NAČIN RAZMIŠLJANJA

Modri ljudje pravijo, da je misel najmočnejša sila v vesolju. Od tega, o čem razmišljate in na kakšen način, je odvisna vaša usoda.

Lepe in prijetne misli v vas ustvarjajo harmonijo, povezanost z okoljem in dobro počutje. Negativne, temačne pa vas vodijo v težave in spore z drugimi ljudmi.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Miselnost, bistrost, način razmišljanja in odločanja v rojstnem horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Miselnost, bistrost, način razmišljanja in odločanja v rojstnem horoskopu

Na tečaju boste spoznali kako je v vašem rojstnem horoskopu opisana osnovna zmožnost razmišljanja.

Vaše misli so lahko prevladujoče temne, in povzročajo zaskrbljenost.

Lahko so prevladujoče svetle in vam prinašajo dobro razpoloženje.

Najpogosteje pa so v horoskopu misli opisane kot mešanica obojih. Katere prevladujejo v vas, kaj vam prinašajo in kaj bi bilo dobro spremeniti v odzivih, boste izvedeli na tečaju.

Beseda bo tekla tudi o odločitvah. Kajti vaše misli pogojujejo vaše odločitve. Vaše odločitve pa odločajo o vašem življenju in o vaši realnosti, v kateri živite.

Le s tem, ko boste spoznali, kaj v vas vam koristi in kaj bi bilo dobro spremeniti, boste imeli možnost sprejeti drugačne odločitve. Z njihovo pomočjo pa kreirati svoje novo življenje.

Spoznali boste, da v rojstnem horoskopu obstajajo postavitve planetov, ki govorijo o genialnosti. Kajti k “izjemnim” ljudem je vredno pristopiti na drugačen način, kot k “običajnim”.

Tečaj je še kako primeren za vsako mamo, očeta, babico ali dedka. Veliko bodo pridobili tudi učitelji, vzgojitelji, prodajalci, tržniki in vsi drugi, ki delate z ljudmi.

Primer iz prakse

Gospa je bila zaskrbljena za svojega otroka, ker ga ni mogla pripraviti, da bi se pogovarjal z učiteljico. Teste je pisal odlično. Pri ustnem spraševanju pa je dobival “cveke”. Pogled v otrokov horoskop je razkril, da se ne želi pogovarjati z nikomer, ki ga ne začuti kot “človeka, ki je vreden njegove pozornosti”. Gospa je potrdila, da je tudi sicer samotar in ima le enega prijatelja.

Po obisku pri meni, se je pogovorila z učiteljico. Le-ta je spremenila način dela s tem otrokom. Kot po čudežu je težava izginila. Danes je ta otrok odličnjak. Ker je mama razumela, kaj je pomembno zanj, ga je vzpodbujala na nov način in dosegla, da se je po nekaj letih začel tudi več družiti s prijatelji.

Vsebina tečaja Miselnost, bistrost, način razmišljanja in odločanja

1. O načinu razmišljanja in odločanja
2. Pravila za razlago razmišljanja in odločanja v rojstnem horoskopu
3. Povzetek
4. Dar genialnosti

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="69"]

>