ZAKAJ ASTROLOGIJA

Zakaj bi se učili astrologije pri meni, Ireni Stopar, in kaj boste z znanjem astrologije pridobili?

S pomočjo astroloških znanj boste spoznali svoje najboljše potenciale, talente in možnosti. Zavedati se boste začeli dobrega v sebi. Zato ne boste več dovolili drugim, da vas podcenjujejo ali “hodijo po vas”. Pridobili boste na samozavesti, drugi pa vas bodo začeli spoštovati in gledati z občudovanjem.

Pridobili boste znanja za bistveno izboljšanje odnosov z vašim partnerjem in drugimi ljudmi. Astrologija je namreč veda o odnosih. Z znanji, ki jih boste pridobili v tečajih, ki jih vodim, boste bolje spoznali sebe, partnerja in druge ljudi, zato se boste začeli drugače odzivati na morebitne provokacije drugih. Ob mnogih situacijah, ki vas še danes spravljajo ob pamet, se boste lahko nasmejali in zamahnili z roko. Znali boste presoditi, ali je smiselno graditi nek odnos tudi dalje. V odnose, ki jih boste odločeni graditi, boste vnašali toliko pozitivnega, da boste pozitivne odzive tudi prejeli.

Astrološki tečaji v Šoli astrologije Astro z astrologinjo Ireno Stopar

Astrološki tečaji v Šoli astrologije Astro z astrologinjo Ireno Stopar

Pridobili boste astrološka znanja kot orodje za uspešno poslovno, poklicno in zasebno življenje. Uspešno poslovno, poklicno in zasebno življenje lahko uresničite le, če se dobro zavedate, kaj se v vašem življenju dogaja. To boste ob pomoči astroloških znanj zagotovo znali ugotoviti. Ne le to. Prenehali se boste zaganjati v tisto, kar vas onesreči. Začeli boste vlagati energijo v tisto, kar vas zabava in veseli. To bo prineslo želene rezultate, saj ne boste več trošili energije za tisto, kar vas ne bo osrečevalo. S tem pa boste avtomatično pritegnili pozornost drugačnih ljudi in drugačnih situacij, ki vam bodo pomagali do še večjega uspeha in zadovoljstva tako v poklicnem kot v zasebnem življenju.

Pridobili boste znanja za obvladovanje vseh življenjskih situacij, znanja za razreševanje in obvladovanje spornih situacij. Kajti življenje prinaša vrsto stresnih situacij, nemir in kup nezadovoljstva. S pomočjo astrologije se jih boste naučili prepoznati, še preden se pojavijo. Zato se boste uspeli marsikateri izogniti. Kadar pa se le pojavijo, boste imeli v roki učinkovito orodje, s pomočjo katerega boste nezaželene situacije lahko obvladovali in uspešno razrešili.

Pridobili boste znanja kako živeti življenje po vaši meri. Morda danes čutite, da vaše življenje obvladujejo poslovne težave, partner, otroci, tašča, politika ali kaj drugega. Že tokom študija astrologije, najkasneje pa po končanem 3-letnem študiju boste prepoznali svoje najgloblje želje in hrepenenje. Pridobili boste dovolj samozaupanja, da začnete živeti v skladu z njimi. S tem pa boste tudi druge nekoliko razbremenili, saj se jim ne bo več potrebno ukvarjati z vami, pač pa bodo imeli dovolj časa in energije, da razvijajo sebe. S tem boste naredili nekaj dragocenega zase in za druge. Oboji boste živeli vsak po svoji meri, zato se boste veliko bolje razumeli.

Pridobili boste še mnoga druga znanja za duhovno in osebnostno rast v pozitivni smeri. S tem, ko boste postajali vse bolj prijetni, ljubeči in samozavestni, boste zaživeli iz svojega notranjega centra moči in zavedanja. Če se danes še prepirate z drugimi, ker si ne zaupate dovolj, se boste po končanem študiju temu le še nasmejali, saj boste osebnostno in duhovno tako močno zrasli, da se ne boste več prepoznali. Tudi drugi vam bodo kmalu povedali, da ste “kot prenovljeni”, čisto drugačni in sploh “krasni”. To pa vas bo napajalo z novo željo po še večji rasti. Postali boste zgled in oseba z integriteto.

Vprašajte me!

Verjetno se vam bo pred prijavo porodila vrsta vprašanj. Z veseljem vam odgovorim na vsa vprašanja, povezana z vašimi odločitvami glede vpisa v kateri koli tečaj Šole astrologije Astro. Pišete mi lahko preko spodnjega kontaktnega obrazca. Predlagam, da dopišete telefonsko številko, da vas lahko pokličem in vam bolj obširno pojasnim.

V primeru, da me želite vprašati kaj drugega, izberite osebni posvet na povezavi tukaj. Prijavnico zanj boste našli čisto spodaj.

[Form id="17"]

>