Zahvala za anketo

Spoštovani,

Zahvaljujem se za vaše sodelovanje v anketi.

V kolikor ste zapisali svoj e-naslov, boste sodelovali v nagradnem žrebanju. Objava srečnega nagrajenca ali nagrajenke bo objavljena v Blogu na spletni strani www.astrolog.si v roku 14 dni.

Vaše mnenje mi veliko pomeni, zato vam ob tej priliki podarjam promocijsko kodo PROM06, s katero lahko znižate vrednost Rojstnega horoskopa, Osebnega dnevnega horoskopa za leto dni, 1-urnega posveta ali katerega koli izobraževanja v vrednosti 10€.

Promocijska koda velja do konca naslednjega meseca in velja za nova naročila v vrednosti nad 20€. Da boste darilo lahko izkoristili, v prijavnico v delu Vaše sporočilo vpišite promocijsko kodo.

Za morebitne dodatne informacije mi lahko pišete na e-naslov irena@astro.si ali me pokličite na tel. št. 051/414-863.

Vaša Irena


Hvaležna bom za vaše priporočilo

V kolikor ste bili z mojim delovanjem zadovoljni, vas prosim, da me priporočite svojim prijateljem in znancem. V kolikor je bilo karkoli izven vaših pričakovanj, povejte meni. Da lahko izboljšam in vas še bolj pozitivno presenetim.

Hvaležna vam bom, če boste moje storitve ali izobraževanje priporočili še komu. Zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec.

Po prejemu njihovih podatkov, jim bom poslala e-sporočilo. Prejeli bodo presenečenje, ki jim ga podarjate vi. V kolikor se nanj ne bodo odzvali, jim ne bom pošiljala dodatno ničesar več.

V vaše sporočilo lahko zapišete tudi svoje izkušnje ob sodelovanju z menoj.

Delite dobre izkušnje s svojimi prijatelji!

[Form id="46"]

>