ZVEZDE STALNICE

zvezde stalnice v astrologiji

Tečaj zvezde stalnice - spoznajte nezavedni del sebe 

Zvezde so oddaljena sonca. Podobne so našemu soncu. Pa vendar so tako zelo oddaljene izven našega osončja, da ne vidimo njihove sončne svetlobe. V jasnih nočeh migotajo in v nas prebujajo upanje ali hrepenenje.

Ali ste vedeli, da so včasih zvezde stalnice imenovali “zvezde”, planete pa “zvezde potepinke”?

V tečaju boste spoznali zvezde stalnice in kako se ločijo od planetov. Namen pa ni toliko v tem, da jih prepoznate na nebu, ker je to tema Astronomije za astrologe. Na tečaju boste skrivnostni svet nezavednega spoznavali s pomočjo mnogih zgodb, mitov in legend grške mitologije. Te zgodbe boste povezali s postavitvami planetov v horoskopu.

Zvezde stalnice opisujejo nezavedni vpliv v človeku. To je tisti delček vas, ki se ga najpogosteje ne zavedate, pa vendar živi v vas in zelo močno vpliva na vaše življenje ter zaznavanje sveta okoli vas. Oblikuje vašo predstavo o sebi in o svetu, ki vas obdaja.

Z ozaveščanjem nezavednih potencialov imate možnost, da spremenite nekaj v svojem življenju. Pogosto je dovolj, da pokončno sprejmete, kar vam prinašajo drugi ljudje in okoliščine ali pa celo preobrazite praviloma neugodno moč v nekaj, kar vam bo služilo vse do zadnjega diha. To vam pomaga bolj sproščeno in lepše živeti, ustvarjati boljše odnose in se izogniti nepotrebnim zameram.

Primer iz prakse

Gospod je tožil, da mu gre doma vse narobe. Žena ga je zapustila, mama se je preselila v njegovo hišo, otroka pa ne ubogata oz. postajata vse bolj svojevoljna. Želel je razumeti, zakaj in kaj lahko naredi.

Ugotovila sem, da ima Sonce v konjunkciji z zvezdo stalnico Arkturus. Zvezda govori o iskanju svojega porekla in doma. Potrdil mi je, da je nezakonski sin in nikoli ni spoznal svojega očeta. Pred kratkim je ta umrl, a ni šel na pogreb. Predlagala sem mu, naj kljub temu odnese šopek ali svečko na pokopališče.

Zanimivo je bilo, da so se njegove težave zelo hitro zmanjšale, potem, ko se vsaj simbolično povezal z očetom. Z mamo sta v nekaj tednih razrešila “pristojnosti v hiši”. Otroka pa sta bolj pogosto opravila, kar jima je naročil.

Znanje zvezd stalnic mi je dalo vpogled v njegov nezavedni svet, zaradi česar sem mu lahko pomagala hitro najti rešitev.


Vsebina tečaja Zvezde stalnice

 1. 1
  Uvod v zvezde stalnice
 2. 2
  Uporaba zvezd stalnic in ozvezdja v astrologiji
 3. 3
  Zodiakalna ozvezdja I
 4. 4
  Zodiakalna ozvezdja II
 5. 5
  Ozvezdja “Kraljevske družine”
 6. 6
  Nezodiakalna ozvezdja I
 7. 7
  Nezodiakalna ozvezdja II
 8. 8
  Nezodiakalna ozvezdja III
 9. 9
  Praktični primeri – razlaga horoskopov in njihova povezava z zvezdami stalnicami

Pomembno

Vsebina tečaja je zelo pestra in zanimiva, kajti opisi, ki se skrivajo za imeni poglavij tečaja, vam bodo dokazali, da je vsebina barvita, pravljična in nadvse koristna za ustvarjanje sreče in zadovoljstva v vašem življenju. 

Na tečaju Zvezde stalnice boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato jih boste nadgradili s pravili in opisi mitoloških zgodb, ozvezdij, planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami in drugim. Del tečaja poteka kot praktična razlaga. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop s poudarkom na vplivu zvezd stalnic na življenje lastnika horoskopa.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. 

Predznanje

Tečaju boste z lahkoto sledili in znanje v nadgrajeni obliki uporabili pri svojem vsakodnevnem raziskovanju nezavednega, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Način pridobivanja znanja

Tečaj poteka v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči. 

Prejeli boste obsežno gradivo in vse primere za vaje.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

>