PLANETI V ASPEKTIH

Astrološki tečaj Planeti v aspektih


V horoskopu imate unikatno razporejenih 10 planetov, ki govorijo o vas, o vašem karakterju, o vaši usodi, o vašem poslanstvu in o vsem drugem v vašem življenju.

V astrologiji planete poimenujemo vsa glavna nebesna telesa, na katerih sloni razlaga horoskopa. Mednje prištevamo Sonce, Luno, Merkur, Venero, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton.

Predstavljajte si, da med planeti poteka komunikacija. Lahko je prijetna in spravljiva, lahko žaljiva in neprijetna. O tem, kako “se med seboj razumejo planeti” in kakšne izkušnje vam s tem prinašajo, govori ta tečaj.

Kaj boste spoznali?

Naučili se boste razumeti, da je od aspektov (odnosov), ki jih sestavljajo planeti, odvisno, kako boste živeli. Spoznali boste, katere pozitivne in negativne lastnosti planeti prebudijo v vas. S tem boste imeli priložnost, da pozitivno še razvijate. Negativne lastnosti pa (predlagam) preobrazite v čim večji meri.

To vam bo omogočilo lepše in bolj polno življenje. Pa vrsto naklonjenosti drugih ljudi.

Snov boste razumeli, brez “piflanja”

Ničesar se ne boste učilni “na pamet”. Snovi se ne bo potrebno “piflati”. Pač pa boste snov razumeli in razvijali znanje s pomočjo praktičnih primerov in posebnih pripomočkov – ključnih besed.

Vsebina tečaja Planeti v aspektih

1. Neaspektirani planeti
2. Kako samostojno sklepati o planetih v aspektih.
4. Planeti v aspektih (opisi 10 planetov v vseh kombinacijah odnosov z 10 drugimi planeti).

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju. Koristilo vam bo, če že poznate astrološka znamenja in aspekte.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v najmodernejši spletni učilnici Moja Akademija. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Za uspešno znanje priporočam Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

Urnik tečajev v Moji Akademiji

V najsodobnejši spletni učilnici Moja Akademija boste imeli omogočen dostop do tečaja takoj po urejenem vpisu. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja? Vpišite se v tečaj in pridobite znanje, ki ga boste koristno uporabljali vse življenje!

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

>