IZOBRAŽEVANJE

V svetu, v katerem živimo, je izobrazba izjemno pomembna reč. Celo otroci morajo obvezno obiskovati šolo. Resda le do določene stopnje, pa vendar se zdi državi to tako zelo pomembno, da je obvezno šolstvo predpisano celo z zakonom.

Še pomembneje je takrat, ko si želite pridobiti določeno službo. Takšno, ki jo boste opravljali z veseljem in ne le zaradi plačila, ki ga boste prejeli za svoje delo ob koncu meseca.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Izobraževanje v rojstnem horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Izobraževanje v rojstnem horoskopu

Na tečaju boste spoznali, da ni vsakdo primeren za vsako vrsto izobraževanja.

Da obstajajo nagnjenja do nekega poklica.

Kadar jih imate, se nima smisla prisiliti v izobraževanje za “nek” poklic, pač pa je veliko bolje takoj izbrati tistega, v katerega vas vleče.

Podobno boste lahko svetovali pri izbiri izobraževalnega programa svojim otrokom ali vnukom. Morda tudi sosedovim, če vam bodo njihovi starši dovolili.

Včasih ljudje težko razumejo nekoga, ki se celo življenje izobražuje. Morda tudi sami še ne razumete, zakaj vas vleče v proučevanje astrologije. Po tečaju bi to svojo potrebo morali razumeti in sprejeti.

Primer iz prakse

Gospa je zaključila poklicno šolo po izbiri svojih staršev. Vse življenje je bila nesrečna, ker je želela v poklicu delati povsem nekaj drugega. Poleg tega je imela zelo slabo samopodobo. Njen horoskop je to jasno odražal in vzpodbujala sem jo k spremembi. Ni verjela, da bo šolanje zaključila, niti da bo našla službo v novem poklicu.

Pri oseminštiridesetih letih se je odločila, da se vrne v šolske klopi, čeprav se je bala, da je že “prestara”. A sledila je sebi. Po treh letih je zaključila izobraževanje. Pet let kasneje po najinem posvetu, pri triinpetdesetih letih, se je pojavila priložnost, da odpre svoje podjetje. Že v prvem letu poslovanja je dosegla izjemen uspeh. Zadovoljna je in zasluži petkrat več kot prej. Ker dela v poklicu, v katerega je zaljubljena.

Pred kratkim sva se ponovno srečali. Rekla mi je: “Irena, nisem verjela, da je mogoče. Brez vaše vzpodbude bi še vedno garala. Zdaj pa sem, kot pravite sami – zaposlena s svojim hobijem. Končno uživam.”

Vsebina tečaja Izobraževanje v rojstnem horoskopu

1. O izobraževanju
2. Pravila za razlago izobraževanja v rojstnem horoskopu
3. Astrološka znamenja in predlogi poklicev
4. Planeti in predlogi poklicev
5. Izobraževanje in planeti v aspektih
6. Povzetek

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="70"]

>