SPLETNA UČILNICA - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares

SPLETNA UČILNICA

Spletna učilnica - naučite se uporabljati astrologijo v svojem življenju na najbolj prijazen način

Astrološki tečaj Licencirani in certificirani natalni astrolog z astrologinjo Ireno Stopar v Šoli astrologije Astro

Živimo v dobi informatike. Povsem običajno je postalo pridobivanje novih znanj s pomočjo računalnika in interneta.

Spletna učilnica je navidezno okolje, kjer se srečate z gradivi, z nalogami, s povratnimi informacijami glede vašega napredovanja, z rešitvami nalog, s predstavitvami doseženih rezultatov, s spremljanjem svojega elektronskega indeksa in še čim.

Astrologija je Uranova veda. Uran pa od vas zahteva osvoboditev od spon okoliščini in drugih ljudi. Študij v spletni učilnici vam omogoča seznanjanje le s tistim delom astrologije, ki jo želite pobližje spoznati ali poglobljen študij celotnega programa. Izbirate sami. 

Varna, prijazna in prilagodljiva

Vaša varnost je zagotovljena z uporabniškim imenom in geslom, zato vas prosim, da ga skrbno varujete tudi vi. Vsebina in rezultati vašega dela so dostopni le vam in meni, vaši mentorici. Zato jih ne vidi nihče drug in je s tem skrbno varovana vaša zasebnost.

Uporaba spletne učilnice in študij v njej sta tako enostavna, da je primerna za vas, če ste popoln začetnik pri uporabi računalnika ali ste računalniški strokovnjak. Oblikovana je jasno in preprosto, zato se ljudje radi vračajo k takšnemu načinu študija pri meni.

Prav spletna učilnica vam omogoča, da se sami odločite kdaj in kaj boste študirali, koliko časa  boste namenili znanju in kako pogosto boste vstopili vanjo. 

​Neomejen doživljenjski non-stop dostop

Neomejen doživljenjski dostop pomeni, da do svojega tečaja lahko neomejeno dostopate 24 ur dnevno, vse dni v letuDo tečaja boste imeli dostop do njega vse, dokler bo deloval v obstoječi spletni učilnici. 

Vsak tečaj, poglavje ali vprašanje lahko rešite neomejeno krat. Na tak način si hitreje in na lažji način zapomnite snov, ki bi jo sicer lahko pozabili. 

  • 24 ur dnevno
  • 7 dni tedensko
  • 365 dni letno
  • Neomejeno poskusov

Uporaba spletne učilnice in dostop do tečajev

Poglejte si video, ki prikazuje vstop, uporabo in funkcije spletne učilnice. 

​Samostojen študij

Znanje vsakega od tečajev lahko pridobite povsem individualno. Mnogi slušatelji pravijo, da so tečaji tako jasno sestavljeni in vodeni, da mentorstva sploh ne potrebujejo. 

Vaša naloga je, da si preberete predpisano gradivo. Nato vstopite v spletno učilnico in rešite naloge vašega tečaja. Sproti preverjajte svoje rezultate. Kjerkoli se zatakne, se vrnite k prebiranju gradiva in primerjajte svoje odgovore z rešitvami. Nikar se ne učite ničesar na pamet. ​Poskusite razumeti snov. 

​Študij z dodatnim mentorstvom

Spletna učilnica vam ponuja vse prednosti in svobodo pri izbiri študija ter snovi, ki bi jo radi spoznali. Večino časa boste znanje pridobivali samostojno, tako kot je opisano v prejšnjem odstavku. 

Poleg popolnega prilagajanja vam in vašim obveznostim, pa imate v primeru, da izberete študij z mentorstvom, v vsakem trenutku možnost, da mi napišete e-sporočilo ter me vprašate karkoli, povezano s snovjo vašega tečaja.

Trajanje mentorstva

Trajanje mentorstva je odvisno od zahtevnosti in dolžine tečaja, v katerega se vpišete. Gre za razumen čas, v katerem zlahka osvojite snov tečaja, če se odločite, da boste novemu znanju posvetili vsaj 1-2 uri tedensko. V kolikor ste odsotni ali si želite malo predahniti, zlahka izpuščeni čas sorazmerno nadoknadite. Kot mentorica sem vam tako na voljo: 

  • Za kratke tečaje: 3 mesece od dneva vpisa
  • Za posamezen tečaj: 1 leto od dneva vpisa
  • Za celoten letnik, za Licencirani in Certificirani Natalni Astrolog ali Certificirani Horarni Astrolog: 2 leti od dneva vpisa. 

V primeru, da bi želeli moje mentorstvo po vpisu ali po poteku časa mentorstva, ga lahko pridobite naknadno v okviru razpoložljivih terminov. 

Bonus za zvestobo

Slušateljem, ki izberejo študij z mentorstvom in se vpišejo v tečaj Osnove astrologije, Licencirani in Certificirani Natalni Astrolog ali Certificirani Horarni Astrolog v moji šoli ter pri meni nadaljujejo z naslednjimi tečaji, ​ves čas študija odgovarjam tudi na vsa vprašanja, povezana s snovjo preteklih tečajev, ki so jih že preštudirali. 

Zgodovina spletne učilnice

​Zgodovina spletnih učilnic seže v začetke spleta. Zaradi ogromnih razdalj med učitelji in učenci so znanje poskušali prenašati tudi preko spleta. Tako je spletna učilnica najprej nastala kot pripomoček k učenju na daljavo. Šele kasneje je postala pripomoček pri e-izobraževanju in tradicionalnem izobraževanju.

​Prednosti spletne učilnice

Prednosti spletne učilnice je veliko in nekaj sem jih že omenila. Naj izpostavim še nekatere. Za vas je pomembno, da lahko ves čas študija spletnega tečaja dostopate do gradiva, ki vas čaka v spletni učilnici, in si ga lahko stiskate za lastne potrebe. Katero gradivo boste prejeli, je zapisano ob predstavitvi vsakega od tečajev.

V vsakem tečaju so vam na voljo vsi horoskopi in dodatni izpisi, ki jih potrebujete ob študiju praktičnih primerov. V nekaterih tečajih so dodane tudi oporne točke, ki vas vodijo skozi del snovi. 

Dostopate lahko do nalog, do vaših rezultatov ter rešitev nalog in praktičnih primerov. Naloge so pripravljene kar se da preprosto, v več sklopih, tako da lahko zaključite en sklop razmišljanja, preden se lotite novega. STakoj po oddaji odgovorov lahko pregledate dosežene rezultate, vključno z oceno in doseženim odstotkom točk. Pregledate lahko rešitve in premislite, zakaj vaš odgovor ni bil pravilen. Če vam je lažje, namig poiščete med rešitvami.

Svoje odgovore in rešitve lahko shranite v vsakem trenutku, tudi kadar vas nekdo nepričakovano zmoti. Z reševanjem nadaljujete kadarkoli, ko imate ponovno čas in voljo.

Sproti lahko spremljate urnike in dodatne povezave. Kadarkoli lahko pogledate v svoj elektronski indeks in spremljate uspeh pri študiju. 

Prihranite precej časa in denarja, ker lahko znanje pridobivate iz lastnega naslanjača. Nič več se vam ni potrebno voziti na predavanja v klasični učilnici, zato prihranite pri gorivu in stroških vzdrževanja avtomobila ali pri javnem prevozu. Čas, ki ga za pot porabite, pa lahko namenite še kakšnemu hobiju ali ljudem, ki jih imate radi.

Velika prednost za vas je tudi samostojno razporejanje dragocenega časa. Saj veste, čas je denar. Omogoča svobodo. Z vpisom v spletne tečaje boste lahko razporejali svoj čas po lastnih željah. Kajti do vašega tečaja lahko dostopate vse dni v tednu, 24 ur dnevno, tudi med počitnicami in prazniki. Nikoli več se vam ne bo potrebno prilagajati razpisanim urnikom in terminom, ki se križajo z vašimi vsakodnevnimi obveznostmi.

​Preizkusite tečaj kot gost

Za preizkus delovanja spletne učilnice mi lahko pišete za uporabniško ime in geslo. Z njim boste lahko dostopili do dela, ki sem ga poimenovala ZA GOSTE. Tako lahko sami preizkusite kako vam je všeč. Vse, kar morate storiti, je izpolniti spodnji kontaktni obrazec.

POŠLJITE MI UPORABNIŠKO IME IN GESLO ZA VSTOP V SPLETNO UČILNICO

Ime in priimek:*
Naslov s hišno številko:*
Poštna številka in kraj:*
E-pošta:*
Vaša telefonska številka:*
Želim brezplačno uporabniško ime in geslo za vstop v spletno učilnico:
Vaše sporočilo:
Prijavljam se na novice. *
Prepišite kodo:

>