KLJUČ HOROSKOPA

Ljudje smo različni. Nekateri so bolj občutljivi, hitro užaljeni, niha jim razpoloženje.

Drugi pogosteje zamahnejo z roko, se nasmejijo in stresejo težave s sebe.

Nekateri se pretvarjajo, da se nič ni zgodilo ali iščejo opravičilo zase in druge ljudi.

Kaj boste pridobili?

astrološki tečaj Ključ horoskopa z astrologinjo Ireno Stopar

astrološki tečaj Ključ horoskopa

Ključ horoskopa je tisti del astrološkega znanja, ki vam pove, kakšno osebo imate pred seboj. Koliko informacij lahko prenese in na kakšen način jih sprejema.

S tem, ko ga izračunate in razložite, lahko zelo hitro ugotovite, na kakšen način morate postopati pri zadevah, ki jih urejate z lastnikom horoskopa.

Pomaga vam razumeti, kako se bo oseba odzvala, če boste postopali previdno in skladno z njeno naravo.

Če se ji prilagodite, lahko od nje pričakujete ugoden odziv in hvaležnost, ker ste pristopili k njej v jeziku, ki ga govori sama.

Znanje vam bo koristilo tako v zasebnem, kot v poklicnem življenju.

Vsebina tečaja Ključ horoskopa

1. Element
2. Modus
3. Ključ horoskopa

Na tečaju Ključ horoskopa boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato boste rešili praktični primer razlage Ključa horoskopa. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, na praktičnem primeru razložite ta del horoskopa.

Tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo svojih rojstnih podatkov. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva ali v programu Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije.

Način pridobivanja znanja

Znanje tega tečaja lahko pridobite v spletni učilnici ali na predavanjih v klasični učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktično razlago horoskopa.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Celoten tečaj

Znanje tega tečaja lahko pridobite tudi v okviru celotnega tečaja Razlaga horoskopa I, ki poteka v klasični učilnici in v spletni učilnici.

Ničesar ne plačate dvakrat

Po zaključenem tečaju se lahko odločite za vpis v celoten tečaj Razlaga horoskopa I. V kolikor to storite v roku 1 leta od vpisa, vam pretežni del prispevka za tečaj upoštevam pri prispevku celotnega tečaja. Tako vam ničesar ne bo potrebno plačati dvakrat. Vse, kar morate storiti je, da ob vpisu napišete, da ste tečaj že preštudirali pod mojim mentorstvom.

Urnik tečajev

V klasični učilnici spremljajte urnike, ki so zapisani v Koledarju dogodkov. Običajno poteka vpis jeseni, občasno tudi ob koncu zime.

V spletni učilnici pa lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="50"]

>