SPLETNA UČILNICA

Spletna učilnica - naučite se uporabljati astrologijo v svojem življenju na najbolj prijazen način

Astrološki tečaj Licencirani in certificirani natalni astrolog z astrologinjo Ireno Stopar v Šoli astrologije Astro

Živimo v dobi informatike. Povsem običajno je postalo pridobivanje novih znanj s pomočjo računalnika in interneta.

Spletna učilnica je navidezno okolje, kjer vas čakajo video posnetki predavanj, webinarji, gradiva, kvizi, naloge, del, namenjen vašim vprašanjem in mojim odgovorom. Povratno informacijo ob reševanje kvizov prejmete v hipu. Prav tako informacije glede vaših rezultatov, napredovanja v tečaju in vse drugo, kar potrebujete za uspešen študij.  

Astrologija je Uranova veda. Uran pa od vas zahteva osvoboditev od spon okoliščin in drugih ljudi. Študij v spletni učilnici vam omogoča seznanjanje le s tistim delom astrologije, ki jo želite pobližje spoznati ali poglobljen študij celotnega programa.

Izbirate sami. 

Varna, prijazna in prilagodljiva

Vaša varnost je zagotovljena z uporabniškim imenom in geslom, zato vas prosim, da ga skrbno varujete tudi vi. Vsebina in rezultati vašega dela so dostopni le vam in meni, vaši mentorici. Zato jih ne vidi nihče drug in je s tem skrbno varovana vaša zasebnost.

Uporaba spletne učilnice in študij v njej sta tako enostavna, da je primerna za vas, če ste popoln začetnik pri uporabi računalnika ali ste računalniški strokovnjak. Oblikovana je jasno in preprosto, zato se ljudje radi vračajo k takšnemu načinu študija pri meni.

Prav spletna učilnica vam omogoča, da se sami odločite kdaj in kaj boste študirali, koliko časa  boste namenili znanju in kako pogosto boste vstopili vanjo. 

Neomejen doživljenjski non-stop dostop

Neomejen doživljenjski dostop pomeni, da do svojega tečaja lahko neomejeno dostopate 24 ur dnevno, vse dni v letuDo tečaja boste imeli dostop do njega vse, dokler bo deloval v obstoječi spletni učilnici. 

Vsak tečaj, poglavje ali vprašanje lahko rešite neomejeno krat. Na tak način si hitreje in na lažji način zapomnite snov, ki bi jo sicer lahko pozabili. 

  • 24 ur dnevno
  • 7 dni tedensko
  • 365 dni letno
  • Neomejeno poskusov

Uporaba spletne učilnice in dostop do tečajev - dosedanja in nova - Moja Akademija

V nadaljevanju si lahko pogledate osnovno funkcionalnost in enostaven študij v Moji Akademiji in v dosedanji spletni učilnici Šole Astrologije Astro, ki sem jo v letu 2018 preimenovala v Astro Akademija. 

Izobraževalni portal Moja Akademija

V posnetku webinarja boste spoznali, kako je Moja Akademija zgledala ob začetku. Vse pokazane funkcije še vedno delujejo. Iz meseca v mesec pa je dodano vse več na novo narejenih tečajev za vas.

Član Moje Akademije lahko postanete že danes na povezavi tukaj.

Dosedanja spletna učilnica

Poglejte si video, ki prikazuje vstop, uporabo in funkcije dosedanje spletne učilnice. 

Samostojen študij - v dosedanji spletni učilnici

Znanje vsakega od tečajev lahko pridobite povsem individualno. Mnogi slušatelji pravijo, da so tečaji tako jasno sestavljeni in vodeni, da mentorstva sploh ne potrebujejo. 

Vaša naloga je, da si preberete predpisano gradivo. Nato vstopite v spletno učilnico in rešite naloge vašega tečaja. Sproti preverjajte svoje rezultate. Kjerkoli se zatakne, se vrnite k prebiranju gradiva in primerjajte svoje odgovore z rešitvami. Nikar se ne učite ničesar na pamet. Poskusite razumeti snov. 

Študij z dodatnim mentorstvom - v dosedanji spletni učilnici

Spletna učilnica vam ponuja vse prednosti in svobodo pri izbiri študija ter snovi, ki bi jo radi spoznali. Večino časa boste znanje pridobivali samostojno, tako kot je opisano v prejšnjem odstavku. 

Poleg popolnega prilagajanja vam in vašim obveznostim, pa imate v primeru, da izberete študij z mentorstvom, v vsakem trenutku možnost, da mi napišete e-sporočilo ter me vprašate karkoli, povezano s snovjo vašega tečaja.

Trajanje mentorstva

Trajanje mentorstva je odvisno od zahtevnosti in dolžine tečaja, v katerega se vpišete. Gre za razumen čas, v katerem zlahka osvojite snov tečaja, če se odločite, da boste novemu znanju posvetili vsaj 1-2 uri tedensko. V kolikor ste odsotni ali si želite malo predahniti, zlahka izpuščeni čas sorazmerno nadoknadite. Kot mentorica sem vam tako na voljo: 

  • Za kratke tečaje: 1 mesec od dneva vpisa
  • Za posamezen tečaj: 6 mesecev od dneva vpisa
  • Za celoten letnik, za Certificirani Natalni Astrolog ali Certificirani Horarni Astrolog: 1 leto od dneva vpisa. 

V primeru, da bi želeli moje mentorstvo po vpisu ali po poteku časa mentorstva, ga lahko pridobite naknadno v okviru razpoložljivih terminov. 

Bonus za zvestobo

Slušateljem, ki izberejo študij z mentorstvom in se vpišejo v tečaj Osnove astrologije, Licencirani in Certificirani Natalni Astrolog ali Certificirani Horarni Astrolog v moji šoli ter pri meni nadaljujejo z naslednjimi tečaji, ves čas študija odgovarjam tudi na vsa vprašanja, povezana s snovjo preteklih tečajev, ki so jih že preštudirali. 

Zgodovina spletne učilnice

Zgodovina spletnih učilnic seže v začetke spleta. Zaradi ogromnih razdalj med učitelji in učenci so znanje poskušali prenašati tudi preko spleta. Tako je spletna učilnica najprej nastala kot pripomoček k učenju na daljavo. Šele kasneje je postala pripomoček pri e-izobraževanju in tradicionalnem izobraževanju.

Prednosti spletne učilnice

Prednosti spletne učilnice je veliko in nekaj sem jih že omenila. Naj izpostavim še nekatere. Za vas je pomembno, da lahko ves čas študija spletnega tečaja dostopate do gradiva, ki vas čaka v spletni učilnici, in si ga lahko stiskate za lastne potrebe. Katero gradivo boste prejeli, je zapisano ob predstavitvi vsakega od tečajev.

V vsakem tečaju so vam na voljo vsi horoskopi in dodatni izpisi, ki jih potrebujete ob študiju praktičnih primerov. V nekaterih tečajih so dodane tudi oporne točke, ki vas vodijo skozi del snovi. Običajno jim pravim delovni zvezek ali "plonk listek". Verjemite, zelo so koristni.

Dostopate lahko do nalog, do vaših rezultatov ter rešitev nalog in praktičnih primerov. Naloge so pripravljene kar se da preprosto, v več sklopih, tako da lahko zaključite en sklop razmišljanja, preden se lotite novega. Takoj po oddaji odgovorov lahko pregledate dosežene rezultate, vključno z oceno in doseženim odstotkom točk. Pregledate lahko rešitve in premislite, zakaj vaš odgovor ni bil pravilen. Če želite, namig poiščete med rešitvami.

Svoje odgovore in rešitve lahko shranite v vsakem trenutku, tudi kadar vas nekdo nepričakovano zmoti. Z reševanjem nadaljujete kadarkoli, ko imate ponovno čas in voljo.

Sproti lahko spremljate urnike in dodatne povezave. Kadarkoli lahko pogledate v svoj elektronski indeks in spremljate uspeh pri študiju. 

S spletnim načinom študija boste prihranili ogromno časa in denarja, saj boste znanje pridobili iz udobja svojega doma. Ne bo se vam potrebno voziti na predavanja v klasični učilnici. S tem boste ogromno prihranili pri gorivu in stroških vzdrževanja avtomobila. Če ste brez prevoza, ne boste v deževnih ali mrzlih dneh več stali na avtobusni ali železniški postaji. Čas boste prebili na toplem doma.

Tiste ure, ki bi jih porabili za pot, boste zdaj lahko namenili sebi, svojim domačim ali kakšnemu hobiju, za katerega vam vedno znova zmanjka časa.  

Velika prednost za vas je tudi samostojno razporejanje dragocenega časa. Z vpisom v spletne tečaje boste lahko razporejali svoj čas po lastnih željah.

Do svojega tečaja boste odslej dostopali vse dni v tednu, 24 ur dnevno, tudi med počitnicami in prazniki. Nikoli več se vam ne bo potrebno prilagajati razpisanim urnikom in terminom, ki se križajo z vašimi vsakodnevnimi obveznostmi.

Čas je, da izberete svoj tečaj in se pridružite zadovoljnim udeležencem tečajev.

>