ZVEZDE STALNICE - www.astrolog.si

ZVEZDE STALNICE

Zvezde so oddaljena sonca.

Podobne so našemu soncu. Pa vendar so tako zelo oddaljene izven našega osončja, da ne vidimo njihove sončne svetlobe. V jasnih nočeh migotajo in v nas prebujajo upanje ali hrepenenje.

Ali ste vedeli, da so včasih zvezde stalnice imenovali “zvezde”, planete pa “zvezde potepinke”?

Česa se boste naučili?

Spoznali boste, kaj so zvezde stalnice in kako se ločijo od planetov. Namen pa ni toliko v tem, da jih prepoznate na nebu, ker je to tema Astronomije za astrologe.

Na tečaju se boste naučili mnogih zgodb, mitov in legend grške mitologije. Te zgodbe boste povezali s postavitvami planetov v horoskopu.

Kajti zvezde stalnice opisujejo nezavedni vpliv v človeku. Tisti, ki se ga najpogosteje ne zavedate, pa vendar živi v vas. Oblikuje vašo predstavo o sebi in o svetu, ki vas obdaja.

Z ozaveščanjem nezavednih potencialov imate možnost, da spremenite nekaj v svojem življenju. Pogosto je dovolj, da pokončno sprejmete, kar vam prinašajo drugi ljudje in okoliščine. Predvsem govorim o tistih, ki jih je zelo težko ali nemogoče spremeniti. To vam lahko pomaga bolj sproščeno in lepše živeti. Ustvarjati boljše odnose in se izogniti nepotrebnim zameram.

tečaj Zvezde stalnice in ozvezdja z astrologinjo Ireno Stopar

Zvezde stalnice in ozvezdja

Primer iz prakse

Gospod je tožil, da mu gre doma vse narobe. Žena ga je zapustila, mama se je preselila v njegovo hišo, otroka pa ne ubogata oz. postajata vse bolj svojevoljna. Želel je razumeti, zakaj in kaj lahko naredi.

Ugotovila sem, da ima Sonce v konjunkciji z zvezdo stalnico Arkturus. Zvezda govori o iskanju svojega porekla in doma. Potrdil mi je, da je nezakonski sin in nikoli ni spoznal svojega očeta. Pred kratkim je ta umrl, a ni šel na pogreb. Predlagala sem mu, naj kljub temu odnese šopek ali svečko na pokopališče.

Zanimivo je bilo, da so se njegove težave zelo hitro zmanjšale, potem, ko se vsaj simbolično povezal z očetom. Z mamo sta v nekaj tednih razrešila “pristojnosti v hiši”. Otroka pa sta bolj pogosto opravila, kar jima je naročil.

Znanje zvezd stalnic mi je dalo vpogled v njegov nezavedni svet, zaradi česar sem mu lahko pomagala hitro najti rešitev.

Vsebina tečaja Zvezde stalnice

1. Uvod v zvezde stalnice
2. Uporaba zvezd stalnic in ozvezdja v astrologiji
3. Zodiakalna ozvezdja I
4. Zodiakalna ozvezdja II
5. Ozvezdja “Kraljevske družine”
6. Nezodiakalna ozvezdja I
7. Nezodiakalna ozvezdja II
8. Nezodiakalna ozvezdja III
10. Praktični primeri – razlaga horoskopov in njihova povezava z zvezdami stalnicami

Pomembno

Vsebina tečaja je zelo pestra in zanimiva. Kajti opisi, ki se skrivajo za imeni poglavij tečaja, vam bodo dokazali, da je vsebina barvita, pravljična in nadvse koristna za ustvarjanje sreče in zadovoljstva v vašem življenju.

Na tečaju Zvezde stalnice boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato jih boste nadgradili s pravili in opisi mitoloških zgodb, ozvezdij, planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami in drugim. Del tečaja poteka kot praktična razlaga. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop s poudarkom na vplivu zvezd stalnic na življenje lastnika horoskopa.

Celoten tečaj poteka na primeru iz prakse. 

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Licencirani in certificirani natalni astrolog.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

>