ASTROKARTOGRAFIJA

Mnogi ljudje izjemno radi potujejo, se selijo ali vsaj premeščajo pohištvo po stanovanju ali hiši.

Različne ljudi pritegnejo različni kraji in geografska območja. Nekateri imajo radi morje, jezera in reke. Drugi spet so navdušeni nad goratimi pokrajinami. Tretje pritegnejo velemesta in neskončen vrvež množice.

Kje se nahaja kraj, kjer boste zacveteli?

Tečaj astrokartografija z astrologinjo Ireno Stopar

Tečaj astrokartografija

Vsej tej različnosti navkljub, pa obstaja še drug vidik potovanj. Kam odpotovati? Na katero celino? Ostati v Evropi? V katero državo? Kateri del te države? Morda ne želite odpotovati, pač pa iščete možnosti za zaposlitev, bivanje v tujini, selitev sedeža podjetja na ugodno mesto, kjer boste lahko bolj uspešni kot doma.

Za tiste, ki želijo ostati v Sloveniji, obstaja del astrokartografije, ki vam pomaga prepoznati tiste kraje, v njih ulice, celo objekt, kjer se vam bo godilo bolje, kot tu, kjer prebivate ali poslujete danes.

Ureditev bivalnega ali poslovnega prostora

S pravili astrokartografije je mogoče izbrati natančno lego stanovanja v bloku ali poslovnega prostora v poslovni zgradbi. Tisto, kjer lahko najbolje dosežete, kar si želite. Nato pa je mogoče s pomočjo istih pravil razporediti pohištvo, prebarvati stene in postaviti dekoracijo tako, da bo okolje, v katerem boste bivali ali poslovali, ugodno vplivalo na vas.

Česa se boste naučili?

Spoznali boste, kako je mogoče vaš ali kateri koli drug horoskop razgrniti na zemljevid vašega kraja, Slovenije, izbranega kontinenta ali sveta.

S pomočjo poti, ki jih rišejo planeti, se boste naučili izbrati najugodnejša geografska območja (večja območja, kraj, ulico, zgradbo v ulici ter celo bivalno ali poslovno enoto). Na teh območjih se boste dobro počutili, če boste tja odpotovali, se preselili ali se tam zaposlili. Če boste odprli tam svoje podjetje, bi morali postati bolj uspešni.

Naučili se boste izbrati pravi objekt in ga urediti v skladu z najboljšimi energijami. Znali boste prerazporediti prostore, pohištvo, prebarvati stene v podporne barve in dodati primerno dekoracijo. Prostor si boste lahko preuredili v pravo energijsko bombo ali pa v zatočišče miru in harmonije. Po vaših željah in potrebah, seveda.

Tečaj Astrokartografija z astrologinjo Ireno Stopar

Tečaj Astrokartografija

Vsebina tečaja

1. Uvod v Astrokartografijo
2. Linije planetov na zemljevidu
3. Praktični primer astrokartografije
4. Lokacijska astrologija – teoretični del
5. Praktični primeri lokacijske astrologije

Na tečaju Astrokartografija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato jih boste nadgradili s pravili in opisi, ki veljajo v astrokartografiji.

Del tečaja poteka kot praktična razlaga. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop s poudarkom na vplivu tirnic planetov na življenje lastnika horoskopa. Spoznali boste, kako horoskop “razgrniti na ves svet” ali iskati primerno lokacijo v Sloveniji oz. vašem kraju. Nadgradili ga boste še s spoznanji, kako urediti prostor, da boste srečni in uspešni.

Celoten tečaj poteka na primeru iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva ali na osebnem posvetu.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Licencirani in certificirani natalni astrolog. Koristilo vam bo tudi znanje s področja Mundane astrologije.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

V spletni učilnici lahko začnete pridobivati znanje kadarkoli po prijavi. Celo danes.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

  • bančno nakazilo
  • paypal - plačilo s kreditno kartico

[Form id="28"]

>