PLANETI V HIŠAH

Astrološki tečaj Planeti v hišah

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v eni od hiš horoskopa.

Od postavitve planetov v hišah je odvisno, na katerem življenjskem področju se vam bo nekaj zgodilo.

Zaljubite se lahko, denimo, na zabavi, v službi ali na potovanju. Planeti v hišah vam povedo, kje se bo zgodilo.

Kaj boste spoznali?

Naučili se boste razumeti, da se vsak od planetov nahaja v eni od hiš horoskopa. Spoznali boste, kako zaradi te specifične postavitve planeti delujejo v vašem življenju.

Znanje boste lahko uporabili pri razlagi rojstnega horoskopa. Takrat bi morali dobro razumeti, kam se odpraviti, da boste najlažje dosegli, kar si želite. Ker vam bodo planeti v hišah nakazali, kje boste prejeli podporo in občudovanje. Naj bo to iskanje primernega partnerja, zaposlitve, družinske sreče, denarja ali česa drugega.

Snov boste razumeli, brez “piflanja”

Ničesar se ne boste učilni “na pamet”. Snovi se ne bo potrebno “piflati”. Pač pa boste snov razumeli in razvijali znanje s pomočjo praktičnih primerov in posebnih pripomočkov – ključnih besed, ki sem jih pripravila za vas.

Vsebina tečaja Planeti v hišah

1. Naučite se sklepati o pomenu planetov v hišah.
2. Planeti v hišah (opisi 12 planetov v 12 astroloških hišah).

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju. Koristilo vam bo, če že poznate astrološka znamenja in planete.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v najmodernejši spletni učilnici Moja Akademija. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Za uspešno znanje priporočam Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

Urnik tečajev v Moji Akademiji

V najsodobnejši spletni učilnici Moja Akademija boste imeli omogočen dostop do tečaja takoj po urejenem vpisu. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja? Vpišite se v tečaj in pridobite znanje, ki ga boste koristno uporabljali vse življenje!

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

>