DELO IN KARIERA

Mnogo vprašanj, ki jih prejemam s strani svojih klientov, je povezanih prav z delom in kariero.

V današnjem času je službo težko najti. Nekaterim se zdi, da je še težje odpreti lastno podjetje in v njem začeti ustvarjati po svojih zamislih.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Delo in kariera v rojstnem horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

astrološki tečaj Delo in kariera v rojstnem horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Na tečaju boste spoznali, da je službo veliko lažje najti, če jo iščete na področju, za katerega ste “primerni”.

Pri proučevanju primerov iz prakse ugotavljam, da je celo predpogoj, da boste našli službo, če jo iščete v skladu z opisi vašega horoskopa in astroloških pravil.

Po tečaju boste vedeli, ali je npr. bolje iskati službo v administraciji ali se odločiti za delo v prodaji. Lahko boste razbrali, ali je npr. bolje iskati službo na področju strojništva ali vrtnarjenja. Skratka, morali bi znati razločiti, ali je za nekoga boljša prva, druga ali še katera opcija za izbiro delovnega mesta.

Na tečaju boste spoznali tudi pravila, s pomočjo katerih boste lahko raziskali svoje možnosti za poslovno uspešnost. Nekateri ljudje se bolje počutijo, če delajo v podjetju, ki ga vodi nekdo drug. Drugi so veliko primernejši za ustanovitev lastnega podjetja in vodenje le-tega, kot za delo v službi drugih.

Po tečaju boste imeli v roki orodja, s pomočjo katerih boste lahko prepoznali sposobnosti (svoje ali osebe, ki vas prosi za nasvet).

Primer iz prakse

Gospa je bila v preteklosti uspešna podjetnica. Pred leti se je v poslu nekaj zalomilo. Vsa skrušena je prišla na posvet. Kljub primerni izobrazbi, preko dvajset let izkušenj v dejavnosti, v kateri je iskala službo in pripravljenosti na garanje tudi več kot 8 ur dnevno, je po letu dni še vedno nihče ni zaposlil. Bila je že povsem obupana in se je spraševala kaj je narobe z njo.

Po posvetu sva se strinjali, da z njo ni narobe nič. V njenem horoskopu je bilo kar pet dejavnikov, ki so ji preprečili iskanje službe oz. možnosti, da bi jo našla. Hkrati pa je drugih šest govorilo o tem, da mora delovati samostojno.

Po treh mesecih je naredila ponovno poslovni načrt, odprla lastno podjetje in ponovno začela delati. Že dve leti je presrečna, ker je poslušala nasvet, ki mu sprva ni verjela. Zdaj ve, da horoskop ne laže.

Vsebina tečaja Delo in kariera v rojstnem horoskopu

1. O poklicnem delovanju in karieri
2. Pravila za razlago poklicnega delovanja in kariere v rojstnem horoskopu
3. Astrološka znamenja in predlogi za delovno področje
4. Planeti in predlogi za delovno področje
5. Povzetek

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="71"]

>