IZRAČUN HOROSKOPA

Pravilen in natančen horoskop je osnova za vsako razlago horoskopa. Pa tudi za kakršno koli nadaljnje raziskovanje glede osebnosti in dogodkov, ki se vam bodo zgodili.

Brez njega ni mogoče predvideti natančnega razvoja dogodkov, niti predvidevati glede ujemanja v partnerskem ali družinskem odnosu.

Z razvojem informatike in profesionalnih astroloških programov, je danes mogoče zelo hitro in preprosto izračunati in izrisati horoskop. Kljub temu bi moral vsak astrolog poznati postopek izračuna horoskopa, zato vam priporočam vpis v tečaj.

astrološki tečaj Izračun in izris horoskopa z astrologinjo Ireno Stopar

astrološki tečaj Izračun in izris horoskopa

Kaj boste spoznali?

V preteklosti so astrologi horoskope računali in risali “peš”, torej z ročnim izračunom in izrisom. Te veščine se boste naučili na tečaju. Znanje je koristno, če vam zmanjka elektrike ali se vam pokvari računalnik, pa bi radi izdelali in razložili horoskop.

Seznanili se boste tudi z vsemi pripomočki, ki jih potrebujete za izračun in izris horoskopa. Kajti vsak astrolog bi moral razumeti, kako horoskop nastane.

Snov boste razumeli, brez “piflanja”

Ničesar se ne boste učili “na pamet”. Snovi se ne bo potrebno “piflati”. Kajti izris in izračun horoskopa je povsem praktično delo, ki se ga lahko z vajo zelo hitro naučite.

Za izračun vam niti ni potrebno znati veliko matematike. Nekaj seštevanja, odštevanja, množenja in pretvarjanja stopinj v minute ter sekunde, je vse, kar morate osvojiti. Kako to narediti, boste osvežili na tečaju.

Vsebina tečaja Izračun horoskopa

1. Rojstni podatki
2. Rojstni trenutek ni poznan – kaj storiti
3. Koledar in časovni pasovi
4. Sprememba časa (poletni in zimski čas)
5. Interpolacija (postopek preračuna postavitev planetov)
6. Efemeride (knjiga astronomskih podatkov za izračun horoskopa)
7. Praktični primer (izračun in izris horoskopa)

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju. Poznati morate le nekaj osnovnih matematičnih operacij. Koristilo vam bo, če že poznate astrološka znamenja, planete in hiše v horoskopu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici ali na predavanjih v klasični učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V klasični učilnici spremljajte urnike, ki so zapisani v Koledarju dogodkov. Običajno poteka vpis jeseni, občasno tudi ob koncu zime.

V spletni učilnici pa lahko začnete kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="43"]

>