Tečaj Astrološka znamenja

astrološki tečaj Ascendent z astrologinjo Ireno Stopar

Astrološka znamenja so dobila ime po astroloških ozvezdjih. Poznamo jih dvanajst.

To so oven, bik, dvojčka, rak, lev, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog, vodnar in ribi. Vsako izmed njih ima močno izražene lastnosti, ki jih je dobro poznati, če želite z njimi dobro shajati. Njihovi predstavniki pa s tem svoje muhe in iskrive lastnosti.

Že v tem osnovnem tečaju boste pridobili precej znanja o drugih ljudeh in o njihovih reakcijah. Spoznali boste kaj imajo radi, česa ne marajo, kaj jih ujezi in s čim se jim lahko prikupite.

Zato jih boste lažje razumeli in jim lažje pomagali razumeti vas. Več naklonjenosti pa prinaša lepše življenje za vse vpletene.

Kaj boste spoznali?

Naučili se boste prepoznati lastnosti posameznih astroloških znamenj. Po tečaju boste vedeli, zakaj so si predstavniki različnih astroloških znamenj tako različni.

Razumeli boste zakaj v splošnih prispevkih preberete, da se v partnerstvu najbolje ujemajo ovni, levi in strelci, biki, device in kozorogi, dvojčki, tehtnice in vodnarji ter raki, škorpijoni in ribe. 

Znanje vam bo koristilo ob spoznavanju sebe in premagovanju vaših slabosti. Pa tudi pri ozaveščanju in izkoriščanju vaših najboljših potencialov. Bolje boste razumeli druge ljudi in boste zato lahko vzpostavljali z njimi boljše odnose.

Vsebina tečaja osnove astrologije

  • Uvod v astrološka znamenja (katera so, kdaj praznujejo, planet vladar in stopinje, na katerih se raztezajo) 
  • Element in modus astroloških znamenj, njun vpliv na vedenje in ujemanje astroloških znamenj
  • Vrinjeno znamenje
  • Opisi lastnosti vseh 12 astroloških znamenj
  • Ključne besede za lažje sklepanje o lastnostih znamenj

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju.

Ničesar se ne boste učili "na pamet". Snov boste razumeli s pomočjo Učbenika za osnove astrologije. Znanje boste razvijali in utrjevali s pomočjo praktičnih primerov in posebnih pripomočkov - ključnih besed, ki sem jih pripravila za vas.

Potek študija in investicija

Znanje boste pridobili v spletni učilnici, kjer boste prejeli dostop 24/7 (24 ur dnevno, vse dni v letu). V dosedanji spletni učilnici boste prejeli neomejen doživljenjski dostop do tečaja vse do tedaj, dokler bo delovala na obstoječi platformi. 

V roku 1-3 delovnih dni po vpisu boste prejeli uporabniško ime, geslo in dostop do tečaja.

Vse dni v tednu, vsak teden skozi vse leto

  • 24 ur dnevno
  • 7 dni tedensko
  • 365 dni letno
  • doživljenjsko

​Za utrjevanje snovi potrebujete Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. V spletni učilnici so boste reševali naloge in vprašanja, s pomočjo katerih boste najlažje razumeli snov. ​

Na voljo je samostojen študij, kjer boste samostojno preštudirali snov celotnega tečaja. Ta možnost je dodana, ker mnogi slušatelji pravijo, da so tečaji tako jasno sestavljeni in vodeni, da mentorstva ne potrebujejo.

Vaša naloga je, da si preberete predpisano gradivo. Nato vstopite v spletno učilnico in rešite naloge vašega tečaja. Sproti preverjajte svoje rezultate. Kjerkoli se zatakne, se vrnite k prebiranju poglavja v učbeniku in primerjajte svoje odgovore z rešitvami. Nikar se ne učite ničesar na pamet! ​Poskusite razumeti snov. 

Izberete lahko študij z individualnim e-mentorstvom. Tečaj boste preštudirali samostojno kot velja za samostojen študij. V primeru vprašanj, povezanih s snovjo, pa mi lahko kadarkoli v roku 1 meseca po vpisu pošljete e-sporočilo z vprašanjem, dilemo ali komentarjem. Nanj vam bom odgovorila v roku 1-5 delovnih dni. V času počitnic in praznikov se čas za odgovor lahko podaljša do 14 dni. Kadar koli je mogoče, odgovorim še isti ali naslednji dan.

Investicija v pridobljeno znanje, ki vam lahko spremeni življenje na bolje, je odvisna od načina plačila in izbrane možnosti študija (samostojno ali z e-mentorstvom). Višino prispevka boste našli v prijavnici, kjer izberete možnost, ki vam najbolj ustreza. 

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavateljica Irena Stopar

Uspehi in sreča mojih slušateljev ter klientov so moje poslanstvo in navdih. Tudi vam z veseljem pomagam razumeti, sprejeti ali preobraziti, kar vam povzroča težave. Čas je, da zaživite po lastni meri. 

Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006. V preteklosti sem pomagala že preko 4.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 1.000 udeležencev.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

>