INTERVJU Z ASTROLOGINJO IRENO STOPAR

Prisluhnete lahko, kako sva se pred leti o Šoli astrologije Astro pogovorili z novinarko, gospo Janjo Širnik s Koroškega radia.

Opozorilo!

Termini začetka tečajev so veljali v preteklosti, zato aktualne preverite v koledarju dogodkov ali mi pišite in me vprašajte glede začetka tečajev. Enako velja za napovedi, ki so zdaj že preteklost.

Posnetek si lahko pogledate na povezavi tukaj. S klikom se bo odprlo novo okno.

Govorili sva o astrologiji, ki ni bav-bav, pač pa veda, ki vam lahko pomaga spremeniti življenje. O tem, da ni potrebno imeti predznanj za vpis v šolo astrologije. Raziskovali sva, ali mora imeti človek posebne karakteristike in talent ali naravni dar za astrologijo, da lahko postane dober astrolog.

Pogovorili sva se o načinu šolanja, o vpisu, kako poteka pouk in o tem, da se na tečajih veliko pogovarjamo. O tem, da spoznate tako teorijo, kot prakso.

Dotaknili sva se tudi horoskopov in znanja, ki ga morate imeti, če želite zanesljivo interpretirati rojstni horoskop ter druge horoskope. Pa tudi o tem, ali je dobro vsem ljudem razložiti vse, kar piše v horoskopu. Predvsem nikoli ne smemo škoditi drugim ljudem.

BI ME RADI ŠE KAJ VPRAŠALI?

Za vprašanja, povezana z astrološkimi tečaji mi pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Za druga vprašanja se naročite na osebni posvet na povezavi tukaj.

[Form id="17"]

>