče. Vse zato, da boste lepše in bolj mirno živeli.

Primer iz prakse

Gospa je bila napol sirota. Mama ji je umrla že v otroštvu. Oče se je kasneje poročil. Dobila je mačeho, s katero se nista razumeli. Otroštvo je preživela pri sorodnikih. Kdor jo je pač “vzel” za nekaj časa k sebi. Ko je prišla prvič na posvet k meni, je bila neznansko žalostna. Zdelo se ji je, da se je kasneje predajala svoji družini, vendar so vsi nehvaležni.

Na posvetu sva odkrili, od kje izvira njena bolečina. Preko opisov planetov, sem ji lahko pokazala in razložila, kako je to vplivalo na njeno življenje. Našla sem možnosti, da si ustvari prijetno tretje življenjsko obdobje. Če bo le sprejela svoje opise iz hiše doma in družinskih odnosov.

Po nekaj letih je gospa zaživela čisto drugače. Z otroci se bolje razume, mož jo prvič v življenju podpira in nič več se ne obremenjuje z nepotrebnimi zadevami. Pravi, da so se vsi spremenili. V resnici so vsi ostali enaki. Spremenila se je le sama, s tem, ko je razumela, kako močno jo boli dogajanje v družini in izvira še iz otroštva.

Vsebina tečaja Dom in družinski odnosi v rojstnem horoskopu

1. O domu in družini
2. Pravila za razlago doma in družinskih odnosov v rojstnem horoskopu
3. Astrološka znamenja in področje doma in družinskih odnosov
4. Planeti in področje doma in družinskih odnosov
5. Povzetek

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="76"]

>