TEME POGOVORA

Pogovoriva se lahko o skoraj vseh življenjskih situacijah.

O ljubezni in partnerstvu, o financah, o službi, o poslovanju, o odnosih s starši, otroci, taščami, šefi, o izobraževanju, o hobijih, o težkih situacijah, o možnostih napredovanja in uspeha, o depresivnih stanjih, o načinu spremembe na katerem koli življenjskem področju in še mnogo drugega.

Obstaja vrsta odnosov, pri katerih želite razumeti, kaj lahko pričakujete od druge osebe. V tem primeru se ne moreva izogniti odgovorom na postavljena vprašanja o tej osebi. Seveda le toliko, kolikor se vprašanja in odgovori nanašajo na odnos, ki ga želite razumeti, izboljšati ali prekiniti.

Pogovor lahko teče tudi glede vzgoje otrok ali vsakodnevnih dilem, pred katerimi se znajdejo otroci in starši. Tudi o zadevah, ki se tiče vaše vzgoje v otroštvu in odnosa z vašimi starši.

Na vprašanja, povezana z dolžino življenja in na zdravstvena vprašanja, ne odgovarjam, ker nisem zdravnica. Lahko pa se pogovoriva in najdeva najprimernejše načine za spremembo življenjskega sloga ali navad, s katerimi boste ohranili ali povrnili zdravje.

Na vprašanja tipa: »Kaj se bo zgodilo mojemu možu?«, »Ali bo sosed kupil tisto hišo?«, »Ali se bo sin res poročil s to mladenko?« in podobno ne smem odgovoriti. Tem osebam, predlagam, me priporočite. Naj me sami vprašajo, kar jih zanima, pa bomo skupaj poiskali odgovore na njihove dileme.

Uporabila bom vse svoje znanje in izkušnje, da vam pomagam do sreče. Brez tveganja!

Zato se prijavite na posvet že danes in naredite prvi korak do večjega zadovoljstva in uspeha v svojem življenju!

Kako se prijaviti?

Svoj izbrani termin rezervirajte preko spodnjega obrazca.

[Form id="11"]

>