POVZETEK RAZLAGE KARAKTERJA

Skozi vsa poglavja (ali krajše tečaje) tečaja Razlaga rojstne karte I ste lahko spoznali, koliko različnih vplivov obstaja v enem samem horoskopu.

Preostane vam le še, da pretehtate do sedaj ugotovljene vplive in povlečete zaključke.

astrološki tečaj Povzetek razlage karakterja iz horoskopa z astrologinjo Ireno Stopar

Kaj boste pridobili?

Na tečaju boste prejeli navodila, kako zaokrožiti razlago osnovnega karakterja. Veščine se boste naučili na praktičnem primeru.

Izvedeli boste, katere vplive upoštevate, ker bodo močno krojili vašo usodo, in katere lahko za ta nivo znanja še zanemarite.

Pripravili si boste seznam življenjskih področij, ki bi jih bilo vredno bolj podrobno proučiti.

S podrobnejšo razlago vpliva horoskopa na vaše življenje se boste seznanili na tečaju Razlaga rojstnega horoskopa II.

Vsebina tečaja Povzetek razlage karakterja iz horoskopa

1. O razlagi osnovnega karakterja osebe v horoskopu
2. Praktični primer razlage osnovnega karakterja osebe v horoskopu

Na tečaju Povzetek razlage karakterja v horoskopu boste spoznali, na kakšen način pripraviti kratek opis ugotovitev. Vedeli boste, katera življenjska področja so pomembna za vas in jih morate dodatno proučiti s pomočjo posebnih pravil razlage horoskopa. Dobili boste priložnost, da sami izdelate ugotovitve, nato pa jih primerjate z mojimi zapiski.

Tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo svojih rojstnih podatkov. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva ali v programu Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije.

Način pridobivanja znanja

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici ali na predavanjih v klasični učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Celoten tečaj

Znanje tega tečaja lahko pridobite tudi v okviru celotnega tečaja Razlaga horoskopa I, ki poteka v klasični učilnici in v spletni učilnici.

Ničesar ne plačate dvakrat

Po zaključenem tečaju se lahko odločite za vpis v celoten tečaj Razlaga horoskopa I. V kolikor to storite v roku 1 leta od vpisa, vam pretežni del prispevka za tečaj upoštevam pri prispevku celotnega tečaja. Tako vam ničesar ne bo potrebno plačati dvakrat. Vse, kar morate storiti je, da ob vpisu napišete, da ste tečaj že preštudirali pod mojim mentorstvom.

Urnik tečajev

V klasični učilnici spremljajte urnike, ki so zapisani v Koledarju dogodkov. Običajno poteka vpis jeseni, občasno tudi ob koncu zime.

V spletni učilnici pa lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="67"]

>