POSNETEK WEBINARJA - DELAVNICE

Uporaba Osebnega dnevnega horoskopa


Spoznali boste, kako uporabiti svoj Osebni dnevni horoskop za več sreče in uspehaRazumeli boste tudi, kdaj je bolje uporabiti katerega od drugih horoskopov. Glavno središče predavanja pa je povezano z natančno razlago in prikazom, kaj lahko sami storite pri načrtovanju svojih dniIzbrala sem nekaj praktičnih primerov iz naših horoskopov, na katerih vam sem uporabo razložila. 

Vsebina webinarja:

  • Kaj je horoskop, kako nastane, katere horoskope uporabljam pri prognozi (napovedi) in zakaj
  • Bistvo vašega Osebnega dnevnega horoskopa in vloga Rojstnega horoskopa
  • Kako uporabljam svoj Osebni dnevni horoskop
  • Kako z njegovo pomočjo načrtujem svoje dneve
  • Praktični prikaz primerov iz naših horoskopov
  • Kako ga uporabite vi za lepše življenje
  • Odgovori na vprašanja udeležencev, povezana z Osebnim dnevnim horoskopom.

Mnenja udeležencev o webinarju

profile-pic
Jan Pervanje

Prej kot v 12 urah sem prejel 2 ponudbi

Tudi sam vam moram povedati svojo pozitivno izkušnjo iz mojega osebnega dnevnega horoskopa. Namreč, imel sem zapisano, da bom na določen dan imel možnost prodati kako umetniško delo po zelo visoki ceni ali ga prodati več kot je običajno, seveda v kolikor delujem na umetniškem področju 😉 kar jaz seveda še zdaleč nisem blizu. 🙂 Celo čisti analfabet sem za to področje, pa vendar sem imel doma 2 sliki od znanca iz soseske, ki je pred leti to zavrgel in ju želel kar s kosovnim odvozom odpeljati, pa sem ju takrat vzel. Slike so le slike; to so ne meče stran, še posebej ne olje na platno, četudi popolnoma neznane. Skozi celotno lansko leto sem iskal kupce za ti dve sliki, od SloArt do raznih drugih galerij, pa ni bilo nekega zanimanja, saj odkupujejo le znana dela. No, in jaz preberem ta vaš opis v svojem "dnevniku" in kak dan prej poslikam in objavim na bolhi za majhen denar, a vendarle zame dovolj velik, pa probajmo. 🙂 Ni minilo 12 ur, ko sem dobil dve ponudbi. 🙂 Oba seznanim s pogoji obeh, ki se zanimata za to in eden mi ponudi 3x kratnik mojega zahtevka po ceni, seveda, če še isti dan pošljem po povzetju. In sem to tudi storil. V dnevu do dveh po prejemu denarja se mi je oglasil ta isti znanec, ki mi je leta nazaj prepustil ti dve sliki, s prošnjo, če mu posodim nekaj denarja. Seveda sem brez besed to tudi storil, celo dal sem mu tretjino tega zneska, saj sem zaslužil tudi po njegovi zaslugi, čeprav ga to sploh takrat ni zanimalo. Verjamem v to, da "Nebo" vrne in tako se ravnam tudi sam, seveda po zmožnosti. Drugo tretjino sem namenil enemu obroku za plačilo položnice, kar mi je pa ostalo, pa sem imel ravno dovolj za nekaj malih izdatnih stroškov, ki so nenadoma prileteli. Konec dober, vse dobro.

profile-pic
Milena

Dober in koristen webinar za vsakega človeka

To, kar ste nam pokazali na webinarju, bi moral poznati vsak človek. Morali bi učiti že v osnovni ali vsaj srednji šoli. Webinar je zelo dober in predvsem koristen za vsakega človeka. Najbolj mi je bilo všeč, ko ste brez zadržkov pokazali, kako uporabljate osebni dnevni horoskop. Pa tudi razlagate zelo preprosto in razumljivo. Zato webinar priporočam vsakomur.

profile-pic
Sonja

Moreče vprašanje je postalo dragoceno darilo

Ob 8h zjutraj se mi je porajalo moreče vprašanje. Z mojim Osebnim dnevnim horoskopom za današnji dan sem vedela odgovor. Draga Irena, z vašim webinarjem sem natančno spoznala, kako pravilno razložit dogajanje in to, kar je zjutraj bilo boleče, je kasneje prineslo nasmešek in olajšanje. Hvala vam za to dragoceno darilo in privilegij, da lahko tudi v težkem dnevu rastem pozitivno. Vse povedano je imelo izredno velik pomen in dali ste mi odgovore, ki sem jih iskala. Absolutno priporočam webinar! Želim, da v teh težkih časih ljudje spoznajo, da z vašo pomočjo lahko kvalitetno izboljšajo svoje življenje kakor tudi izbrusimo lastno osebnost, da postanemo boljši ljudje. Astrologija z vašim predavanjem je resničen blagoslov.

profile-pic
Olga GABROVŠEK

Odličen webinar!

ODLIČNO!

Imate sposobnost, ki je redka. Govorite jasno, vsem razumljivo in počasi ter ne "skačete" iz področja v področje. Največ kar je vredno pa je to, da poveste iskreno tudi vse svoje izkušnje in ugotovitve, ki niso napisane v nobenem priročniku. To pa je vsaj zame velikega pomena.

Webinar bi svetovala vsakomur, ki dobro pozna vsaj osnove astrologije. Mislim pa, da tisti, ki tega še ne obvlada, tukaj nima kaj početi. Astrologija je preveč obširna in pomen hiš, planetov in aspektov mora biti v celoti osvojen, sicer ti noben webinar ne koristi. Takšnim kot pa sem jaz in podobni, pa je webinar v veliko veselje in tudi pomoč.

profile-pic
Špela

Zanimivo in koristno za kogarkoli

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno. Najbolj všeč mi je bilo videti kako nastane horoskop in koliko dela je z njim. Ljudje tega ne vedo, pa bi morali vedeti. Najbolj mi je koristilo, ko ste pokazali, kako vi uporabljate svoj horoskop. Zelo zanimiv je tudi vaš način načrtovanja vaših dni. Webinar zelo priporočam komurkoli.

profile-pic
Sonja

Zanimivo in veliko uporabnih napotkov

Vsebina webinarja je bila zanimiva in je vsebovala veliko uporabnih napotkov. V bistvu vse. Zanimiv je podatek o nastanku dnevnega osebnega horoskopa, in seveda, kako ga v praksi uporabiti. Saj, nekako sem vedela, kako, ampak slišana beseda da le svoj pečat, da lahko bolj razumeš in tudi videno, razloženo. Webinar bi priporočala nekomu, ki želi bolje spoznati sebe, svojo globino, svoje delovanje in je pripravljen na preobrazbe. Ljudem, ki se stalno pritožujejo kakšne težave imajo v življenju, kako so žrtve, kako jim je hudo...

profile-pic
Ivanka Podpečan

Webinar za desetko

Webinar ocenim z desetko. Najbolj mi koristi to, da pokažeš širino, jaz vse preveč ozko gledam na stvari. Na primer: "ljubezen" - bežim, "kariera" - me ne zanima. Danes sem videla, da lahko pogledam širše, pa ni potrebno kar bežati. Webinar bi priporočila vsakomur, ki bi ga to zanimalo.

profile-pic
Desislava Dermastja

Ni se mi treba več bati!

Najprej sem bila skeptična, ker mi osebni , vizualni kontakt zelo veliko pomeni. Vendar, sem videla, da je mogoče in ta način komunikacije ni moteč. Predavateljica se je zelo potrudila, da nam je na 'prebavljiv' način postregla informacije. Irena pripoveduje 'sladko', tekoče in razumljivo. Astrološki jezik je lahko zelo zapleten, vendar je bilo na webinarju vse v 'normalni' slovenščini. Dobila sem občutek, da se mi ni treba bati. To je, kar mi najbolj koristi. Teoretično to vem, vendar je koristno, da slišim še enkrat z logično razlago. Priporočilo za webinar bom sigurno delila z nekaj puncami. S tistimi, s katerimi se o tem najbolj pogovarjamo.

profile-pic
Tjaša Kovšca

Zelo izčrpen in koristen webinar

Zelo izčrpen in koristen webinar z veliko informacijami za čim boljšo interpretacijo horoskopa, da sploh doseže svoj namen. Najbolj mi je všeč možnost, da vas lahko vprašamo, kar nam ni jasno, čeprav moram priznati, da se mi je še po webinarju porodilo par vprašanj, torej bi se morala že prej malo pripraviti. Webinar bi zelo verjetno priporočila tudi drugim zaradi že omenjenih koristi 😊Hvala in lep pozdrav!

profile-pic
Breda G.

Super webinar!

Hvala za ta super webinar! Najbolj mi je bilo všeč, ker ste vse tako preprosto razložili. Prav vsak laik vas mora razumeti. Pri vas mi je vedno znova všeč, ker ničesar ne zadržite zase in nam na webinarjih izdajate "tiste male skrivnosti", ki jih še nikjer nisem slišala. Webinar absolutno priporočam vsakomur, ki si želi sam pomagati z astrologijo in drugimi vedami, ki jih tako spretno vpletate v astrologijo.

profile-pic
Katjuša Sitar

Čudovito druženje in veliko napotkov

Čudovito druženje in veliko napotkov kako uporabljati Osebni dnevni horoskop, ki ga imam sedaj kar na mizi. Vsak dan si tudi kaj zabeležim, npr. opažanja ali počutje. Hvala, hvala za tako potrpežljivo učenje in razlago. Najbolj so mi bile všeč splošne smernice o uporabi OSEBNEGA KOLEDARJA. Npr., v nedeljo sem imela zabeležen težek dan in bil je težek dan. Ko pa sem videla aspekte, sem vedela, da ni čisto moja krivda. Od olajšanja sem se ulegla na kavč in lenarila. Sebe sem pocrkljala. Komu bi priporočila webinar? Že razmišljam kdo bo prišel prvi v moje učenje in razlago zakaj mu to lahko koristi.

profile-pic
Helena M.

Hvala za webinar!

Irena, hvala za ta webinar! Končno vem, kako uporabiti osebni dnevni horoskop in uresničiti moje želje. Naredila bom tako kot ste pokazali na webinarju, da ga uporabite vi. Webinar priporočam vsem, ker bodo uživali v webinarju in bodo videli, da je horoskop resnično koristen, če ga pravilno uporabiš.

>