GIBANJE PLANETOV, ZVEZDE STALNICE, ARABSKE TOČKE, SREDIŠČNE TOČKE, STOPINJE ZODIAKA

Poleg planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, lahko v horoskopu proučujete še veliko drugega.

Posebne postavitve v horoskopu pogosto pojasnijo nekaj, kar bi brez njih pri razlagi lahko spregledali. Zato se je pred razlago horoskopa dobro z njimi seznaniti.

Kaj boste spoznali?

Astrološki tečaj Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka z astrologinjo Ireno Stopar

Planeti se gibljejo direktno ali retrogradno in s tem sporočajo, ali ste dovolj odprti do drugih ljudi in okoliščin, v katerih se znajdete. S tem pritegnete v svoje življenje ljudi, ki vam pomagajo ali vas prizadenejo.

Zvezde stalnice pojasnjujejo nezavedni svet v vas in tisto, kar je z razumom včasih težko razumeti. V tem tečaju se boste seznanili s kraljevskimi zvezdami stalnicami in njihovo pomočjo do uspeha.

Arabske točke so poseben sistem proučevanja horoskopa. Spoznali boste Fortuno – arabsko točko sreče. Kot že ime pove, boste vedeli, kje vas čaka sreča.

Naučili se boste prepoznati in določiti središčne točke planetov. Kajti to je mesto v horoskopu, kjer se energije dveh planetov prepletata. Njun vpliv pa lahko močno vpliva na vaše življenje.

Spoznali boste najpomembnejše stopinje zodiaka. V kolikor se v vašem horoskopu na tem mestu nahaja kateri od planetov, lahko zaradi povezanosti s to stopinjo, spremeni svoje lastnosti. Dobro postane boljše, slabo pa večja slabost. Da jih boste lahko kontrolirali, jih je dobro poznati.

Snov boste razumeli, brez “piflanja”

Ničesar se ne boste učilni “na pamet”. Snovi se ne bo potrebno “piflati”. Pač pa boste snov razumeli in razvijali znanje s pomočjo vaje.

Vsebina tečaja Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka

1. Gibanje planetov (direktno, retrogradno, stacionarni planeti)
2. Zvezde stalnice (kraljevske zvezde stalnice)
3. Arabske točke (Fortuna – arabska točka sreče)
4. Središčne točke (prepletanje energij dveh planetov)
5. Stopinje zodiaka

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju. Koristilo vam bo, če že poznate astrološka znamenja, planete in hiše v horoskopu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

[Form id="42"]

>